genzos 11.08.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 witajcie, jestem w trakcie remontu, ktory w wiekszosci robimy sami, XVII w. katalonskiej kamienicy. jest to mala kamienica 3 pietrowa, gdzie na kazdym pietrze jest do dyspozycji ok. 18 m2. kamienica ma isc pod wynajem (kazde pietro osobno). chcialabym was poprosic na razie o pomoc w aranzacji jednego pokoju z drewnianym stropem i oryginalna posadzka (nie identyczna jak na zdjeciu ale w tym stylu), ktore chcemy zostawic, aby utrzymac klimat wnetrza. w pokoju znajduja sie stare drewniane belki podtrzymujace sufit, male okno oraz stare drzwi. zatem pomieszczenie jest dosyc ciemne. interesuja mnie wasze pomysly na kolory, oswietlenie itd. na razie myslimy o tym, aby zrobic sciany oraz meble na bialo, nie wiemy jakie swiatlo, wszelkie pomysly mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 11.08.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 1. Jak niby pomóc w aranżacji skoro nie ma rzutów ani nawet zdjęć pomieszczeń? Nie mówiąc o jakichkolwiek założeniach... 2. Mi byłoby wstyd rejestrować się na forum jedynie po to, żeby wyjechać z taką prośbą - o darmową pomoc w komercyjnej inwestycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts