lockter 08.08.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Mój dach już gotowy, jest jednak problem z oknami. Wg mnie jest kilka błędów montazu okien dachowych do poprawy. Może ktoś fachowy się wypowiedzieć czy mam rację? I poradzić co zrobić? Widać moja ekipa akurat przy oknach nie dała sobie rady. [ATTACH=CONFIG]204782[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]204783[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]204784[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]204785[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]204786[/ATTACH] Dachówka to Roben Monza Kasztanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej belka 11.08.2013 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 rynny zamontowane za wysoko ,schodzacy snieg je oberwie, dachowki polozone krzywo - nie w linii, wylaz za blisko komina , podczas roztopow przeciek gwarantowany , tasma za kominem wprowadzona pod dachowke za nisko , powinna o jedna dachowke wyzej, okna zamontowane niezgodnie z instrukcją , powinny byc zamontowane nad rzedem calych dachowek , dachowka zle i krzywo docieta, niepodszlifowane zamki przy stopniach i oknach, przy tylu usterkach uwazam ze robili to partacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 13.08.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Coś mi się wydaje, że też napisałem swoje uwagi do tego montażu więc nie będę się powtarzał. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts