DANIEL SIS 13.08.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 tam, gdzie bloczki ytong stać będą na terakocie, ową terakotę należy mocno zmatowić albo ponacinać małą szlifierką kątową aby powierzchnia była chropowata. Taką powierzchnię należy oczyścić z kurzu i kleić też na klej elastyczny. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ac_harold_dom 29.08.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Witam ponownie, po dłuższej przerwie zabieram się za zakupy... Przewidywany budżet to 2500 zł. Wspominałem wcześniej że obudowę zamierzam wykonać z płyt varmsen super isol 30mm. W przeliczeniu na jeden metr kwadratowy cena takich płyt to około 130 zł. Znalazłem również płytę IZOL, której producentem jest kratki.pl. Jej cena za metr kwadratowy to około 90 zł. Czy polecacie te tańsze płyty?? A teraz trochę o planowanym efekcie końcowym. Chcę wykonać obudowę bardzo zbliżoną do tej na poniższym obrazku: Piaskowiec zamierzamy zamienić kafelkami bądź marmurem - decyzja na dniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts