nydar 13.12.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Ja tego nie twierdzę! Nawet kotły kondensacyjne nie wykorzystują ciepła z kondensacji, tylko ciepłownicy to podają, ale to źle wykształcona kasta, nie ma więc co się nimi zajmować. Wymiennik RS160 od -4 st, Warto natomiast pochylić się nad kondensacją pary wodnej z wentylacji. Wydaje się ,że to przy kondensacji funkcjonuje. Podobnie jak przemiana fazowa zwykłej stearyny .Jeżeli się mylę,Pan będzie uprzejmy poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 13.12.2014 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Tomek podaj adres, bo nie wiem jakie bokserki zabrać. Będą panie? Bokserki? Jaja sobie robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 13.12.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 (edytowane) Mam. Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Przemek Kardyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 13.12.2014 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Wiem,że nieudolnie,ale do tego co podał Pana uczeń ,dodam +/- 6kWh Bez wiedzy o H2O? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 13.12.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Tomek walizka stoi spakowana, tylko nie wiem dokąd mam jechać. Włożyłem nawet czarną krawatkę i marynatkę śtruksową, ale może powinienem zabrać jakieś wycieruchy, bo tam syf? Pisz do mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 13.12.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 No faktycznie są to żenujące pyskówki. Nie potrafię chyba wytłumaczyć, że dowodem na stawiane w artykule tezy nie jest właśnie ten artykuł i zawarte w nim wykresy a działające urządzenie, które każdy inwestor może mieć u siebie. Normalny to zrozumie, inny będzie wciąż powtarzał swój bełkot. Do paplania wiedza nie jest potrzebna. No meldunek złożyłeś. Z tego co? Bełkot człowieczka przestraszonego inną technologią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 13.12.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Bez wiedzy o H2O? Proszę zatem co na in+ a może - będzie jak w ciągu doby urządzenie dokona kondensacji wiadra skroplin.Umówmy się ,że wiadro ma 10L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 13.12.2014 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Tomek podaj adres, bo nie wiem jakie bokserki zabrać. Będą panie? http://rocksy16kara.wrzuta.pl/obraz/3dQGwti8Gtx/michal_pirog_w_bokserkach Wiem Szanowny Panie, że jest tolerancja, ale jestem starszej daty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 13.12.2014 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 A ja kupuję te peltiery. 50 % udziału w zyskach za 20 tyś. złotych kapitału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 13.12.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 http://rocksy16kara.wrzuta.pl/obraz/3dQGwti8Gtx/michal_pirog_w_bokserkach Wiem Szanowny Panie, że jest tolerancja, ale jestem starszej daty. Chłopcze starszej daty! Czas dorosnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 13.12.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 A ja kupuję te peltiery. 50 % udziału w zyskach za 20 tyś. złotych kapitału. 49% za kilkanascie razy więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 13.12.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Chłopie! Dawno chciałem to kupić, nawet kumple w labie na to z utęsknieniem (i śmiechem politowania) czekali i co? Nydar stchórzył jak zwykle i do transakcji nie doszło:( Jak zwykle pieprzysz od rzeczy. No ale trudno coś oczekiwać od człowieka co nie potrafi policzyć energii ze spadku temp. z 22 do 0oC.O kumplach nie pisz bo wstyd będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 13.12.2014 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Nydar. Tyle kasy i jeszcze chce ci się plebs nauczać? Zostań naszym przywódcą. Do tego nie potrzeba ortografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 13.12.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Nydar. Tyle kasy i jeszcze chce ci się plebs nauczać? Zostań naszym przywódcą. Do tego nie potrzeba ortografii. Bądź dobrej myśli. Kasa jest ,jutro nie ma .Ryzyko. A ortografia to dysortografia.Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 13.12.2014 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 A to już zapomniałeś jak chciałeś sprzedawać te swoje cudeńko? Jednym chętnym był qubic, drugim ja ale jak przyszło co do czego to się tchórzliwie jak zwykle wycofałeś. Czy może zminisz zdanie i sprzedasz z gwarancją wydajności? Potestujemy, sprawdzimy. Piszesz w kółko tylko te swoje bzdury robiąc syf na forum zamiast przyznać się, że zmyślasz jak najęty i unikasz dowodów. Jak zwykle tchórzliwie unikasz meritum. Powód ,że COP 2,5-3 jest niemożliwy? A czy to syf? Syf jest w twoich postach .Zero merytorycznych uwag,za to stek obelg popartych brakiem podstawowej wiedzy. Zygać się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 13.12.2014 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Jeszcze mi dyplom naukowy wyslij a ulepie sobie nydarka z masy solnej i na polce postawie. Tylko jak udowodnisz tożsamość? Lubię cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 13.12.2014 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 Jeszcze mi dyplom naukowy wyslij a ulepie sobie nydarka z masy solnej i na polce postawie. Tylko jak udowodnisz tożsamość? Lubię cię. Lubię,nie lubię.Piec ciekawy w kontekście ceny.Mimo,że nie lubię to kolesia będę namawiał. Rozumiesz istotę problemu? Skoro o ogniwach wiesz czego ja nie wiem .Napisz.Puki co pieprzysz jak kszhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 13.12.2014 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2014 No to pochwal się ile to 100m3/h straci energii cieplnej przy spadku temp. z 22oC do 0oC. Bo to ciekawe jest jak ignorant policzył.Barth pokazał,że są.Ja pokazałem,że są.Ty jesteś po prostu ślepcem.A do tego ,,,,,,,,,,,,,,,,tego fm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 14.12.2014 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Piszesz w kółko tylko te swoje bzdury robiąc syf na forum zamiast przyznać się, że zmyślasz jak najęty i unikasz dowodów. Przyganiał kocioł garnkowi. Miałeś bana było troche spokoju. A tak tylko czepiasz sie nydara i produkujcie razem pierdyliard zbędnych postów. Kiedy sie zwijasz? Bo wszystko co wartościowe wycinasz, wiec im szybciej sie pożegnasz tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 14.12.2014 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2014 Lubię,nie lubię.Piec ciekawy w kontekście ceny.Mimo,że nie lubię to kolesia będę namawiał. Rozumiesz istotę problemu? Skoro o ogniwach wiesz czego ja nie wiem .Napisz.Puki co pieprzysz jak kszhu Wiem że nikt tym domu nie grzeje. To tak jak fuzja termojadrowa - wystarczy zrobić działające urządzenie dla domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts