aisa222 24.12.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 27.12.2014 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2014 dziękuję za życzenia cieszę się, że wam się podoba odwiedzającym nas... też!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 29.12.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Catti-dzikuję za priva!!!!Faktyczna blondynka ze mnie!!!!!Zamiast do Twojej galerii zagladnąć..... No co ja Ci mogę powiedzieć-faktycznie-bardzo mi się podoba ta balustrada:D nie wiedzieć dlaczego:D-naprawdę-dom wnętrza nabierają bardziej "dystyngowanego" ;)klimatu:yes: Bardzo,bardzo ładnie!!!!!! Wszystkiego dobrego dla całej rodziny i dalszych sukcesów wnętrzarskich jeśli tylko najdzie Was ochota:yes: Pozdrawiam Gumiśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 29.12.2014 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 No co ja Ci mogę powiedzieć-faktycznie-bardzo mi się podoba ta balustrada:D nie wiedzieć dlaczego:D-naprawdę-dom wnętrza nabierają bardziej "dystyngowanego" ;)klimatu:yes: Bardzo,bardzo ładnie!!!!!! dziękuję Gumisiu za pochwały twoja balustrada była pierwszą zapisaną w moich inspiracjach.... cały czas mi wmawiano, że się nie da, dopóki nie zjawił się stolarz, dla którego nie była problemem... fajnie, że ci się podoba i nie miałaś nic przeciwko skorzystania z waszego patentu choć po drodze pojawiały się co rusz nowe pomysły, a w większości dziewczyny odradzały szklaną balustradę proponując tralki..... to cieszę się, że wygrało szkło w ramie pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.12.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Catti-no naprawdę nie ma za co;)Widzę ,że masz "dylemat dywanowy":).Ponieważ sama przerabiałam w tym roku ten temat i baaardzo długo-2,5 roku trwały poszukiwania,dylematy rozmiarowe,finansowe, kolorystyczne ,ale w końcu się chyba udało to pozwolę sobie "podpowiedzieć,że moim zdaniem dywan wygląda bardzo ładnie jak jest DUUUŻY;) w Twoim wypadku układu sof bardzo elegancko wyglądałby dywan na którym stoją sofy i dywan "wychodzi" poza sofy zamiast małego "chodniczka"Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 30.12.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Catti, myśle ze z dywanem nie ma się co spieszyć i szukać bo nie jest zle, rozumiem ze chcesz odmiany. Chodząc po sklepach kiedyś zobaczysz taki ze będziesz wiedziała ze to TEN Ja nie planowalam dywanu ani dywanikow. Weszlam kiedyś do sklepu i pomyślałam " o jakie ładne chodniczki" i kupiłam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 30.12.2014 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Widzę ,że masz "dylemat dywanowy" .... to pozwolę sobie "podpowiedzieć, że moim zdaniem dywan wygląda bardzo ładnie jak jest DUUUŻY w Twoim wypadku układu sof bardzo elegancko wyglądałby dywan na którym stoją sofy i dywan "wychodzi" poza sofy zamiast małego "chodniczka" z tym dywanem to nie jest wcale taka prosta sprawa.... na podłodze są dwa łuki z kafli... jeden przy kominku, a drugi przy drzwiach tarasowych... duuuuży dywan tym samym się nie zmieści (może być trochę większy od tego, który mam teraz) chyba, że nie w poprzek tylko wzdłuż.... od ściany do ściany ale to jest do rozważenia poza tym sofy są w ciągłym ruchu jak są goście to jadą po podłodze bliżej siebie.... nie trzeba ich przenosić, tylko same suną na filcach.... gdyby stały na dywanie to już nie byłoby tak łatwo ale dziękuję ci za sugestie.... tym bardziej, że podłoga też już nie pierwszej młodości.... a tak poza tym to do nowego dywanu to pewnie trochę czasu upłynie, bo co tu dużo mówić..... ostatnie wydatki mnie lekko wykończyły Catti, myśle ze z dywanem nie ma się co spieszyć i szukać bo nie jest zle, i na razie przyjdzie mi się trzymać tej wersji....:yes: dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jalop 30.12.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 oj, domy bez kobiet byłby takie puste..(: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.12.2014 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Catti-to faktycznie,jak wszystko ruchome i łuki na podłodze to będzie trzeba dogłębniej sprawę przemyśleć "Tematy" finansowe'-jak najbardziej mi bliskie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 31.12.2014 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 oj, domy bez kobiet byłby takie puste..(: no ba!!! hejka Jalop Catti-to faktycznie,jak wszystko ruchome i łuki na podłodze to będzie trzeba dogłębniej sprawę przemyśleć "Tematy" finansowe'-jak najbardziej mi bliskie:lol2: na razie zostaje stary, tym bardziej, że nawet się kolorem do kanap dopasował przypadkiem... mnie też odpowiadał by większy, ale z drugiej strony..... tego wywalam bez trudu do trzepania raz w tygodniu na balkon nie mam w domu prócz małych chodników w sypialni i w łazience żadnych dywanów.... obiecałam to sobie po zmianie podłóg, bo wcześniej w większości były wykładziny.... twój dywan chyba zza oceanu płynął.... przypominam sobie, że szukałaś.... a chwaliłaś się gdzieś tym cudem? pewnie piękny...... czasami zazdroszczę ludziom nowych domów.... ale z reguły szybko mi przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 31.12.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Catti - serdeczne dzięki za życzenia. Mam nadzieję nadrobić Twój wątek, organizowałam pasowanie na ucznia i Jasełka z 6 latkami - święta organizowałam w domu dla rodziny, dyżuruję w świetlicy szkolnej i ...odpłynęłam. A tymczasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 31.12.2014 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 (edytowane) jak miło, że udało ci się zajrzeć się zastanawiałam, gdzie cię wcięło na dobre.... dziękuję za życzenia aż mi się wierzyć nie chce, że już znowu rok minął ale jak co roku mam przepis na Nowy "Przepis na cały rok" Wziąć dwanaście miesięcy, obmyć je dobrze do czysta z goryczy, chciwości, pedanterii i lęku i podzielić każdy miesiąc na 30 albo 31 części, tak żeby zapasu starczyło akuratnie na rok. Każdy dzionek przyrządza się oddzielnie, biorąc po jednej części pracy i dwie części wesołości i humoru. Dodać do tego trzy kopiaste łyżki optymizmu, łyżeczkę tolerancji, ziarnko ironii i szczyptę taktu. Następnie masę tę polewa się obficie miłością. Gotowe danie ozdobić bukiecikami małych uprzejmości i podawać codziennie z pogodą ducha i porządną filiżanką ożywczej herbaty. Catharina Elisabeth Goethe do tego stopnia lubię ten wiersz, że zapakowałam go do ramek i obdaruję nim wszystkich, z którymi dziś spędzam Sylwestra.... wam wszystkim też życzę szampańskiej zabawy!!!! http://www.lodz.deutsch.info.pl/resources/image/text/sivester1.jpg Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 19.01.2015 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Witam się w wątku (bo chyba się do tej pory nie ujawniałam:P). Przepiękna balustrada, marzy mi się taka u mnie:)pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 19.01.2015 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 witam cię Marto dziękuję mnie też się nadal podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 24.01.2015 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Catti - witam się i ja u Ciebie:)Niesamowita przemiana Twoich wnętrz - aż się wierzyć nie chce, że to ten dam dom = przepiękniehttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0slonce.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 25.01.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Catti, przejrzałam cały watek- metamorfoza domku niesamowita, naprawdę robi wrażenie ! Zdjęcia before/after- uwielbiam takie porównania A jakie piękne masz teraz schody. No kawał dobrej roboty !!! I kolejny dowód na to, że z przeciętnego, niezbyt ciekawego wnętrza można zrobić coś pięknego i eleganckiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 25.01.2015 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 witam was Anie bardzo serdecznie i dziękuję za tyle miłych słów... stary dom, to i "stary" układ pomieszczeń... nie to co dziś.... przestronne hole, salony, otwarte kuchnie i absolutnie inne rozwiązania aranżacyjne... w tym względzie u mnie poszaleć się nie dało... :rolleyes: ale okazało się, że wystarczy zmienić kolory ścian, wywalić rude meble, zlikwidować dawne żółcie , kremy, łososiopodobne odcienie , a zastapić je szarobeżami... i wyszło nieźle.... cieszę się, że mnie odwiedziłyście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 25.01.2015 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Masz rację Catti.... u mnie to samo Pozdrawiam.... :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 27.01.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 ale okazało się, że wystarczy zmienić kolory ścian, wywalić rude meble, zlikwidować dawne żółcie , kremy, łososiopodobne odcienie , a zastapić je szarobeżami... i wyszło nieźle.... cieszę się, że mnie odwiedziłyście :) dokładnie, wyszło całkiem nieźle, a nawet bardzo dobrze I to na dodatek w takim wnętrzu, o jakim piszesz- bo to dodatkowa trudność była Twój wątek naprawdę ciekawy i bardzo pomocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shenkoka 05.02.2015 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Odwiedziłam i gratuluję naprawdę udanych metamorfoz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts