martaMarcia 13.07.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 widzę ze idziesz tropem stolików hehe ja tez jeszcze nic nie wybrałam wiesz jak u mnie z dokonywaniem wyborów;) zupełne przeciwieństwo Tomkowej:cool: teraz zamiast zamawiać zabudowę do łazienki wybieramy się na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 14.07.2015 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 (edytowane) takie nieregularne maja byc ?? Bo fajne ma tez okrągłe ten sprzedawca :TAKIE http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/54/50/55/08/5450550822 też fajne, ale chyba wolałabym ciemniejsze i kwadratowe coś czuję, że na razie te stare zostaną.... rozmiar jest chyba idealny, tym bardziej, że kanapy najczęściej właśnie tak stoją... tak jest najwygodniej http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=324169&d=1436870951 a białe chyba nie.... a to moje ostatnie zauroczenie... od szarości, jasnego różu, błękitu do niebieskości i fioletu... a wszystko przez zeszłotygodniowe nawałnice, które połamały krzaki.... bo normalnie nie można odcinać do wazonu.... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=324170&d=1436870958 teraz zamiast zamawiać zabudowę do łazienki wybieramy się na wakacje bardzo prawidłowo w końcu są wakacje Edytowane 14 Lipca 2015 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Catti, jak ja kocham hortensje! Mogą być sztuczne A prawdziwą, upragnioną mam wreszcie przy tarasie i ma ogromne białe kwieciste kule Co tam z biurkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 22.07.2015 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 (edytowane) och! to zazdroszczę bardzo to moje tegoroczne odkrycie!! nie wiem dlaczego mi się wydawało, że te kule do wazonu się nie nadają spokojnie wytrzymują tydzień Co tam z biurkiem? nic.... kompletnie nic.... dumam, mierzę, kombinuję i jakoś mi to lotto zabudowa odpada, bo brak proporcji, regały trzeba by wypierniczyć, marmur wyciepać.... niechcemisie powoli zabieram się do planowania galerii obok telewizora, ale tu mam opór ze strony małża... i najprawdopodobniej poczekam, aż się gdzieś wybierze, bo mi się rozwodzić nie chce :rolleyes: ... za ciepło jest :D zacznę skupowanie czarnych ramek... dziś pojechałam do Biedronki chcąc zobaczyć, co jest warta ta z klamerkami, ale niestety wykupiona :bash: http://static.promoceny.pl/foto/vyrobky/2015/7/16/ece82c3e-2bdf-11e5-aa2b-feba324a9943/s.jpg a tak sobie pomyślałam, że fajnie byłoby móc zmieniać zdjęcia co chwilę albo przypinać jakieś sentencje w zależności od nastroju albo powiesić stare klucze..... Edytowane 22 Lipca 2015 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.07.2015 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 O masz, właśnie u siebie napisałam o tych ramkach z klamerkami Mam dwie, bo tylko tyle było I szarą podłużną Nie przejmuj się brakiem zgody Wiesz jak u mnie było z meblami Teraz jest opór na wymianę fotela przy biurku Znalazłam bardzo fajne i w bardzo dobrej cenie, ale usłyszałam "to, co jest, jest bardzo dobre" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 22.07.2015 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 tak... wiem.... trzeba to "przespać" kilkakrotnie ni ma lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 23.07.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Ciekawa jestem Twojej galerii, bo właśnie jestem na tym samym etapie tzn kupiłam kilka ramek, pomalowałam a właściwie rozbieliłam i czekam na inspiracje i natchnienie coby jakoś je rozmieścić nad komodą w jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 23.07.2015 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Aisa nawet ostatnio o Tobie myślałam, a szczerze mówiąc za Tobą się rozglądałam na koncercie Raya Scotta w Twinpigs byłaś? w sumie tłumów nie było.... Ciekawa jestem Twojej galerii, bo właśnie jestem na tym samym etapie tzn kupiłam kilka ramek, pomalowałam a właściwie rozbieliłam i czekam na inspiracje i natchnienie coby jakoś je rozmieścić nad komodą w jadalni robisz galerię? a miało być lustro, nie? dawaj zdjęcie ściany z komodą kochana.... moje ramki jeszcze w planach małż stwierdził, że "jak to wszystkie czarne????" :o przecież ramki dobiera się do kolorów obrazka.... i tak sobie konwersujemy ostatnio ale ja i tak planuję czarne bez względu na słowne potyczki a może i jakaś literka się tam znajdzie? albo krótkie słowo? albo zegar? jeszcze nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.07.2015 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Catti, a propos ściany telewizyjnej chciałabym polecić Ci świetny środek do czyszczenia fug :rotfl: Nazywa się Forlux Czysta Fuga SF 101 i kupiłam go TU A filmik jak on działa i potwierdzam, że tak jest w rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 23.07.2015 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Catti, a propos ściany telewizyjnej chciałabym polecić Ci świetny środek do czyszczenia fug :rotfl: wariatka dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.07.2015 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Catti, a propos ściany telewizyjnej chciałabym polecić Ci świetny środek do czyszczenia fug :rotfl: Nazywa się Forlux Czysta Fuga SF 101 i kupiłam go TU A filmik jak on działa i potwierdzam, że tak jest w rzeczywistości ooo wow ale magiczna siła :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 23.07.2015 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 ooo wow ale magiczna siła :rolleyes: jeśli nawet jest w połowie tak rewelacyjny, jak na tym filmiku...to dla mnie bomba!! żegnajcie zużyte szczoteczki do zębów, szorowanie na kolanach (raz w roku na szczęście ) wszystko wskazuje, że będę miała czyste fugi zafffsze!!! dzięki Tomkowa kupię na bank! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.07.2015 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Catti, tylko trzeba uważać na elementy wrażliwe na kwas Ja z tym się obchodzę bardzo ostrożnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 24.07.2015 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Aisa nawet ostatnio o Tobie myślałam, a szczerze mówiąc za Tobą się rozglądałam na koncercie Raya Scotta w Twinpigs byłaś? w sumie tłumów nie było.... Nie, nie byłam.... inne obowiązki .....robisz galerię? a miało być lustro, nie? dawaj zdjęcie ściany z komodą Robię galerię bo..... chce trochę zmienić wygląd tego pokoju i nie chcę już iść w styl rustykalny itp a raczej jakiś eklektyzm z racji tego, że mebli zmienić nie mogę (mąż urwałby mi głowę a jeszcze mi się przyda ) trzeba coś kombinować. Ustawienie ramek tak mniej więcej mam, bo musiałam kupić wszystkie, tylko nie wiem co do nich włożyć ....małż stwierdził, że "jak to wszystkie czarne????" :o przecież ramki dobiera się do kolorów obrazka.... i tak sobie konwersujemy ostatnio ale ja i tak planuję czarne bez względu na słowne potyczki a może i jakaś literka się tam znajdzie? albo krótkie słowo? albo zegar? jeszcze nie wiem.... U mnie wszystkie wybielone choć pasowałby dąb rustykalny.... ale jak pisałam powyżej chce coś zmienić. Literka będzie biała i chyba serducho plecione też białe. Jak tylko aura się zmieni na deszczową to się zajmę powieszeniem i fotki będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 25.07.2015 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Catti, tylko trzeba uważać na elementy wrażliwe na kwas Ja z tym się obchodzę bardzo ostrożnie wiadomo.... rozumiem, że jest niebezpieczny dla pobliskich plastików i innych elementów w pobliżu płytek... będę pamiętać... dzięki za ostrzeżenie Robię galerię bo..... chce trochę zmienić wygląd tego pokoju i nie chcę już iść w styl rustykalny itp a raczej jakiś eklektyzm z racji tego, że mebli zmienić nie mogę (mąż urwałby mi głowę a jeszcze mi się przyda ) trzeba coś kombinować. szczerze powiedziawszy pomysł z lustrem, który chyba wypłynął u Wioli na blogu mnie się podobał.... sama się zastanawiam, czy nie powiesić dużego lustra u mnie nad stołem, ale zdaję sobie sprawę, że lustro nad komodą daje o wiele więcej możliwości.... piękna lampa, wazon z kwiatami, taca, książki, zdjęcia w ramkach.... no sama wiesz.... nie, żebym cię namawiała na zmianę planów co do galerii... albo z niej rezygnację :no::no: .....tak sobie tylko gdybam galeria też będzie na pewno piękna! stare meble.... temat mi znany.... tylko zazdrościć tym, którzy mogą się urządzać od A do Z... kupują nowe, wszystko do siebie pasujące i mają od razu pięknie a my? sama wiesz... ale dobrze nam idzie zmiana kolorów, proste formy będzie super..... możesz wrzucić u siebie aktualne zdjęcia jadalni, to pokombinujemy... a co do zawartości ramek.... wszystko zależy od wielkości i rozmieszczenia.... u Zielonego Ogródka piękna jest galeria fotek w sepii w jednakowych ramkach... w ramkach mogą być pocztówki, obrazki z jednej serii, zdjęcia, tapeta, papier ozdobny, klucze, pióra..... tysiące możliwości, ale najpierw zawsze musi być plan albo temat no to co? zostaje nam czekać na deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 25.07.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2015 Problem w tym, że meble są w miarę nowe dlatego, że całość miałam w tym stylu ale w czasie remontu rodziły sie kolejne pomysły i kolejne, a że kobieta zmienną jest to wyszło jak wyszło. Dla zainteresowanych fotki jadalni tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?199925-Bo-to-nie-tak-mia%C5%82o-by%C4%87/page23 post 453 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.07.2015 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Przynoszę galerię wokół telewizora Żadnej czarnej ramki I literka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.08.2015 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Catti przynoszę stolik ładny nie owalny, taki, jak wcześniej planowałaś, ale gdy go zobaczyłam od razy pomyślałam o Twoim salonie http://ws2-media2.tchibo-content.de/newmedia/seo/b771430eb9d9de93/stolik.jpg namierzyłam go będąc na wakacjach (szukałam sztućców na ich stronie niestety nie jest teraz dostępny, ale w Tch zmienia się oferta co jakiś czas i może się jeszcze pojawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.08.2015 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 A Catti gdzie się wyprowadziła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.08.2015 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 dziewczynki, bardzo się cieszę, że o mnie pamiętacie :hug: ja jeszcze się wakacjuję, ale to już ostatnie podrygi... powinnam zjechać końcem tygodnia pozdrawiam z Bawarii, zwiedzam cudowne zamki Ludwika II.... ten to miał fantazję i rozmach!! gość był niesamowity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts