T0MII 02.10.2014 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 (edytowane) Dach wygląda jak wcześniej . Obtarcia .... Z ziemi przy moim kącie dachu ich nie widzę. Ostatnio czyściłem rynny więc jakoś tam byłem blisko dachówek i nie zwróciłem uwagi czy są te otarcia - po prostu zapomniałem o nich. Nic więcej po tych 10 miesiącach nie da się powiedzieć . Edytowane 2 Października 2014 przez T0MII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Montejro 02.10.2014 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ja mam, ale krótko, więc nie wiem czy mogę się wypowiedzieć. Lepiej powie ktoś, kto ma taki dach od przynajmniej kilku lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 02.10.2014 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ja mam, ale krótko, więc nie wiem czy mogę się wypowiedzieć. Lepiej powie ktoś, kto ma taki dach od przynajmniej kilku lat Titania jest na rynku od zeszłego roku, więc nie ma takich z kilkuletnim doświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duken 02.10.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ja mam, ale krótko, więc nie wiem czy mogę się wypowiedzieć. Lepiej powie ktoś, kto ma taki dach od przynajmniej kilku lat nie ma kilkuletnich, to nowy model. ja ją mam od roku, czarna matowa i dach dalej bardzo dobrze. a co do otarć to trzeba się dobrze przygladnąć z bliska i wiedzieć że ich się wypatruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 03.10.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 (edytowane) No to sie ciesze, ze nic zlego sie nie dzieje ani z dachowkami ani dachami.A mozna poprosic o zdjecia Wasych dachow? Edytowane 3 Października 2014 przez stam222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 03.10.2014 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2014 No to sie ciesze, ze nic zlego sie nie dzieje ani z dachowkami ani dachami. A mozna poprosic o zdjecia Wasych dachow? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?217982-CREATON-TITANIA-wasze-opinie&p=6274292&viewfull=1#post6274292 I jeszcze jedno foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziagandzia 04.10.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 według mnie dachówka TITANIA jest jednym z atrakcyjniejszych obecnie produktów na rynku super odcienie kolorów, fajnie to wygląda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 06.10.2014 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 @mickow69 i andziagandzia - przestancie spamowac @"TOMII dzieki za zdjecie a te z linku oczywiscie ,ze juz ogladalem czytajac caly temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 06.10.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 stam222 pamiętaj że Titania to dachówka wielkoformatowa. Na dachach o niewielkich płaszczyznach, z wykuszami i innymi ozdobnikami będzie wyglądać średnio. Jednak jak dach jest stosunkowo prosty a dekarz go dobrze rozmierzy tak żeby było mało cięcia to będzie ok. Jako że dachówka nie jest barwiona w masie pamiętaj żeby domówić się z dekarzem żeby farbą zasmarował miejsca cięcia dachówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 07.10.2014 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 OK, dzieki. Zerknij do mojego dziennika ;dach 2-u spadowy bez pierdolnikow zadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziagandzia 07.10.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 stam222, w którym miejscu widzisz tu spam?? już nie można się luźno wypowiedzieć na forum?? jak piszę, że coś mi się podoba to tak jest, także nie przesadzaj, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 08.10.2014 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 @andziagandzia [według mnie dachówka TITANIA jest jednym z atrakcyjniejszych obecnie produktów na rynku super odcienie kolorów, fajnie to wygląda../QUOTE] i super podręcznik dekarza od Creatona fajna i przydatna rzecz dzięki Masz 2 posty na koncie ( teraz 5) i w obu zachwalasz Creatona.... Nie jestes pierwszy/pierwsza na forum ,kto zaklada konto tylko po to aby "pomagac" swojemu pracodawcy i wychwalac jego produkty. Tutaj zakladaja konta ci ktorzy sie buduja lub maja taki zamiar i zaczynaja zazwyczaj od fundamentow i materialow do budowy. Tacy "jednopostowcy" wychwalajacy pod niebiosa dany produkt, dzialaja w dobrej wierze ( tak mysla i sa o tym przekonani) lecz dla wiekszosci takich uzytkownikow jak np. ja dzialanie wasze przynosi wrecz odwrotny skutek, sklaniajac do myslenia, ze chyba zle sie w takim creatonie dzieje, ze trzeba juz trolowac na forach budowlanych. Ale OK, twoja wola, wszak demokracje mamy i kraj nasz wolnym jest. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickow69 08.10.2014 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 ja mam też parę postów, ale mam dachówkę Creatona od paru lat i jestem zadowolony, uwazam ze kupilem produkt najwyzszej jakosci. jeśli ktoś chce to niech się odezwie na priv to zaprezentuje zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 08.10.2014 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Wstawiaj tutaj, dlaczego chcesz na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziagandzia 08.10.2014 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 stam222 dzięki za bardzo szczegółowe wyjaśnienie nie każdy mój post może być taki jaki Ty byś chciał - w swoich postach zachwalam Creaton, ale ponarzekać też mogłabym na co innego... takie moje zdanie i przy nim zostaję. Również pozdrawiam mickowy ślij te zdjęcia lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 08.10.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Dobra andzia, rozejm , zachwalaj creatona ile chcesz i juz nie bede ci nic wytykal. Od czasu do czasu napisz cos na inny temat Mozesz wnetrza odwiedzic tam sporo pan przesiaduje. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziagandzia 08.10.2014 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 dzięki za zrozumienie i zarazem pozwolenie jednak nie jesteś taki zły hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 08.10.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 dzięki za zrozumienie i zarazem pozwolenie jednak nie jesteś taki zły hehe Ty lepiej pokaż fotkę dachu żeby się uwiarygodnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KRABU 09.10.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Witajcie, Właśnie dekarze układają szarą Titanie na moim dachu. Narzekań nie ma, wychodzi ładnie i prosto a po paru latach ocenimy. Jedna myśl tylko chodzi mi po głowie ... jak wiadomo dachówka nie jest barwiona w masie i tak zastanawiam sie czy czasem po jakimś konkretniejszym gradobiciu na moim póki co ładnym szarym kolorze nie powstaną mniej ładne ceglane odpryski ? PozdrMateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T0MII 09.10.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Nie jestem ekspertem ale chyba ciężko o szarą dachówkę barwioną w masie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts