semiramida 08.08.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 pilne pilne pilne!!!Czy ktos jest w stanie, podjąć się, lub podpowiedzieć mi kto by sie podjął opracowania wniosku o pozwolenie na budowę? Czyli ten ktoś ma wrysować garaż w mapke, przyłącza, spiąć dokumenty, zrobić opis zagospodarowania terenu uzyskać podpisy branżystów, strony tytułowe, zaświadczenia itp. podpis architekta może być mój, byle by za mnie ktos sie tym zajał bo terminy gonią a mi dzieci siedzą na głowie bo wakacje... wiem że to dosć proste jednak wymaga chwili spokoju, opcjonalnie dozlecę jeszcze drugi garaż - wcześniej wycofany z pozowolenia na budowę bo sie doczepili paru bzdetów i trzeba złożyć do pozwolenia ponownie, uzupełnić o życzenia starostwa, tam już dokumentacja gotowsza... i też klient tupie...widywałam tu kiedys posty, że jest paru panów którzy robią takie rzeczy taśmowo to im szybko pojdzie i niedrogo???byłoby dobrze jeszcze w sierpniu to złożyc do pozwolenia na budowę.[email protected], 604 888 986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts