kompocik 09.08.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam! czy położenie gładzi (gotowej masy szpachlowej ) Cekol to dobry pomysł? mam 30m2 do wygładzenia i zastanawiam się nad położeniem tej gładzi ale nie wiem czy to dobry pomysł, jak sie ją dociera czy jest łatwa do dotarcia czy trzeba się troszke wysilić? Z malowaniem myślę ze sobie poradze, ale czym mam zagruntować ściany przed malowaniem ? aby kolor wyglądał ładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halek 17.08.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Myślę, że to dobry pomysł. Ja osobiście używałem gładzi Cekol i jestem pozytywnie zaskoczony. Łatwy w stosowaniu, wytrzymały, obróbka na morko (mokrą gąbką w łatwy sposób zacierasz powierzchnię). Sądzę, że za pierwszym razem spokojnie dasz rade.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts