nil 04.08.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 tam gdzie chcę budować, są nieco niskie wody gruntowe, ponieważ wokół sąsiedzi podnieśli grunt, ja też muszę, ale wydaje się, że powinnam zrobić także drenaż czy odwodnienie, czy ktoś z Was robił to i mógłby mi coś podpowiedzieć na en temat?z góry dziękuję, Nil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 04.08.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Droga nil - napisz znacznie więcej informacji. Jaka geologia? Jak głęboko do wody? Masz gdzie odprowadzić tę wodę? Budynek będzie podpiwniczony?Bez większej ilości informacji nikt sensownie nie pomoże. A te wody to chyba masz wysoko a nie nisko skoro jest z nimi problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martulaa 07.08.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 my zamontowaliśmy skrzynki rozsączające. tak jak kolega wyżej napisał - za mało informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts