Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam . kończę remont na poddaszu, powstał tam pokój w którym będę spał ale również spędzał normalnie czas czy przyjmował czasami gości. mam mętlik w głowie ponieważ nie mam pojęcia w jakich kolorach i stylu pomalować to pomieszczenie. liczę na jakies wasze pomysły uwagi nawet i w celu jego urządzenia:) oczywiście jakieś fajne łóżko -sofa nie droga heh.. tv. jakiś więkrzy kwiat lub drzewko nie wiem.. ozdoba na ściane czy cos..chciałbym by wyglądało nowocześnie lecz nie ekstrawagancko.. 1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg
https://forum.murator.pl/topic/181790-jak-pomalowa%C4%87-wn%C4%99trze-pokoju-na-poddaszu-fotki/

Cześć Cyklonos. Ja osobiście jestem wielkim zwolennikiem jasnych i ciepłych kolorów. Ponieważ na Twoje pomieszczenie przypada tylko jedno okno gorąco radziłbym malować ściany na jasne, ciepłe kolory. Fajnie mógłby się tu sprawdzić piaskowy kolor. Mebelki i łóżko dobrałbym w odcieniach brązu. To połączenie zawsze fajnie się komponuje. Przede wszystkim wnętrze urządziłbym minimalistycznie. Taka jest teraz moda, a i sprząta się łatwiej. Fajnie mogłaby wyglądać też duża brązowa nalepka na ścianie. Wzór dobrany pod charakter mebli.. Ah! No i oczywiście zieleń :)
Cześć Cyklonos. Ja osobiście jestem wielkim zwolennikiem jasnych i ciepłych kolorów. Ponieważ na Twoje pomieszczenie przypada tylko jedno okno gorąco radziłbym malować ściany na jasne, ciepłe kolory. Fajnie mógłby się tu sprawdzić piaskowy kolor. Mebelki i łóżko dobrałbym w odcieniach brązu. To połączenie zawsze fajnie się komponuje. Przede wszystkim wnętrze urządziłbym minimalistycznie. Taka jest teraz moda, a i sprząta się łatwiej. Fajnie mogłaby wyglądać też duża brązowa nalepka na ścianie. Wzór dobrany pod charakter mebli.. Ah! No i oczywiście zieleń :)

Witam:) myślę właśnie nad kolorem typu ALPEJSKA ŁĄKA coś takiego jak tutaj: bartekpokoj.jpg

oraz kolorze jakimś kremowym jasnym coś akurat w podobie co Ty napisałeś:) bo wszystkiego nie będę malować na jeden, tylko np tak pół na pół by nie było monotonnie.. a o jakichś paskach na ścianie co myślisz? lub pasku jasnym ? o meblach równierz myślę koloru ciemnego:) a o jakiej nalepce myślisz? coś w stylu gałęzi z liśćmi itd o takie chodzi tak?:)