Tomekb5 30.05.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Prosze o kontakt wszystkich, ktorzy będą chcieli wymienić się doświadczeniami i pomysłami, gdyż jestem jescze przed aranżacją projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 30.05.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Zapraszamy do grupy K08 - klubu budujących M08. Znajdziesz tam sporo informacji na temat tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bibo 30.05.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dzień dobry, Przymierzam się do zakupu projektu M08a - na każdą pogodę z pracowni Muratora. http://projekty.muratordom.pl/projekt_na-kazda-pogode-wariant-i,519,1,0.htm O wyborze decyduje oddzielenie części dla seniora oraz zadaszony taras, o wyglądzie zewnętrznym nie wspominając. Niemniej chciałbym wprowadzić pewne zmiany polegające na powiększeniu salonu o 1 m w tył i w prawą stronę, co pozwoli również poszerzyć schody o 0,5m. Na pewno będzie potrzeba podniesienia ściany kolankowej (ale o 1 czy 2 bloczki, może również dół o 1 - zobaczymy). Czy ktoś buduje ten dom, a może budował i ma uwagi. Z chęcią skorzystam z 'mądrości ludowych', w końcu to jest to do czego się cały czas biegło i musi być dobrze zrobione. Chciałbym wiedzieć jaki jest realny koszt zbudowania tego domu. Z góry dzięki i pozdrawiam. Murator zaplanuje mi wieczory na najbliższy rok! Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia_kinia 09.08.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam,Jesteśmy z mężem zdecydowani na ten projekt i szukam kogoś kto jest w trakcie budowy takiego domku. Znalazłam jakieś posty, ale są już sprzed kilku lat i Ci ludzie nie bywają już na forum, więc mi nie odpowiedzą na moje pytania...Jest ktoś kto buduje dom z tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia_kinia 27.08.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 I co nikt go nie buduje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isidoro 09.10.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Zbudowałem właśnie. Nietani w budowie ale dla takiego tarasu warto. Warto nieco przerobić poddasze by po pokryciu dachem nie odkryć paru belek na środku pokoi poddasza. Mój architekt adaptujący w porę to zauważył i przerobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawski83 25.10.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 I co nikt go nie buduje??? a co dokładnie potrzebujesz wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daruz 24.11.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Tak, właśnie zbudowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daruz 24.11.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Tak, zbudowałem i jestem zadowolony... baaardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia_kinia 18.01.2014 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Dziękuję za odzew, napisałam zapytania. A może jakieś zdjęcia może ktoś wrzucić?Myślimy o podniesieniu poddasza, żeby było więcej miejsca u góry. Schody chciałabym w innym miejscu i wyjście na taras.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts