zbyszekz 08.08.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Chciałem zaczerpnąć opinie od 'fachowców' czy deski na elewacje muszą mieć jakieś specjalne właściwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edomek 09.08.2013 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Jak szukałem dech do mnie najpierw miała być sosna lub świerk, a skończyło się na modrzewiu syberyjskim. Cena dwa razy większa od naszego drzewa ale dechy prawie dorównują twardością egzotykowi. Z tego co wiem to dechy muszą mieć od tyłu nacięcia przeciw wypaczeniu. Zabezpieczałem olejem Remmers od tyłu raz od frontu dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekz 18.08.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 a o jakiej firmie mówisz?bo jestem ciekawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekz 24.08.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 domek bardzo fajny, deski wyglądają tej fajnie, słyszałem o takich deskach thermory i tam mają jesion amerykański który jest chyba zbliżony trochę wyglądem a na pewno parametrami jest zbliżony do egzotyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekz 29.08.2013 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 podobno deski thermory są poddawana procesom suszenia dzięki którym tracą wodę i cukier a po położeniu już nie pracują, więc spory komfort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolekk 30.08.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Jak szukałem dech do mnie najpierw miała być sosna lub świerk, a skończyło się na modrzewiu syberyjskim. Cena dwa razy większa od naszego drzewa ale dechy prawie dorównują twardością egzotykowi. Z tego co wiem to dechy muszą mieć od tyłu nacięcia przeciw wypaczeniu. Zabezpieczałem olejem Remmers od tyłu raz od frontu dwa razy.[ATTACH=CONFIG]205052[/ATTACH] też coś słyszałem o tym nacinaniu przeciw wypaczaniu.. kombinacje alpejskie, a potem i tak drzewo sie wypaczy.. moi mzdaniem nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekz 31.08.2013 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 ale o jakim nacinaniu?co to za proces? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts