Catti 25.06.2014 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) aaaaa.... przyznam się, że pomyślałam o czymś innym kobieto! w naszym wieku? pamiętacie jak mówiłam, że rozstawiłam kanapy? zdjęć nie zapodałam, bo jak wyżej.... tak to wygląda.... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=267249&d=1403706513 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=267250&d=1403706515 w najbliższym czasie definitywnie pożegnam się ze starym stolikiem z epoki Gierka i zastąpię go dwoma małymi stolikami, które zjadą z mieszkania Młodej a nowy obraz dostanie ramę Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 25.06.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 kobieto! w naszym wieku? tu wiek nie ma nic do rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 25.06.2014 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 tu wiek nie ma nic do rzeczy czyli myślałyśmy o zupełnie czymś innym powoli wrócę pewnie do kanap, stolików i dywanu... odwiedzam westwing, bo można tam ponoć upolować niezłe rzeczy.... na razie nic mnie nie porwało, a jak już na czymś zawieszę oko to jest poza moim zasięgiem cenowym albo ja taka bidna albo mają ceny z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 25.06.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Na westwing mają ceny z kosmosu, ale czasami można trafić na coś w przyzwoitej kwocie. Kilka miesięcy temu kupiłam szary pokrowiec na kanapę (taniej niż są na allegro) i w ten sposób obyło się bez kupowania nowego mebla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 30.06.2014 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 a mnie dziś przeleciał koło nosa taki piękny chodnik :cry: http://static.westwing.pl/i/PL-SA550WWAH5OBDE-1-catalog.jpg idealny do mojego przedpokoju... czarno-beżowy on w dodatku był wczoraj go jeszcze nie było, albo ja nie umiem tam zerkać?? bardzo mi go szkoda.... ale cieszę się, że tobie Moniss się udało! fajnie mieć nowe za niewielkie pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 30.06.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Catti, bardzo ładny ten chodnik. Ale nie martw się, ten wzór często wraca w róznych kampaniach na Westwing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.06.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 mają ceny z kosmosu maja, maja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.06.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 I nie zawsze dobrej jakości. Parę forumek przekonało się o tym kupując np. lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 30.06.2014 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 to nieładnie... a z chodnikiem to w sumie i może dobrze się stało, bo mój małż kategorycznie odmówił takowego nie i koniec! ma nic nie być.... kicham w takim razie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.06.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ci nasi mężusiowe to czasem za dużo mają do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 30.06.2014 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 sama wiesz, że czas działa na naszą korzyść dziś mi się nie chciało dyskutować, ani namawiać, ani przekonywać... nie to nie ale jak się uprę za jakiś czas...... to może być różnie spędziłam dziś większość dnia w Ikei... SAMA!! zrobiłam listę "must have" zapodałam.... na większość dostałam zielone światło meble wystawiłam na "tablicy" wprawdzie wyskoczył mi spontaniczny wyjazd, ale po powrocie zajmę się tym na poważnie prawie na 100% jestem zdecydowana na Ektorpy... dziś siedziałam na WSZYSTKICH kanapach i te są fantastyczne fajne jest też obicie.... http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ektorp-sofa-trzyosobowa__0212942_PE367067_S4.JPG myślę, że będą pasować trzymajcie się ciepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 30.06.2014 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Widze, ze wstawilas z brazowym obiciem. Moze rozwazasz zakup naroznika? Pytam, bo moj naroznik ma takie obicie aja bym sie chetnie wymienila na szare. I nie dlatego, ze mi sie nie podoba. Podoba, tylko mam poduchy, dywan, farby na sciany do szarego kupione. A pytam, bo moze akurat. Co do wygody, to czesto nie mam sily ani ochoty z niej wstac. Potrafie i 2 godziny tam siedziec zamiast isc do kompa. Czasem rano schodze do lazienki i podsypiam. Uwielbiam ja ))! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 01.07.2014 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Ektorpy.... też mi się baaaardzo podobają..... niezmiennie... ale u mnie warunkiem wymiany była możliwość rozłożenia kanap a ektorpy jej niestety nie mają Na pewno stworzysz bajeczne wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 01.07.2014 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 (edytowane) Widze, ze wstawilas z brazowym obiciem. Moze rozwazasz zakup naroznika? Pytam, bo moj naroznik ma takie obicie aja bym sie chetnie wymienila na szare. I nie dlatego, ze mi sie nie podoba. Podoba, tylko mam poduchy, dywan, farby na sciany do szarego kupione. A pytam, bo moze akurat. tak naprawdę to ten kolor nie jest do końca brązowy, tylko taki brązowo szary (wprawdzie nazywa się Jonsoba brązowy, ale takiego typowego brązu odcieniem nie przypomina) jak masz ten sam, to jest super! tego brązu, który miałam zamiar kupić (Svanby) już nie będzie przez przynajmniej pół roku... koniec serii ale pani sama stwierdziła, że ten i tańszy i ładniejszy od tamtego... a w ogóle rozważałam różne jeszcze np. beże, albo biel... ale jednak nie... wiem, ze nie będzie mi się chciało często prać, więc wybiorę bezpieczne rozwiązanie i jasne beżowo-złote poduchy... niestety u mnie narożnik odpada ze względu na jego gabaryty... jak się przyjrzysz mojemu salonowi !? to sama stwierdzisz, że to maleństwo miałam na początku ochotę na tego ektorpa z leżanką, ale po przemyśleniu i dokładnym zmierzeniu (jest o 30 cm. dłuższy) zdecydowałam jednak, że postawię trzyosobowego zwykłego, dwuosobowego i podnóżek, który dostawiony do którejkolwiek kanapy stworzy z niej taką niby-rogówkę, a przy gościach będzie dodatkowym miejscem do siedzenia, ze względu na swoją mobilność no i wykorzystam go jako leżankę przy kanapie w pobliżu kominka w jesienne wieczory.... tak to sobie wszystko wykombinowałam i cieszę się, że potwierdzasz jako użytkownik opinię o jego wygodzie a mnie się jeszcze dodatkowo podoba jego klasyczny wygląd... a jak to było z twoją kanapą? z tego co sobie przypominam miała świetną cenę... bo wiesz.... każdą rzecz możesz do Ikei zwrócić bez podania przyczyny... zerknij na fakturę, odszukaj nazwę i cenę pokrycia, zadzwoń do nich i zapytaj czy możesz pokrycie wymienić.... bo ci kolor nie pasuje.. może się uda? powinno się udać! wymienią ci na pewno! ja nie miałam nigdy żadnego problemu z jakimkolwiek zwrotem.... a na allegro też widziałam, ale czarne.... szarych nie było bo to teraz najbardziej popularny i modny kolor jest Ektorpy.... też mi się baaaardzo podobają..... niezmiennie... ale u mnie warunkiem wymiany była możliwość rozłożenia kanap a ektorpy jej niestety nie mają Na pewno stworzysz bajeczne wnętrze u mnie nie ma potrzeby mam dodatkowe spanie w pokoju na górze i awaryjnie duże (dodatkowe w razie draki) łóżko u Młodej... a nierozkładane to połowa ceny, więc dla mnie ok. w ogóle mnie wczoraj ceny bardzo zaskoczyły na plus! całość mi kobieta wyliczyła na 2.300 ale ta cena może się zmienić podobno po 15 lipca... nie wiadomo czy w górę czy w dół... chyba nie będę ryzykować bo ta mi odpowiada..... nie wiem tak do końca jak ten pokój wyjdzie, ale gorszy już być nie może dzięki Aisa, że we mnie wierzysz może się uda stworzyć proste, klasyczne, ciepłe, przytulne i domowe wnętrze... taki przynajmniej jest plan.... Edytowane 1 Lipca 2014 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 01.07.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ... może się uda stworzyć proste, klasyczne, ciepłe, przytulne i domowe wnętrze... taki przynajmniej jest plan.... Catti, byłaś kiedyś u jjany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilin 14.07.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Kanapa b wygodna a to najwazniejsze w kanapach ! no i obicie można zawsze dokupić nowe o ile dobrze pamiętam więc to chyba kanapa idealna , mozna miec dwa pokrycia na zmianę do prania ..marzenie u mnie szaleństwo na ścianach w wc c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 15.07.2014 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 (edytowane) u mnie szaleństwo na ścianach w wc c.d. byłam, widziałam, podziwiam i witam cię u mnie Catti, byłaś kiedyś u jjany? oczywiście!! nie jeden raz nie tylko tam.... byłam w wielu forumowych, pięknych salonach u mnie na razie wakacyjny zastój wróciłam później niż planowałam i jeszcze z niczym nie ruszyłam... jedyne co mi się udało to kupić koc na łóżko do sypialni.... wreszcie namierzyłam go w kolorze ścian a żeby było śmieszniej, to właściwie cały czas szukałam czarnego, żeby w końcu stwierdzić, że czarny nie :rolleyes: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=270268&d=1405436790 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=270269&d=1405436801 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=270270&d=1405436809 Edytowane 15 Lipca 2014 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 16.07.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 To Twoja sypialnia??? Piękna! O ile dobrze widzę to mebelki FORTE miałam kiedyś takie - bardzo mi się podobają! Kanapy fajnie wyglądają takie rozsunięte! Myślę że zestaw 3+2 + podnóżek będzie dobrym wyborem, nawet niewielkie narożniki potrafią nieźle zagracić sama kombinowałam z narożnikami i nawet te najmniejsze (czyli kanapa i szezlong) są zbyt masywne. Stoliki już "zjechały" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 16.07.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Catti, bardzo ładnie wyszła Twoja sypialnia. Nawet pionowe żauzje teraz nie przeszkadzają i nie wydają się być już takie biurowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 16.07.2014 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Stoliki już zjechały dawno.... na razie jest mała walka.... ja rozsuwam kanapy i ustawiam stoliki, a małż je zsuwa i ustawia ze stołem po staremu twierdząc, że mu tak wygodniej, kiedy potrzebuje popracować z notebookiem muszę wywalić te stare meble niestety nie sprzedały się na tablicy pewnie w końcu oddam je za darmo i będzie trzeba kupić wreszcie te upatrzone meble w sypialni to faktycznie "Forte"... jak na taką taniochę, to sprawują się rewelacyjnie no, z wyjątkiem może łóżka, któremu trzeba zrobić chyba lifting pomimo tego, że kupiłam je ponad 10 lat temu, to nadal mi się podobają, a tapeta i ten kolor ścian fajnie się z nimi zgrały.... wydają się ładniejsze niż były wcześniej... dziękuję w imieniu sypialni za komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts