nydar 28.02.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Nydar, zapominam, ale przerobię Twój przykład w programie i dojdę jaka jest lambda piachu suchego. Stawiam na 0,7 i tak jest bardzo bardzo dobra. Jaki alkohol pija się w twoich stronach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 28.02.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 hłodniejsze i mniej wilgotne to zgodnie z naturą na dole,a ciepłe i wilgotne pod sufitem.Choć panowie od reku twierdzą że odwrotnie. przecież wilgotne i ciepłe jest lżejsze niż zimne i suche logiczne. Jaki alkohol pija się w twoich stronach? Ty dowcipnisiu a samodiełke ... koło 86 voltów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 28.02.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Wiesz.To zależy.Jak mnie jak temp.pomieszczenia o 3oC to zalatuje.ale jak w tym gradiencie,to dobrze.Chłodniejsze i mniej wilgotne to zgodnie z naturą na dole,a ciepłe i wilgotne pod sufitem.Choć panowie od reku twierdzą że odwrotnie. W jakim miejscu masz wyrzutnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barth3z 28.02.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Widzę, że co niektórzy przesiąkli TB i życie za obronę dobrego imienia Pana swego oddadzą ... Przytaczanie moich wypowiedzi jako nakłaniające do czegokolwiek to troszkę nie na miejscu. Ja się nie dam w to wciągnąć. Do kszhu: Mi bliżej do 15oC pod posadzką nydara (mimo, że mnie nie lubi za RSŚ'a niż 0oC TB. No i nydar nikogo nie obraził oprócz ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 28.02.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 przecież wilgotne i ciepłe jest lżejsze niż zimne i suche logiczne. Ty dowcipnisiu a samodiełke ... koło 86 voltów. No to zacznij produkcję w ilości wschodnioeuropejskiej ,bo nydarowe doświadczenie otworzy oczka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 28.02.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 W jakim miejscu masz wyrzutnię? Na bocznej ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 28.02.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Widzę, że co niektórzy przesiąkli TB i życie za obronę dobrego imienia Pana swego oddadzą ... Przytaczanie moich wypowiedzi jako nakłaniające do czegokolwiek to troszkę nie na miejscu. Ja się nie dam w to wciągnąć. Do kszhu: Mi bliżej do 15oC pod posadzką nydara (mimo, że mnie nie lubi za RSŚ'a niż 0oC TB. No i nydar nikogo nie obraził oprócz ciebie Ale ty gupi jesteś. Tyś mój potencjał idei.Słusznej zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 28.02.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Na bocznej ścianie. Możesz dokładniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 28.02.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Nie bo wiesz, chcesz sklecić i z buda otwierać otwarte drzwi, mnie wystarczy to co jest. To znaczy iż nie liczę na cudowne odkrycie, wbrew fizyce itp, przyczyna musi być.Można się denerwować iż program to program tam to, sorry ale warunki brzegowe trzeba zadać.I im więcej danych tym lepiej.Ja nie kumać tego porównania do piasku i styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 28.02.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Widzę, że co niektórzy przesiąkli TB i życie za obronę dobrego imienia Pana swego oddadzą ...To takie uwielbienie jak niektórych nastolatek do swoich idoli muzycznych. Takie mądre rzeczy śpiewają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barth3z 28.02.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) To takie uwielbienie jak niektórych nastolatek do swoich idoli muzycznych. Takie mądre rzeczy śpiewają... hehe EDIT: Miałeś "to" na myśli? Edytowane 28 Lutego 2014 przez Barth3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 28.02.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=LdOUbglXw2M Edytowane 28 Lutego 2014 przez Przemek Kardyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 28.02.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Widzę, że co niektórzy przesiąkli TB i życie za obronę dobrego imienia Pana swego oddadzą ... Przytaczanie moich wypowiedzi jako nakłaniające do czegokolwiek to troszkę nie na miejscu. Ja się nie dam w to wciągnąć. Do kszhu: Mi bliżej do 15oC pod posadzką nydara (mimo, że mnie nie lubi za RSŚ'a niż 0oC TB. No i nydar nikogo nie obraził oprócz ciebie Z całym szacunkiem,ale nie obrażałem Pana kszhu ,tylko odpowiadałem na jego niebywałe chamstwo.Brak podstawowej wiedzy o domach energooszczędnych było pretekstem. Tak między nami,to trzeba być id...tą, żeby GWC pod posadzką kłaść,czy izolować fundament od środka bez stopy fundamentowej.. Ale skoro jest liderem energooszczędności ,to dobrze.Jaki lider,taka energooszczędność. ps.Puki co to od słońca w lutym 26oC. Masakra.Ale podobno warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barth3z 28.02.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Z całym szacunkiem,ale nie obrażałem Pana kszhu ,tylko odpowiadałem na jego ... To musi być miłość Tak między nami,to trzeba być id...tą, żeby GWC pod posadzką kłaść,czy izolować fundament od środka bez stopy fundamentowej.. Ale poprawił to w nowej koncepcji. GWC tylko na lato - to może być pod posadzką. A stopy fundamentowej nie musi izolować, jeśli cała izolacja jest od wewnątrz. ps.Puki co to od słońca w lutym 26oC. Masakra.Ale podobno warto. Ty się nie śmiej, bo u mnie będzie jeszcze gorzej ... Ale nie ! U mnie WMG nie pozwoli na przegrzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 28.02.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 hehe EDIT: Miałeś "to" na myśli? http://www.youtube.com/watch?v=GXFKre2vaEE Ech... Wiem co masz na myśli ale akurat teledysk Urbańskiej jest dla mnie czymś wyjątkowym. Nie podąża za utartymi schematami co w sztuce jest dopuszczalne a nawet pożądane (w budowlance nie). Zrobiono z tego kicz lecz niesłusznie. Jest oryginalny, bardzo w warstwie muzycznej, trochę mniej w wizualnej. Wsłuchaj się w perkusję. Nie jest melodyjną historyjką i raczej przebojem nie będzie ale nie jest byle czym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 28.02.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Nie bo wiesz, chcesz sklecić i z buda otwierać otwarte drzwi, mnie wystarczy to co jest. To znaczy iż nie liczę na cudowne odkrycie, wbrew fizyce itp, przyczyna musi być. Można się denerwować iż program to program tam to, sorry ale warunki brzegowe trzeba zadać. I im więcej danych tym lepiej. Ja nie kumać tego porównania do piasku i styropianu x cm. styropianu odpowiada x cm.piachu Jak jest w pionie to nie wiem.Jak jest w poziomie to i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barth3z 28.02.2014 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 (edytowane) Ech... Wiem co masz na myśli Nie mówiłem o muzyce Tekst piosenki: Wielki mi big deal After czy before Podniósł mi się flow Face demolation* [przekręcone słowo demolition] Weź mnie na dancefloor Zrobię ci hardcore Tamten to asshole Zero temptation Mam lajki na fejsie W realu gubię się Jestem królową z bajki Grandmatka truje mnie Dziary że ho ho Oldschoolowy Joe O co come on, no Nie rób tragetion* [przekręcony, slangowy odpowiednik słowa tragedy] Chcę zresetować się Chcę eksajtować się* [od excite: ekscytować] Jestem królową z bajki Grandmatka truje mnie Rolowanie blanta na backstage’u Jakaś soda jakiś juice Come on W realu gubię się Jestem królową z bajki Grandmatka truje mnie Prawie jak fraszki TB To może coś innego: Edytowane 28 Lutego 2014 przez Barth3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 28.02.2014 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Lambda EPS'a 0,035 lambda piachu 0,7 ... 20 razy.czyli 10cm EPS równa się 2m piachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nydar 28.02.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Ty się nie śmiej, bo u mnie będzie jeszcze gorzej ... Ale nie ! U mnie WMG nie pozwoli na przegrzanie Aleś ty durny.Mam całą południową ścianę szklaną.Ty myślisz,że tak,a ja wiem jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 28.02.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Szczerze powiem, że pierwszy raz widziałem i słyszałem ten kawałek Urbańskiej... trochę pomaga zamknięcie oczu i zatkanie uszu... ja już chyba wolę pana serwisanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts