andziagandzia 09.10.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 nic nie będę udowadniać mam wklejać zdjęcia, bo Ty tak chcesz? może kiedyś z własnej woli... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duken 10.10.2014 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 nic nie będę udowadniać mam wklejać zdjęcia, bo Ty tak chcesz? może kiedyś z własnej woli... pozdrawiam nie tylko on, lubimy oglądać ładne dachy, zwłaszcza z pięknymi właścicielkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 10.10.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 No to postanowione.Bedzie Titania czarny mat angoba (czy cos kolo tego).@andzia co tam w firmie na ten temat wiecie? Tylko bez sciemy. Jakies marudzenia, reklamacje? Wiem, ze dekarzom ciezko bo duza dachowka a mnie bardziej o jakies wady wrodzene/fabryczne chodzi.Opowiadaj i nie wstydz sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 10.10.2014 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Dziewczyno skończ już bo jesteś spalona...Jedyne czego chce to brak spamu jaki wrzucasz tu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziagandzia 10.10.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 stam222 powiem Ci tylko tyle TITANIA w czerni super wybór!! dachówka miszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 11.10.2014 02:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 stam222 powiem Ci tylko tyle TITANIA w czerni super wybór!! dachówka miszcz Widze @andzia, ze dzien bez wazeliny to dzien stracony ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickow69 11.10.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 dzien bez krytyki dzien stracony, natomiast titania creatona jest swietna i godna polecenia zwłaszcza przy gwarancji na 50 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziagandzia 15.10.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2014 dzięki mickow69 krytykowanie, to główne zajęcie niektórych na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickow69 16.10.2014 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 hahaha piekna wlascielka opalajaca sie na dachu creatona titania? to brzmi zachecajaco, piekna kobieta, na pieknym dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziagandzia 17.10.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 nie będę się opalać na dachówkach... nawet od Creatona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sielankowicz Dariusz 18.10.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 (edytowane) Witam, poniżej Mój dach: Titania czarny mat angoba. Kropki (otarcia) były ale już nie ma (po 2 tygodniach już nie było). Dachówka na dachu od 2 miesięcy, czyli nic więcej nie mogę powiedzieć oprócz tego że jest piękna. Odcień idealny jedna w jedną chociaż palety z różnych partii (nawet pół roku różnicy).https://drive.google.com/file/d/0B7D4Ld5XqNclYVdvM2NfMU1sYXc/view?usp=sharingPozdrawiamDariusz Edytowane 18 Października 2014 przez Sielankowicz Dariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziagandzia 19.10.2014 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Dariuszu... twój dach z TITANIĄ w tym kolorze wygląda sielankowo odcień tak jak powiedziałeś "idealny" - jak dla mnie super, dzięki za zdjęcie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 24.10.2014 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2014 Podoba mi sie bardzo ta Titania, dziekuje Darek za zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elrow23 27.10.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 jedna z lepiej wyglądających dachówek w kolorze czarnym. czy ona wystepuję też w wersji glazurowanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickow69 27.10.2014 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 nie wiem, ale sa wspaniale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 27.10.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 Czy ktoś może zrobić z tym porządek? Jak przejrzy się posty mickow69, elrow23 i andzigandzi można dojść tylko do jednego wniosku - agresywny marketing Creatona. Chyba sprzedaż Titani nie do końca zadowala producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziagandzia 28.10.2014 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 ooo następny jasnowidz się trafił, pozdrawiam ktoś wrzuca zdjęcie z danym produktem to co, już nikt nie może się wypowiedzieć? żal.pl zbiegiem okoliczności jest to, że to akurat dachówka firmy Creaton, czyli TITANIA sorry, ale drażni mnie taki gadanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elrow23 06.11.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 nie widzę nic agresywnego w pytaniu odnośnie tego, czy dachówka występuje w wersjii glazurowanej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickow69 06.11.2014 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 kolego idz jezdzic z przyczepa, bo tam przynajmnie nie potrzebujesz dachowki a jak jestes takim swiatlym konsumentem to sie wypowiedz z mila checia poslucham ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TyjesteśBasia 08.11.2014 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 (edytowane) Creaton nie jest w porządku. Zapytaliśmy jak długo czeka się na Titanię noblesse glazurowaną. Powiedziano nam, że max tydzień. Biorąc pod uwagę, że jest produkowana w Polsce ten termin był realny. Nasz dekarz zrobił całe oblachowanie, położył rynny, łaty i kontrłaty. Przedstawiciel Creatona na woj. mazowieckie nas zwodzi teraz, mówi, że transport bedzie może po czterech tygodniach, ale niekompletny, bo nie mają dachówek bocznych i gąsiorów. Dekarz poszedł na inne budowy a drewno moknie na dachu. Gdybysmy wiedzieli, że czeka się cztery tygodnie inaczej umówilibyśmy się na prace z dekarzem, a może wybralibyśmy inną dachówkę. Ten przedstawiciel powiedzial, że nic nie poradzi, bo gdy pytaliśmy ile się czeka na dachówkę wszystko mieli, ale właśniew przeciągu tygodnia im się pokończyło. Jest to niepoważne. Edytowane 8 Listopada 2014 przez TyjesteśBasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts