aster1305 09.08.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam wszystkich, jak w temacie szukam opinii użytkowników kominków tej firmy, chodzi oczywiście o jakość wykonania, i wszelkie uwagi praktyczne.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grigo 10.08.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Nikt nie chce Ci pomóc, to ja trochę podpowiem. MCZ to Włoski producent w naszym kraju znany designerskich wkładów kominkowych. Urządzenia z reguły z dużymi szybami prostymi jak i dwu lub trójstronnymi. Wszystkie wkłady z szybą podnoszoną do góry. Widziałem na targach kominkowych, szyba chodzi płynnie i lekko, są ładnie wykończone i ładnie się palą. Moim zdaniem ciekawa alternatywa dla droższego , bardziej znanego Spartherma.Firma siedzi dość mocno w piecykach na pelet ale to mało popularny temat w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aster1305 12.08.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Dziękuję gringo. Przynajmniej widziałeś je na targach.To już coś. Ja niestety jestem trochę skazany na zakup i potem dopiero oglądanie. Faktem jest, że nie są tanie, ale z drugiej strony są prawdziwą ozdobą (szczególnie te szyby). Handlujący kominkami twierdzą, że to bardzo porządna firma. Mam nadzieję, że jeszcze odezwie się jakiś realny użytkownik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mb0123 23.09.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Dziękuję gringo. Przynajmniej widziałeś je na targach.To już coś. Ja niestety jestem trochę skazany na zakup i potem dopiero oglądanie. Faktem jest, że nie są tanie, ale z drugiej strony są prawdziwą ozdobą (szczególnie te szyby). Handlujący kominkami twierdzą, że to bardzo porządna firma. Mam nadzieję, że jeszcze odezwie się jakiś realny użytkownik... Posiadam taki piecyk, hydro na pellet. Jest włoskie forum na temat tych wyrobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 24.09.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Kominki z dużą wizją ognia, nieźle grzejące z możliwością rozprowadzenia ciepła do kilku pomieszczeń. Fajne rozwiązanie techniczne z AluTec'iem wewnątrz z dość precyzyjnym wykonaniem reszty Mamy aktualnie MCZta na warsztacie, jak chcesz coś wiedzieć więcej pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.09.2013 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2013 Kominki z dużą wizją ognia, nieźle grzejące z możliwością rozprowadzenia ciepła do kilku pomieszczeń. Fajne rozwiązanie techniczne z AluTec'iem wewnątrz z dość precyzyjnym wykonaniem reszty Mamy aktualnie MCZta na warsztacie, jak chcesz coś wiedzieć więcej pisz na priv. Widziałeś takie kominki bez możliwości rozprowadzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 26.09.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 Widziałeś takie kominki bez możliwości rozprowadzenia? masz rację, nie widziałem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarekvw 26.11.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Odświeżę temat Coraz bardziej podoba mi sie MCZ Forma T 95 Wood (3 szyby, gilotyna). Czy ktoś z zawodowców/ użytkowników mógłby się wypowiedzieć? Najchętniej oczywiście o tym modelu, ale mile widziane tez opinie/ doświadczenia o innych wyrobach MCZ Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 26.11.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 jest to z pewnością alternatywa dla kominków z wyższej półki, są starannie wykonane z porządnym mechanizmem podnoszenia szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 26.11.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Witam.Jarekvw ... chyba daleko nie masz do mnie ... podjedziesz i pooglądasz na miejscu ... obok stoi dla porównania to samo w niemieckim wydaniu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarekvw 28.11.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Witam. Jarekvw ... chyba daleko nie masz do mnie ... podjedziesz i pooglądasz na miejscu ... obok stoi dla porównania to samo w niemieckim wydaniu. Pozdrawiam. Czyli masz i MCZ-a i "niemca"? Bardzo chętnie bym podjechał, może nawet dzisiaj Tylko w jakich godzinach można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts