Rafcioman 28.08.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Nie było mnie przy pracach, gdy montowali w biurze, ale mamy rekuperator na poddaszu, który wwiewa na wielki pokój, w którym siedzi około 30 osób i zupełnie inaczej się oddycha. Jeśli chcesz mogę się dowiedzieć w biurze jaka firma lub jaki model. Ale montaż nie trwał długo, mieli się zabierać za pracę w sobotę, ja poniedziałek miałem wolny, a jak we wtorek do pracy wróciłem to wszystko już działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felixx 04.09.2015 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Nie było mnie przy pracach, gdy montowali w biurze, ale mamy rekuperator na poddaszu, który wwiewa na wielki pokój, w którym siedzi około 30 osób i zupełnie inaczej się oddycha. Jeśli chcesz mogę się dowiedzieć w biurze jaka firma lub jaki model. Ale montaż nie trwał długo, mieli się zabierać za pracę w sobotę, ja poniedziałek miałem wolny, a jak we wtorek do pracy wróciłem to wszystko już działało. Dopytaj się jaki model lub firma, będę Ci wdzięczny. Jeśli mówisz, że tak szybko poszło to jeszcze lepiej, a nie wiesz jak szukaliście ekipy montażowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafcioman 10.09.2015 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Dopytaj się jaki model lub firma, będę Ci wdzięczny. Jeśli mówisz, że tak szybko poszło to jeszcze lepiej, a nie wiesz jak szukaliście ekipy montażowej? Wiesz co, nie wiem, bo to kierownik się tym zajmował, ale prawdopodobnie sieć przeszukał i znalazł co lepsze i korzystniejsze ogłoszenia. Podzwoń, popytaj co Ci zaproponują różne firmy montażowe. Model to HRU-MinistAir-W-450. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts