Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrza do poprawki....

Recommended Posts

Inspiracja z lustrem jest przepiękna i może chociaż troszkę się zrewanżuję i napiszę ci na priv, jak mieć takie za nieobłędną cenę ;)

Jeżeli to sposób jeszcze lepszy od tego, o którym pisałam u waniliany (TEN) i znasz krajowe źródło gotowych małych lusterek z fazą (robienie ich u szklarza jest zupełnie nieopłacalne), to też będę bardzo wdzięczna za wiadomość :)

edit: cóż znaczy mobilizacja :D Znalazłam świetne kwadratowe fazowane lusterka w Obi!! TU

Edytowane przez Tomkowa

• Odpowiedzi 947
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Catti, masz miły, ciepły, prawdziwy dom. Widziałam, że miałaś dylematy związane z fikusem - miałam podobne z dużo mniejszym okazem, który wkurzał mnie swoją "rozpierzchłością". Stwierdziłam, że skoro mam wydać lub wyrzucić, to lepiej będzie drastycznie go przyciąć w kulkę na patyku. Obcięłam wszystkie dolne gałęzie, górne mocno skróciłam. Fikus lubi cięcie. Mój się zagęścił, wysmuklił, ma uporządkowany kształt i bardzo dobrze to wygląda.

Catti, masz miły, ciepły, prawdziwy dom.

dziękuję ci bardzo :hug:

trochę od czasu do czasu przycinam tego fikusa, ale chyba muszę mu zrobić radykalne cięcie jak radzisz, bo coś ostatnio strasznie liście mu lecą :eek:

ale śmiejemy się, że to z powodu wydatków, które poczyniliśmy na wakacje ;) , bo ten kwiatek to specjalny jest i specjalne względy ma u nas :D

przyjrzę mu się dokładnie, choć żałuję, że z tym nie zdążyłam jak była pogoda... teraz mi ściany i sufit się porysują jak zacznę tymi gałęziami obracać, żeby pnie poskręcać i odpowiednio przyciąć.... :rolleyes:

dziękuję, że zajrzałaś :)

Ta inspiracja i fotka powyżej są fajne, jeżeli do zagospodarowania jest mały kawałek ściany (na obu widać, że tak jest) i pod tv jest mała szafka. Catti ma caaaałą dużą ścianę z telewizorem i równie szeroki mebel, dlatego podtrzymuję swoje wcześniejsze stanowisko :D

O, tu jest idealnie:

art wall.jpg

Edytowane przez Tomkowa

bardzo wam wszystkim dziękuję :hug:

Kejt, korzystaj śmiało i witaj u mnie :)

Catti mogę wrzucać ? czy już masz pogląd i nie potrzeba ? ;)

wrzucajcie wszystko na co się natkniecie :D

małe, duże średnie ;)

nie pamiętacie jak to było z balustradą? najpierw przez pół roku dywagacje, zdjęcia, pomysły, inspiracje i podkradanie pomysłów komu się dało, potem rach ciach :lol2: decyzja i wykonanie... po swojemu :rotfl:

oczywiście, że jeszcze żadnej taśmy nie kupiłam :cool:

ale tak jak obiecałam, bez względu na to jaka galeria zawiśnie, zdjęcia tych dużych gabarytów będą :yes:

o ile taśmy utrzymają ciężar obrazów (ale o to się będę martwić w trakcie)

proszę o cierpliwość :hug:

widziałam w gazetce biedronki, że są albo będą te taśmy command do kupienia, zawsze to taniej:)

o! dziękuję :)

ciekawe, czy trzymają na chropowatej powierzchni :confused:

Catti, ja tu od dawna podglądam skrycie i jestem pełna podziwu dla metamorfozy, którą przeprowadziłaś w swoim domu. No i dla Dziewczyn gratulacje, bo fajnie podpowiadają :)

dzięki, dziewczyny są superrrr!!

Ja w planach tez mam zrobienie ściany TV w końcu

Diana, coś ostatnio zaginęłaś w akcji ;)

fajnie, że też będziesz robić galerię :wiggle:

koniecznie się pochwal co tam u ciebie

dziękuję ci za inspiracje :)

Catti nie wiem, czy jeszcze szukasz stolików...

szukam i nie szukam...

jak coś trafię, co mi serce skradnie, to stare wymienię...

dziękuję, że pamiętasz i co rusz coś podrzucisz :hug:

te są śliczne, ale dla mnie za bardzo zabudowane tą półką... i nie wiem, czy chcę okrągłe ;)

ale bardzo dziękuję!!

Witam, ojej jakie piękne inspiracje!

pozwolę sobie zaglądać i śledzić ten wątek:)

A te taśmy Command są lepsze od Tesy? ma ktoś porównanie? mąż coś przebąkiwał, że Tesa jest do bani, bo chciał coś przykleić i się odklejało..

witaj Matkaleena :)

bardzo mi miło....

nie wiem, czy taśmy lepsze, ale Tomkowej galeria wisi już od lata i ma się dobrze, więc chyba są ok ;)

kupiłam taśmę dwustronną...

oddałam z wielkim żalem chlebak, który już dziś kosztował prawie dwa razy więcej...

byłam w sklepie z tapetami, dywanami, lustrami, poszewkami, lampami i innymi różnościami do wnętrz i wiem jedno.... nie mogę chodzić do takich sklepów :bash::bash: (jakie cudowne tapety :o )

w Obi są przepiękne wianki bombkowe za niecałe 40 zł...... prawie tak ładne jak mój zeszłoroczny ;)

po tym spacerze po sklepach, mam wrażenie, że święta będą jutro :lol2:

(wszędzie ozdoby, choinki i miliony ludzi :mad:)