moniss 24.04.2014 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Catti, czy mogłabyś podrzucić linki do tych blogów z kawalerkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 24.04.2014 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 jasne http://kaskab.blogspot.com/ http://cepaynasi.blogspot.com/ wchodzisz na własną odpowiedzialność :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 24.04.2014 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 I ja głupia też tam wlazłam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 24.04.2014 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 I ja głupia też tam wlazłam ..... ten drugi (nie polski) chyba nawet lepszy ale oba mają niewątpliwą zaletę.... duuużo zdjęć fajne, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 24.04.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Ano niezłe, niezłe. Tylko teraz sie zastanawiam, kiedy to ja znów wyjdę z tego interentu A przecież ostrzegałaś.... Dziewczyny rzućcie okiem na mój wątek salonowy, w którym to teraz na tapecie (poza kominami) jest też sprawa przeszkleń w sypialni - strona 8. A ja w tym czasie spokojnie sobie pooglądam kawalerki Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez moniss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 24.04.2014 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 I ja głupia też tam wlazłam ..... Ja też Mąż mnie już goni od neta (sprawdziany czekają na sprawdzenie). Catti - jak nie masz "parcia" to na spokojnie można szukać i kanap i dywanu! wiem już na pewno, że chcę mały, niski stolik, albo dwa.... No proszę jak się Pani rozszalała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 25.04.2014 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 No proszę jak się Pani rozszalała! no... w marzeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 25.04.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 od tego się zaczyna.... uwierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.05.2014 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 u Basi w Guthouse pojawiły się stoliki, które mnie zainteresowały ale tak jak przypuszczałam... cena nie jest normalna znaczy jest "normalna inaczej" nie dla zwykłego śmiertelnika..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 27.05.2014 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 jasne http://kaskab.blogspot.com/ http://cepaynasi.blogspot.com/ wchodzisz na własną odpowiedzialność :D Podkradnę do siebie tak ku pamięci jeśli mogę, bo co jedno mieszkanie to piękniejsze. Co prawda mam troszkę większy metraż ale zawsze dobrze się napatrzyć jak można fajnie przestrzeń wykorzystać a do tego jak pięknie ją urządzić. A u ciebie co tak cicho? Czyżbyś zaprzestała planom remontowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.05.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Dlaczego ja nie wiedziałam, że ty masz swój wątek? Dzień dobryBiegnę czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 27.05.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Catti co u Ciebie.... nie mów, że remonty skończone, bo nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 27.05.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Catti - i jak - jakieś postępy? U mnie ciągle nic, ale mąż po 4 miesięcznym L4 wrócił do pracy więc mam nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 27.05.2014 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 ooooo!! witam was dziewczyny w moich skromnych progach Dlaczego ja nie wiedziałam, że ty masz swój wątek? Dzień dobry Biegnę czytać cześć Dianko do niedawna nie miałam linka w stopce... pewnie dlatego A u ciebie co tak cicho? Czyżbyś zaprzestała planom remontowym? Catti co u Ciebie.... nie mów, że remonty skończone, bo nie uwierzę Catti - i jak - jakieś postępy? U mnie ciągle nic, ale mąż po 4 miesięcznym L4 wrócił do pracy więc mam nadzieję... powiedzmy, że najważniejsze zostało zrobione i na razie przerwa... nie mam pomysłu ani kasy na razie na salon, więc czekam na jakiś impuls, pomysł i przypływ gotówki ciągle nie wiem czy kanapa, czy kanapa z podnóżkiem czy może z leżanką podoba mi się Ektorp, ale są dość różne opinie... jedni piszą, że super!! inni, że po praniu beznadziejny... na razie rozstawiłam moje kanapy... jest więcej miejsca... Młoda końcem miesiąca wyprowadza się ze swojego mieszkania studenckiego to zwiezie 2 stoliki, które zamierzam przymierzyć, poprzestawiać i uczynić jakiś konkretny plan.... nie mam też pomysłu na balustradę i pewnie dlatego jej jeszcze nie ma... chciałam szkło, ale wszyscy wkoło twierdzą, że będę ciągle ze szmatą latać... a małż delikatnie zagaduje, że to jednak kupa kasy.... a mnie się nic innego tam nie widzi... http://imageshack.us/a/img10/834/phsp.jpg to stare zdjęcie sprzed remontu, ale mniej więcej tak to wygląda i teraz... a propos zdjęć......Channel, miałaś zdjęcia twojego salonu zapodać w sobotę.... mam nadzieję, że nie myślałaś o Wielkiej Sobocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 27.05.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Ja oczywiście bym widziała coś takiego ale ja nie widzę teraz innych, tak mi się podobają w tym stylu że mi na wzrok padło http://img06.tablica.pl/images_tablicapl/11452485_2_644x461_schody-balustrady-tarasy-drewniane-produkcja-montaz-zdjecia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 28.05.2014 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Catti, szkło jakoś mi tam nie pasuje. O wiele lepiej by wyglądały tralki z fotki Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 28.05.2014 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Ja oczywiście bym widziała coś takiego ale ja nie widzę teraz innych, tak mi się podobają w tym stylu że mi na wzrok padło dobrze padło! myślę, że to by u Ciebie pasowało Catti, szkło jakoś mi tam nie pasuje. O wiele lepiej by wyglądały tralki z fotki Doriko o kurde.... to dałyście mi do myślenia.... powiem więcej.... siejecie zamęt w głowie mej bo jakoś tralek w ogóle nie brałam pod uwagę zawsze mi się wydawało, że bardzo optycznie zmniejszą tą klatkę małż chciał linki stalowe http://i.st-firmy.net/939cb4m/balustrada-nierdzewna-stamet-stanczyk-spj.jpg http://www.jolmet.com/wp-content/uploads/2014/01/balustrady_linki_2.jpg a ja mam stracha, że jakieś małe dziecko mi przez to wypadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 28.05.2014 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Hm... trzeba byłoby zobaczyć cały klimat Twojego domu, ale z tych propozycji najbardziej przemawiają do mnie stalowe linki (chociaż sama bym ich nie wybrała). Szyba stanowczo nie. Drewniane (przynajmniej ten wzór) wydaja mi się za ciężkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 28.05.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Jeśliu już coś ze stali, to raczej jakieś pionowe pręty przez dwie kondygnacje - jak z więziennej celi, tylko delikatniejsze. Sama myślę o takich. No i bez poręczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 28.05.2014 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Jeśliu już coś ze stali, to raczej jakieś pionowe pręty przez dwie kondygnacje - jak z więziennej celi, tylko delikatniejsze. Sama myślę o takich. No i bez poręczy nie chcę.... może inaczej... nie widzę tego u siebie mam schizy, że mi przez to też dziecię jakieś wypadnie Szyba stanowczo nie. why???? :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts