Catti 16.07.2014 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Catti, bardzo ładnie wyszła Twoja sypialnia. Nawet pionowe żauzje teraz nie przeszkadzają i nie wydają się być już takie biurowe o, dziękuję nadal myślę jednak o tym, żeby je przysłonić materiałem lekkim i zwiewnym... po ostatniej wizycie w Ikei namierzyłam karnisze i będę działać... małż obiecał, że mi je przykręci i mam nadzieję, że się z tego nie wykręci :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 16.07.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 W razie czego mogę być świadkiem tej obietnicy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 16.07.2014 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 zgoda :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 29.07.2014 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 weszłam dziś przypadkiem na pierwszą stronę mojego wątku i odkryłam ze zdziwieniem, że zdjęcia, które się zgubiły w pewnym momencie... są! same się odnalazły... tym samym wątek jest kompletny dziękuję ci Imageshack pozdrawiam wakacyjnie.... http://pu.i.wp.pl/k,MzUxMjg5ODEsNDkzNTk4,f,kocham_wakacje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 29.07.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Aż polazłam sprawdzić i faktycznie są..... i wiesz co.... pamiętam te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 30.07.2014 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 O, faktycznie są! Ależ metamorfoza przedpokoju Odpoczywaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 30.07.2014 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 (edytowane) Aż polazłam sprawdzić i faktycznie są..... i wiesz co.... pamiętam te zdjęcia koszmarne, nie? no, ale tak było... nic na to nie poradzę O, faktycznie są! Ależ metamorfoza przedpokoju ... :yes: a co mi tam niech będzie before/after http://imageshack.us/a/img853/8039/34g8.jpghttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=264867&d=1402427376 http://imageshack.us/a/img22/8671/eaft.jpghttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=248560&d=1394902904 http://imageshack.us/a/img571/3038/ive4.jpghttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=264042&d=1402062900 Edytowane 30 Lipca 2014 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.07.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 NOOOOOOO...... świetnie wyszło Uwielbiam zestawienia before/after szczególnie jak cyknięte z tego samego miejsca.... wtedy najlepiej widać wszystkie zmiany. koszmarne, nie? no, ale tak było... nic na to nie poradzę ] Jak popatrzę u siebie to nie mogę uwierzyć ile się zmieniło.... no ale inne czasy były, ciężko było cokolwiek oryginalnego kupić, żyło się jak się żyło, było wesoło i nie ma co marudzić. Cieszmy się z tego co udało nam się zmienić..... na lepsze mam nadzieję Bynajmniej ja się cieszę.... A tak w ogóle to co tam teraz porabiasz ciekawego hmmmm??? Pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 30.07.2014 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 Jak popatrzę u siebie to nie mogę uwierzyć ile się zmieniło.... no ale inne czasy były, ciężko było cokolwiek oryginalnego kupić, żyło się jak się żyło, było wesoło i nie ma co marudzić. Cieszmy się z tego co udało nam się zmienić..... na lepsze mam nadzieję Bynajmniej ja się cieszę.... ja też się cieszę jasne, że były inne czasy... w takim dwudziestoletnim domu to najczęściej zbieranina całego dobytku więc po tylu latach czas na wywalanie a poza tym widzę jak na się dziś ludzie budują... już na etapie projektu wiedzą co gdzie i w jakich kolorach będzie stało a kiedyś? co kto miał to wstawił i się cieszył, że w ogóle jest ale cieszę się, że doszłam do miejsca: czym mniej tym lepiej (faktury, wzorki, szlaczki, bibeloty, suszone bukiety, pierdółki, półeczki... :no: ) co porabiam? udało mi się odgruzować piwnice można powiedzieć, że wyglądają wzorcowo na regałach zrobiło mi się dużo miejsca, wysprzątałam pralnię i odchudziłam szafy.... wywalałam wszystko, czego nie dotknęłam przez ostatnie dwa lata .... a i tak mam dość ciasno (bo trochę pobuszowałam na wyprzedażach ) teraz odpoczywam i zabrałam się za lekkie odchudzanie małża pichcę po nowemu.... zrobiłam pyszne buraczki do słoików.... jeżdżę na rowerze, spotykam się ze znajomymi... mam wakacje... a jeśli pytałaś o sprawy remontowe to na razie cichosza.... niechcemisie za ciepło, za leniwie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 30.07.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 O, fajne zestawienie To i tak dużo robisz!!!! Moja piwnica bardzo ładnie mnie woła, chyba jutro ją odwiedzę..... Dzisiaj za to szlifowałam sufity w kuchni i przedpokoju w końcu mąż zrobił instalację i założył massivy w kuchni, a w przedpokoju, tyż skończył elektrykę do plafonu. Dzisiaj jeszcze zagruntuję, małż wieczorem położy ostatni szlif gładzi, jutro przetrę papierem i ...malowanie - przedpokój dostanie szary płaszczyk mam nadzieję że do poniedziałku zdążę (jadę na tydzień nad morze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 30.07.2014 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 i ...malowanie - przedpokój dostanie szary płaszczyk mam nadzieję że do poniedziałku zdążę (jadę na tydzień nad morze). na pewno zdążysz... nie zapomnij zapodać nam zdjęć przed wyjazdem... to ważniejsze niż pakowanie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 05.08.2014 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 macie jakieś doświadczenia z poduszkami wypełnionym gryką? podobno zdrowe śpi z was ktoś na takowej? bo się zastanawiam, czy nie zamówić dla małża i jego kręgosłupa, gdyż kategorycznie odmówił wywalenia starej, pewnie 30-letniej poduszki z pierza, na którą nie mogę już patrzeć , nie mówiąc o zmianie poszewki.... mam wtedy nieodparte wrażenie, że roztocza mnie pożrą żywcem :rolleyes: kilkakrotne próby zmiany do tej pory zawsze kończyły się tak samo... stara wracała a teraz znajoma mi bardzo zachwala, że ta gryka zdrowa i wygodna.... sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 05.08.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 Niestety nie znam patentu.... mam podobnie jak Ty.... znaczy stara z pierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 06.08.2014 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 chyba kupię... ale tylko po to, by tą starą wyrzucić po prostu... już kilka razy zmieniałam poduszki, ale żadna mu nie odpowiada :rolleyes: podobno można zamówić na wymiar, to wezmę mniejszą, żeby pasowała do poszewek z Ikei, bo teraz muszę kombinować z poszewkami nie do kompletu, bo Ikea nie ma poszewek na duże poduchy w tych kompletach co kupiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 06.08.2014 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 wklejam sobie też wyjaśnienie Pesteczki w sprawie zrzutów ekranowych jakkolwiek mądrze to wszystko brzmi i logicznie.... to jeszcze nie miałam okazji przetestować czy umiem ... ale niech będzie lepiej u mnie może mi się przyda Catti, screenshot, to po polsku zrzut ekranowy. Na PC powinno działać w ten sposób - wciskasz klawisze SHIFT + CONTROL i trzymając je klikasz „3”. Zapisuje się wygląd pełnego ekranu w formacie PNG. W nazwie ma screenshot i dokładną datę i godzinę. Drugi sposób pozwala zapisać wybrany obszar na ekranie – SHIFT + CONTROL i klikasz „4” po czym zakreślasz myszką co chcesz zapisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 06.08.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 To może ja ci namieszam ze skreenshotami Co prawda nie mam windowsa ale o ile pamiętam najprościej jest tak - jeśli masz na ekranie to co chcesz zapisać to naciskasz przycisk PrntScr - otwierasz Paint i Ctrl+V - w okienku Painta powinno pojawić się to co chciałaś - z manu wybierasz zapisz i tyle W Paint możesz też wyciąć część obrazu na której ci zależy Mam nadzieję że tak będzie ci łatwiej i że nie zamieszałam za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 06.08.2014 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=273452&d=1407317160 no nie wiem.... coś spróbowałam chyba się udało.... dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 06.08.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Zdecydowanie się udało. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 27.08.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 I co kupiłaś te poduszki ? Ja szukam, jakieś fajnej, co nie będzie się odkształcała, brylowała, i będzie antyalergiczna - córka jest alergiczką (kurz i roztocze) no i wytrzyma ugniatanie przez nastolatkę - pod głową, plecami, nogami i jak się da! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 27.08.2014 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 nie kupiłam... jakoś tak zeszło, że zapomniałam o tym, że miałam kupić pojechałam sobie spokojnie nad ciepłe morze i wróciłam dopiero co, a teraz sama wiesz.... zapierdziel w robocie się zaczął jak się ustabilizuje, to pewnie ruszę z kopyta... kupię wreszcie i meble i poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts