em_alia 07.08.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Czy ktoś użytkuje lub zna jakość z innych względów (np. układa) kostkę brukową tej firmy (Drogbruk jest z miejscowości Błaszki) ?? Na stronie piszą, że można pobrać cennik, ale dostępny jest tylko katalog produktów, bez cen.. Niektóre produkty wyglądają całkiem ciekawie, ale nigdzie nie ma nic na jej temat. Proszę o wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danekspol 10.08.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Czy ktoś użytkuje lub zna jakość z innych względów (np. układa) kostkę brukową tej firmy (Drogbruk jest z miejscowości Błaszki) ?? Na stronie piszą, że można pobrać cennik, ale dostępny jest tylko katalog produktów, bez cen.. Niektóre produkty wyglądają całkiem ciekawie, ale nigdzie nie ma nic na jej temat. Proszę o wszelkie informacje Z racji miejsca zamieszkania , mogę potwierdzić,że kostka tego producenta jest często wykorzystywana . Nie słyszałem narzekań na tą firmę . Siostra ma u siebie taką i jest wszystko O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 21.08.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Tudzież Bruk Bet, dobra kostka, dyży wybór, trwała i nie niszczeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomwal 12.04.2019 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Drogbruk polecam. Oni sprzedają produkty przez autoryzowane hurtownie to wiadomo, że i ceny mogą być różne, ale warto pytać. Ja się z nimi skontaktowałem i wszystko mi objaśnili. Zdecydowałem się i nie żałuje bo jakościowo to jedna z lepszych kostek, bardzo trwala, słowem dobrze wydane pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dechad893 13.04.2019 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Ja ogród i taras mam dopiero w planach ale raczej na pewno się zdecyduje na Drogbruk. Szwagier ma ich kostkę u siebie w firmie i nie dość, że wygląd pełna profeska to jeszcze użytkowo zdaje egzamin bo nie niszczeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grelka 25.09.2019 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2019 Ceny porównywalne i dostosowane do rynku. Nie jest tak że zapłacisz x razy więcej - ale jakość Drogbruka gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaC9 28.09.2019 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2019 Również polecam ich kostkę, ceny w zasadzie normalne, ale najlepiej sprawdzić w pobliskich hurtowniach, ceny w nich się mogą różnić a czasami dość znacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jmolski 05.10.2019 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2019 Czy ktoś użytkuje lub zna jakość z innych względów (np. układa) kostkę brukową tej firmy (Drogbruk jest z miejscowości Błaszki) ?? Na stronie piszą, że można pobrać cennik, ale dostępny jest tylko katalog produktów, bez cen.. Niektóre produkty wyglądają całkiem ciekawie, ale nigdzie nie ma nic na jej temat. Proszę o wszelkie informacje hej, ja mam u siebie pod domem kostkę od nich, mam juz juz ponad rok i nic sie z nią nie dzieje. wszystko dobrze położone, nie ma żadnych nierówności, także śmiało można brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts