waniliana 07.11.2016 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Piękne łóżko i super że jaśniejsze od tapety a jeszcze bardziej super że jednak bez tych gwoździ (zapomniałam jak się nazywają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 07.11.2016 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Niureczka, Waniliana... cieszę się, że się wam podoba ja jestem zachwycona! cieszę się z tej sypialni każdego dnia bardziej i też jestem zadowolona, że bez gwoździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 02.12.2016 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Catti przepiękny zagłówek super łóżko a co najważniejsze - Twoje zadowolenie sorki, że się nie pojawiam, ale trochę "wycięta" byłam ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 02.12.2016 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Catti przepiękny zagłówek super łóżko a co najważniejsze - Twoje zadowolenie Dziękuję Słonko.. mój zachwyt nie mija sorki, że się nie pojawiam, ale trochę "wycięta" byłam ......... najważniejsze, że już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 02.12.2016 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 najważniejsze, że już jesteś Dziękuję:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.01.2017 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Catti, o jaa piękny zagłówek łozka i całe łózko zresztą, gdzie ja byłam ze to przegapiłam Zdradzisz czy drogie było, mój M dzis w nocy po raz kolejny walnął kolanem w kant łóżka, ja tez juz wielokrotnie tego doświadczyłam i marzy mi sie własnie takie całe tapicerowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 20.01.2017 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 (edytowane) witaj Vesi za łóżko zapłaciłam 2200 nie mam pojęcia, czy to drogo zrobił mi je lokalny tapicer z doświadczeniem stolarskim, który specjalizuje się właściwie w pikowaniach ( typu chesterfield) jestem bardzo zadowolona oczywiście materac to osobny koszt i nie zamieniłabym go na żaden inny bardzo dziękuję za odwiedziny i cieszę się, że ci się podoba no i gratuluję schodów!!!! wyszły pięknie! P.S. wysłałam ci namiary, możesz zadzwonić i dopytać czy jest możliwość np. przeróbki twojego łóżka albo zrobienia samego zagłówka.... to sympatyczny, otwarty gość Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.01.2017 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Dzięki Catti za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts