borgar 01.08.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Forum poczytuję od paru lat przy okazji rozmaitych atrakcji związanych z mieszkaniem w wynajętej ruinie oraz poszukiewań własnego docelowego lokum. Wreszcie dobrnęłam do momentu, w którym zaczeło "się dziać". Znalazłam siedlisko w lesie w sensownej dla mnie lokalizacji. Umowa przedwstępna podpisana, czekam na kredyt. No i tu pojawiła się moja potrzeba odezwania się na forum, bo wszystko dzieje się nagle, już i od razu. Muszę zrobić 400 mb ogrodzenia na docelowo, budynek gospodarczy przerobiony na mieszkalny zaadaptować na psiarnię. To konieczne, żeby móc się tam przeprowadzić. Mam na to +/- miesiąc i już drżę. Pozdrawiam forumowiczów i dziękuję tym, którzy nieświadomie obdarowali mnie wiedzą i cennymi uwagami przez te lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasut 07.08.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Najtaniej i najszybciej siatka do grodzenia upraw leśnych. Witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borgar 24.08.2013 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Dzięki. Z siatką leśną mam już doświadczenie w obecnej lokalizacji i na część ogrodzenia taki jest plan. Teraz wiem już też czym się różni M od L Więc będzie Mka. Kombinuję nad podmurówką pod nią, bo psy potrafią nieźle cwaniakować i wychodzi mi, że dwóch chłopaków ze szpadlami, trochę starych desek i betoniarka nadal są bezkonkurencyjne. I część płotów muszę zrobić "slepą", przynajmniej do wysokości 130-140 cm. Nic mi nie przychodzi lepszego do głowy niż zanurzeniowo impregnowana tarcica, albo i wręcz okorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts