cyklonos 09.08.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam . kończę remont na poddaszu, powstał tam pokój w którym będę spał ale również spędzał normalnie czas czy przyjmował czasami gości. mam mętlik w głowie ponieważ nie mam pojęcia w jakich kolorach i stylu pomalować to pomieszczenie. liczę na jakies wasze pomysły uwagi nawet i w celu jego urządzenia:) oczywiście jakieś fajne łóżko -sofa nie droga heh.. tv. jakiś więkrzy kwiat lub drzewko nie wiem.. ozdoba na ściane czy cos..chciałbym by wyglądało nowocześnie lecz nie ekstrawagancko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
z.gerdziel 14.08.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Cześć Cyklonos. Ja osobiście jestem wielkim zwolennikiem jasnych i ciepłych kolorów. Ponieważ na Twoje pomieszczenie przypada tylko jedno okno gorąco radziłbym malować ściany na jasne, ciepłe kolory. Fajnie mógłby się tu sprawdzić piaskowy kolor. Mebelki i łóżko dobrałbym w odcieniach brązu. To połączenie zawsze fajnie się komponuje. Przede wszystkim wnętrze urządziłbym minimalistycznie. Taka jest teraz moda, a i sprząta się łatwiej. Fajnie mogłaby wyglądać też duża brązowa nalepka na ścianie. Wzór dobrany pod charakter mebli.. Ah! No i oczywiście zieleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyklonos 19.08.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Cześć Cyklonos. Ja osobiście jestem wielkim zwolennikiem jasnych i ciepłych kolorów. Ponieważ na Twoje pomieszczenie przypada tylko jedno okno gorąco radziłbym malować ściany na jasne, ciepłe kolory. Fajnie mógłby się tu sprawdzić piaskowy kolor. Mebelki i łóżko dobrałbym w odcieniach brązu. To połączenie zawsze fajnie się komponuje. Przede wszystkim wnętrze urządziłbym minimalistycznie. Taka jest teraz moda, a i sprząta się łatwiej. Fajnie mogłaby wyglądać też duża brązowa nalepka na ścianie. Wzór dobrany pod charakter mebli.. Ah! No i oczywiście zieleń Witam:) myślę właśnie nad kolorem typu ALPEJSKA ŁĄKA coś takiego jak tutaj: oraz kolorze jakimś kremowym jasnym coś akurat w podobie co Ty napisałeś bo wszystkiego nie będę malować na jeden, tylko np tak pół na pół by nie było monotonnie.. a o jakichś paskach na ścianie co myślisz? lub pasku jasnym ? o meblach równierz myślę koloru ciemnego:) a o jakiej nalepce myślisz? coś w stylu gałęzi z liśćmi itd o takie chodzi tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts