sylwus022 07.08.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam, zwracam się z prośbą o narysowanie jakiegoś schematu lub opisanie krok po kroku jak wykonać ściankę z płyt której projekt znalazłam . W moim pokoju ściana ma 2,5 m wysokości i 3,8 szerokości. To jest ten projekt: z góry dziękuję za wszelką pomoc:) Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez sylwus022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 07.08.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Najlepiej poszukaj w necie.Jeżeli nigdy czegoś podobnego nie robiłeś(tak sądzę po twoich pytaniach),to może sobie odpuść.Już przy prostych zabudowach tego typu jest -jak obserwowałem prace moich wykonawców-"sporo wywijania", a tu dojdzie jeszcze z pewnością gięcie płyt na mokro,montaż profili UD po łuku,itd.No chyba,że nie przeszkadza Ci widok- od bocznej strony takiej zabudowy-materiałów potrzebnych do jej postawienia,ale wtedy raczej nie uzyskasz takiego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwus022 07.08.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Najlepiej poszukaj w necie.Jeżeli nigdy czegoś podobnego nie robiłeś(tak sądzę po twoich pytaniach),to może sobie odpuść.Już przy prostych zabudowach tego typu jest -jak obserwowałem prace moich wykonawców-"sporo wywijania", a tu dojdzie jeszcze z pewnością gięcie płyt na mokro,montaż profili UD po łuku,itd.No chyba,że nie przeszkadza Ci widok- od bocznej strony takiej zabudowy-materiałów potrzebnych do jej postawienia,ale wtedy raczej nie uzyskasz takiego efektu. Ja nie robiłam, za to mąż tak, ale tylko sufit i proste ścianki. Dlatego też potrzebowalibyśmy schematu jak ma to wyglądac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts