Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jak pomalować wnętrze pokoju na poddaszu. fotki

cyklonos

Recommended Posts

Witam . kończę remont na poddaszu, powstał tam pokój w którym będę spał ale również spędzał normalnie czas czy przyjmował czasami gości. mam mętlik w głowie ponieważ nie mam pojęcia w jakich kolorach i stylu pomalować to pomieszczenie. liczę na jakies wasze pomysły uwagi nawet i w celu jego urządzenia:) oczywiście jakieś fajne łóżko -sofa nie droga heh.. tv. jakiś więkrzy kwiat lub drzewko nie wiem.. ozdoba na ściane czy cos..chciałbym by wyglądało nowocześnie lecz nie ekstrawagancko.. 1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

Cześć Cyklonos. Ja osobiście jestem wielkim zwolennikiem jasnych i ciepłych kolorów. Ponieważ na Twoje pomieszczenie przypada tylko jedno okno gorąco radziłbym malować ściany na jasne, ciepłe kolory. Fajnie mógłby się tu sprawdzić piaskowy kolor. Mebelki i łóżko dobrałbym w odcieniach brązu. To połączenie zawsze fajnie się komponuje. Przede wszystkim wnętrze urządziłbym minimalistycznie. Taka jest teraz moda, a i sprząta się łatwiej. Fajnie mogłaby wyglądać też duża brązowa nalepka na ścianie. Wzór dobrany pod charakter mebli.. Ah! No i oczywiście zieleń :)

Cześć Cyklonos. Ja osobiście jestem wielkim zwolennikiem jasnych i ciepłych kolorów. Ponieważ na Twoje pomieszczenie przypada tylko jedno okno gorąco radziłbym malować ściany na jasne, ciepłe kolory. Fajnie mógłby się tu sprawdzić piaskowy kolor. Mebelki i łóżko dobrałbym w odcieniach brązu. To połączenie zawsze fajnie się komponuje. Przede wszystkim wnętrze urządziłbym minimalistycznie. Taka jest teraz moda, a i sprząta się łatwiej. Fajnie mogłaby wyglądać też duża brązowa nalepka na ścianie. Wzór dobrany pod charakter mebli.. Ah! No i oczywiście zieleń :)

Witam:) myślę właśnie nad kolorem typu ALPEJSKA ŁĄKA coś takiego jak tutaj: bartekpokoj.jpg

oraz kolorze jakimś kremowym jasnym coś akurat w podobie co Ty napisałeś:) bo wszystkiego nie będę malować na jeden, tylko np tak pół na pół by nie było monotonnie.. a o jakichś paskach na ścianie co myślisz? lub pasku jasnym ? o meblach równierz myślę koloru ciemnego:) a o jakiej nalepce myślisz? coś w stylu gałęzi z liśćmi itd o takie chodzi tak?:)