namore 04.08.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Witam,Mam prośbę o pomoc w interpretacji zapisu w Decyzji o lokalizacji zjazdu z drogi gminnej.Treść decyzji:" Zjazd indywidualny powinien mieć:1) szerokość nie mniejszą niż 4,5 m, w tym jezdnię o szerokości nie mniejszej niż 3,00m." Czy jeśli zrobię bramę szer 4,0 m to będzie ok? Wydaje mi się że podana szerokość 4,5 m dotyczy miejsca "styku" jezdni drogowej i mojego wyjazdu z bramy...Czy mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 06.08.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 robiąc bramę na 4 m zjazd zrób również na 4ma styk zjazdu z jezdnią zrób na 6mjeżeli masz miejsce i kasęto zjazd zrób jak najszerszyskoro w decyzji nie ograniczają szerokościzawsze jedno auto można postawić obok przed bramą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts