Switala18 04.08.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Witam Ułożyłem sobie zadaszenie tarasu z płyt bitumicznych. Myślałem że uda się je wsunąć trochę pod dach ale się nie udało. Chcę teraz tą małą szczelinę jakoś "załatać". Muszę zrobić dach i zrobie go papą termozgrzewalną. Czy możecie jakoś podpowiedzieć jak to zrobić najlepiej tak aby nie uszkodzić płyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 04.08.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Przy tym spadku może być problem. Można dać obróbkę z blachy docinając ją do fali i uszczelniając uszczelniaczem dekarskim. Najlepiej bezbarwnym. Na górę obróbki termo.Co Cię podkusiło dawać taką płytę ? zamiast papy termo. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Switala18 05.08.2013 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 ja planowalem robiac dach papą nasunac troche na daszek i przegrzac. Co o tym myslicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts