Tomkowa 15.11.2015 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 (edytowane) Inspiracja z lustrem jest przepiękna i może chociaż troszkę się zrewanżuję i napiszę ci na priv, jak mieć takie za nieobłędną cenę Jeżeli to sposób jeszcze lepszy od tego, o którym pisałam u waniliany (TEN) i znasz krajowe źródło gotowych małych lusterek z fazą (robienie ich u szklarza jest zupełnie nieopłacalne), to też będę bardzo wdzięczna za wiadomość edit: cóż znaczy mobilizacja Znalazłam świetne kwadratowe fazowane lusterka w Obi!! TU Edytowane 15 Listopada 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 16.11.2015 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 świetne znalazłaś a Luiza zaleca szukanie ram industrialnych na targach staroci lub portalach ogłoszeniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 16.11.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Catti, masz miły, ciepły, prawdziwy dom. Widziałam, że miałaś dylematy związane z fikusem - miałam podobne z dużo mniejszym okazem, który wkurzał mnie swoją "rozpierzchłością". Stwierdziłam, że skoro mam wydać lub wyrzucić, to lepiej będzie drastycznie go przyciąć w kulkę na patyku. Obcięłam wszystkie dolne gałęzie, górne mocno skróciłam. Fikus lubi cięcie. Mój się zagęścił, wysmuklił, ma uporządkowany kształt i bardzo dobrze to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 16.11.2015 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Catti, masz miły, ciepły, prawdziwy dom. dziękuję ci bardzo trochę od czasu do czasu przycinam tego fikusa, ale chyba muszę mu zrobić radykalne cięcie jak radzisz, bo coś ostatnio strasznie liście mu lecą ale śmiejemy się, że to z powodu wydatków, które poczyniliśmy na wakacje , bo ten kwiatek to specjalny jest i specjalne względy ma u nas przyjrzę mu się dokładnie, choć żałuję, że z tym nie zdążyłam jak była pogoda... teraz mi ściany i sufit się porysują jak zacznę tymi gałęziami obracać, żeby pnie poskręcać i odpowiednio przyciąć.... dziękuję, że zajrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.11.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 świetne znalazłaś a Luiza zaleca szukanie ram industrialnych na targach staroci lub portalach ogłoszeniowych Już organizuję wyprawę do tego sklepu A do przygotowania podstawy lustra mam zamiar zaangażować Tatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 16.11.2015 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Już organizuję wyprawę do tego sklepu A do przygotowania podstawy lustra mam zamiar zaangażować Tatę tak sobie dziś pomyślałam, że góra tydzień i lustro u Ciebie będzie wisieć :rolleyes: torpeda normalnie!! trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.11.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Catti podoba mi się ta propozycja http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=337719&d=1447612052 działasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.11.2015 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 przynoszę inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 17.11.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 A ja mam coś takiego w swoich zbiorach.... nie wiem czyje to foto ale zapisane w inspiracjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.11.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 (edytowane) Ta inspiracja i fotka powyżej są fajne, jeżeli do zagospodarowania jest mały kawałek ściany (na obu widać, że tak jest) i pod tv jest mała szafka. Catti ma caaaałą dużą ścianę z telewizorem i równie szeroki mebel, dlatego podtrzymuję swoje wcześniejsze stanowisko O, tu jest idealnie: Edytowane 17 Listopada 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 18.11.2015 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Tomkowa dalej uważam, że Twoja propozycja jest fajna w inspiracji pokazuję, że warto nad tv wrzucić więcej ramek jak znajdę podobne t wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 18.11.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 no może nie jest taka długa szafka, ale ściany jest zdecydowanie więcej Catti mogę wrzucać ? czy już masz pogląd i nie potrzeba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 18.11.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Bardzo ładne te inspiracje ukrywające TV, podprowadzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 18.11.2015 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 bardzo wam wszystkim dziękuję Kejt, korzystaj śmiało i witaj u mnie Catti mogę wrzucać ? czy już masz pogląd i nie potrzeba ? wrzucajcie wszystko na co się natkniecie małe, duże średnie nie pamiętacie jak to było z balustradą? najpierw przez pół roku dywagacje, zdjęcia, pomysły, inspiracje i podkradanie pomysłów komu się dało, potem rach ciach decyzja i wykonanie... po swojemu oczywiście, że jeszcze żadnej taśmy nie kupiłam ale tak jak obiecałam, bez względu na to jaka galeria zawiśnie, zdjęcia tych dużych gabarytów będą o ile taśmy utrzymają ciężar obrazów (ale o to się będę martwić w trakcie) proszę o cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 19.11.2015 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 widziałam w gazetce biedronki, że są albo będą te taśmy command do kupienia, zawsze to taniej:) Ja swoje kupowałam w leroy merlin, też bałam się, że mi obrazu nie utrzymają, zawiesiłam na dwóch, ale póki co wisi i nic się z nim nie dzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 19.11.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Catti, ja tu od dawna podglądam skrycie i jestem pełna podziwu dla metamorfozy, którą przeprowadziłaś w swoim domu. No i dla Dziewczyn gratulacje, bo fajnie podpowiadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 19.11.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Ja w planach tez mam zrobienie ściany TV w końcu a moje inspiracje tohttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc48a3881fd8.jpghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/20762c5c3274.jpghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/90a8f5acac7d.jpghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7ca0dbf6aa6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.11.2015 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Catti nie wiem, czy jeszcze szukasz stolików, ale w pewnym sklepie internetowym B. (nie mylić z dyskontem pojawiły się takie stoliki nazywają się UFO i są w szerokiej gamie kolorystycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 20.11.2015 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Witam, ojej jakie piękne inspiracje! pozwolę sobie zaglądać i śledzić ten wątek:) A te taśmy Command są lepsze od Tesy? ma ktoś porównanie? mąż coś przebąkiwał, że Tesa jest do bani, bo chciał coś przykleić i się odklejało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 20.11.2015 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 widziałam w gazetce biedronki, że są albo będą te taśmy command do kupienia, zawsze to taniej:) o! dziękuję ciekawe, czy trzymają na chropowatej powierzchni Catti, ja tu od dawna podglądam skrycie i jestem pełna podziwu dla metamorfozy, którą przeprowadziłaś w swoim domu. No i dla Dziewczyn gratulacje, bo fajnie podpowiadają dzięki, dziewczyny są superrrr!! Ja w planach tez mam zrobienie ściany TV w końcu Diana, coś ostatnio zaginęłaś w akcji fajnie, że też będziesz robić galerię koniecznie się pochwal co tam u ciebie dziękuję ci za inspiracje Catti nie wiem, czy jeszcze szukasz stolików... szukam i nie szukam... jak coś trafię, co mi serce skradnie, to stare wymienię... dziękuję, że pamiętasz i co rusz coś podrzucisz te są śliczne, ale dla mnie za bardzo zabudowane tą półką... i nie wiem, czy chcę okrągłe ale bardzo dziękuję!! Witam, ojej jakie piękne inspiracje! pozwolę sobie zaglądać i śledzić ten wątek:) A te taśmy Command są lepsze od Tesy? ma ktoś porównanie? mąż coś przebąkiwał, że Tesa jest do bani, bo chciał coś przykleić i się odklejało.. witaj Matkaleena bardzo mi miło.... nie wiem, czy taśmy lepsze, ale Tomkowej galeria wisi już od lata i ma się dobrze, więc chyba są ok kupiłam taśmę dwustronną... oddałam z wielkim żalem chlebak, który już dziś kosztował prawie dwa razy więcej... byłam w sklepie z tapetami, dywanami, lustrami, poszewkami, lampami i innymi różnościami do wnętrz i wiem jedno.... nie mogę chodzić do takich sklepów :bash: (jakie cudowne tapety ) w Obi są przepiękne wianki bombkowe za niecałe 40 zł...... prawie tak ładne jak mój zeszłoroczny po tym spacerze po sklepach, mam wrażenie, że święta będą jutro (wszędzie ozdoby, choinki i miliony ludzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts