rafał2011 17.01.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Kleksa też da się energetycznie wykorzystać. Trzeba tylko mieć światły umysł. Widziałem "sztukę" z kleksa, takie tam mazgroły paluchami na ścianie gdzieś w kiblu, ale energetycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.01.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Tu jest tajemna wiedza o odzyskiwaniu energii z alternatywnych źródeł: http://www.youtube.com/watch?v=wz-b1bE8FW8 Nie mówce tylko, że nic nie rozumicie, wicie. Jak się przyjrzycie to gdzieś tam jest Brzęczkoski (być może w przebraniu). Ja stawiam na tę brunetkę w złotym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.01.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Widziałem "sztukę" z kleksa, takie tam mazgroły paluchami na ścianie gdzieś w kiblu, ale energetycznie?Jak poczytasz Brzęczkowskiego to uwierzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 17.01.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 DIUNA to bardzo znana powieść - literatura! Jaki producent cymbale;) Skup się - cała woda to co innego niż woda CWU@40stC. 20stC to to co leci Z a nie DO odbiorników. Z tych 20stC też wiele nie odzyskasz a jeśli już to sugerowana przez Barth3z-a PC na POŚ zrobi to najlepiej. Ups .A ja myślałem ,że ty w temacie a nie o literaturze. ( z zaskoczenia mnie wziął skubany) No ale jak argumentów brak ,to i literatura dobra coby z siebie idioty nie zrobić. Z drugiej części wypowiedzi nic nie zrozumiałem boś się nachlał chyba,albo jakich grzybków od merkawy nażarł. Jak otrzeźwiejesz to policz .Ilość szarych ścieków x delta T x 4200 .Co ci wyjdzie to przez 3600000 ,a wynik w kWh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.01.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 ... ...ten koleś przesadził z oszczędzaniem, [ATTACH=CONFIG]235744[/ATTACH] Nie czytał Brzęczkowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 17.01.2014 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Aha za cymbała ,jak wpadnę w okolice Wrocławia to masz w ry....j:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 17.01.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Nie czytał Brzęczkowskiego. albo przesadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.01.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 albo przesadziłW oszczędzaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 17.01.2014 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 W przyswajaniu tak ogromnej wiedzy i z wszystkiego się zesrał, teraz może tylko z RSŚ trochę odzyskać jak portki będzie prał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.01.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Aha za cymbała ,jak wpadnę w okolice Wrocławia to masz w ry....j:yes:Ale wy się nie lubicie. To nienormalne. Pomyśl, że kszhu jest wątłą staruszką, z trudem utrzymująca połączenie internetowe z kiepskiej emerytury. Dalej chciałbyś jej oklepać miskę? Przy okazji, kszhu, jeżeli mus, to zorganizuję dla ciebie zbiórkę korków od PETów. Edytowane 17 Stycznia 2014 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 17.01.2014 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Ale wy się nie lubicie. To nienormalne. Pomyśl, że szhu jest wątłą staruszką, z trudem utrzymująca połączenie internetowe z kiepskiej emerytury. Dalej chciałbyś jej oklepać miskę? Przy okazji, szhu, jeżeli mus, to zorganizuję dla ciebie zbiórkę korków od PETów. A nydar to szczupła cycasta blondyna:razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.01.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 A nydar to szczupła cycasta blondyna:razz:Nie gadaj! Nydar, masz telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 17.01.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Jeśli szhu jest staruszką,to pewnie z przyjemnością pomógł bym przez ulicę.Ale kszhu ,no to czy ja wiem ?A po za tym .My się spieramy o ideę i przyszłą kasę a nie że się nie lubimy. On chce budować GWC pod domami,co jest absurdem energetycznym ale nie ekonomicznym z jego punktu widzenia.Mi to koło lata co kto ewentualnie ,skoro argumentacja nędzna,albo odbiorca przekonany o słuszności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 17.01.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 A nydar to szczupła cycasta blondyna:razz: Chciałbyś zboczku:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.01.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Jak uzyskać energy (energię) z próżni. To w sumie proste. trzeba tylko gościa wysłuchać do końca. Jak się komuś uda to dajcie znać. Aaaa, gościu ma inicjały TB. Przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.01.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Jeśli szhu jest staruszką,to pewnie z przyjemnością pomógł bym przez ulicę.Ale kszhu ,no to czy ja wiem ? A po za tym .My się spieramy o ideę i przyszłą kasę a nie że się nie lubimy. On chce budować GWC pod domami,co jest absurdem energetycznym ale nie ekonomicznym z jego punktu widzenia.Mi to koło lata co kto ewentualnie ,skoro argumentacja nędzna,albo odbiorca przekonany o słuszności.To dołożysz się do emerytury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 17.01.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Jeśli szhu jest staruszką,to pewnie z przyjemnością pomógł bym przez ulicę.Ale kszhu ,no to czy ja wiem ? A po za tym .My się spieramy o ideę i przyszłą kasę a nie że się nie lubimy. On chce budować GWC pod domami,co jest absurdem energetycznym ale nie ekonomicznym z jego punktu widzenia.Mi to koło lata co kto ewentualnie ,skoro argumentacja nędzna,albo odbiorca przekonany o słuszności. Ja to bym kszhu na wnuczka próbował zrobić ,może parę trzy by wpadło bez roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 17.01.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Chciałbyś zboczku:p Jak byś była tą blondyną to mogę i na boczku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 17.01.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Jak byś była tą blondyną to mogę i na boczku:yes: No wiesz. Niby płeć nie ważna a uczucie. Tyle,że masz pecha.Jestem wierny.Energooszczędności. No ale kto wie, jak teorie TB i kszhu zwyciężą ,to kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 17.01.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 ...to gdzieś tam jest Brzęczkoski (być może w przebraniu). Ja stawiam na tę brunetkę w złotym. Jak dla mnie to ten z mikrofonem - dużo paple, ciągle to samo, dla mnie bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts