sigielki 04.08.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 lakieru, gruntu potrzebnego do ułożenie 35 m2 podłogi (deski lite od 0,4m do 1,2m).Mieszkanie w nowym bloku, wylewki równe (bez zastrzeżeń podczas odbioru). tak oczywiście, zgrubsza, żebym rozumiał co mówi do mnie parkieciarz:)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 04.08.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 lakieru, gruntu potrzebnego do ułożenie 35 m2 podłogi (deski lite od 0,4m do 1,2m). Mieszkanie w nowym bloku, wylewki równe (bez zastrzeżeń podczas odbioru). tak oczywiście, zgrubsza, żebym rozumiał co mówi do mnie parkieciarz:) pzdr Parkieciarz po sprawdzeniu podłoża może dojść do wniosku, że nie można kleić na tym podłożu podłogi drewnianej. Krótko mówiąc, to parkieciarz decyduje o ilości gruntu, kleju, których ilość, rodzaj zależą od właśnie podłoża i gabarytów drewna jak i gatunku drewna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigielki 05.08.2013 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 oczywiście, prawda jak najbardziej... ale wiem ze sie da, bo pan parkieciarz, był mierzyć wilgoć... to co.., typuje:60 kg kleju?15 l lakieru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigielki 05.08.2013 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 prawdę mówiąc nie wiem jak działa to forum.. tylko na pierwsze pytanie jakie zadałem dostałem przydatną odpowiedź ale już nieważne mieszkanie skończone prawie (wszystko ustalone), teraz przenoszę się na forum "dziecko.pl" albo jakieś podobne pozdrawiam i miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts