ju83 03.08.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Witam, Mam problem z zagospodarowaniem miejsca w rogu łazienki, pomiędzy kabiną prysznicową a blatem z umywalką (odległość zarówno od kabiny, jak i od blatu do rogu ściany to ok. 75 cm). Najchętniej widziałabym tu jakąś szafkę zrobioną na wymiar, ale zupełnie nie mam na nią pomysłu. Zależy mi na tym, żeby była funkcjonalna i pomieściła sporo rzeczy – będzie to jedyny mebel w łazience. Ale czy ma być ona narożna czy zwykła, jaka wysokość będzie dobra – do lustra czy wyżej, cała zamykana czy też jakieś otwarte półki? Mam mnóstwo wątpliwości – jak je wszystkie rozwiać, żeby szafeczka była pojemna, ale żeby nie przytłaczała niedużej łazienki? Pomożecie? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/181646-jak-zagospodarowa%C4%87-k%C4%85cik-w-%C5%82azience/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts