aisa222 23.12.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Ano pięknie to wymyśliłaś .... u mnie urwanie głowy... jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.12.2015 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 23.12.2015 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Moja choinka w tym roku szampańsko-złota Wszystkim, którzy zechcieli tu zaglądać, życzę Pięknych Świąt i oby w święta nie zabrakło wam tego, czego nie da się kupić http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=341314&d=1450907304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 02.01.2016 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Hej Catti! Dziękuję za wsparcie na blogu :*** Miałam wcześniej gorszy czas ale wychodzę z tego dzięki temu, ze właśnie sporo mam zajęć Wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 03.01.2016 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Miałam wcześniej gorszy czas ale wychodzę z tego dzięki temu, ze właśnie sporo mam zajęć Wszystkiego dobrego! bardzo się cieszę, że wróciłaś wszystkiego najlepszego i dla Ciebie i dla wszystkich, którzy tu wpadną choć na chwilkę Aby nam się spełniały marzenia, żebyśmy byli zdrowi i zwyczajnie szczęśliwi, potrafiąc cieszyć się tym co mamy http://www.bialystokonline.pl/gfx_artykuly/201512/89101.jpg Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.01.2016 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Ja wpadłam na chwilę również życzę wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.01.2016 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Catti, zostawiam buziaki i pytam, czy udało się na szampańsko lustro zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.01.2016 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 też sobie takie lustro zrobię!!! Jest wspaniałe Pokaż jak już będziesz miała. Moje musi być czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 03.01.2016 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Ja wpadłam na chwilę również życzę wszystkiego najlepszego dla Ciebie też Wani malowanie lustra brzmi zachęcająco pokaż fakturę lustra ta farba szampańska ma połysk ? może to ciekawie wyjść, na tyle, że wcale nie będzie potrzebowała innych luster Catti, zostawiam buziaki i pytam, czy udało się na szampańsko lustro zrobić aaaaa, lustro no przecież no to tak.... farba ma trochę połysk, ale się nie świeci...jestem zdecydowana pomalować nią ramę, o ile mi ją szwagier uratuje, bo się okazało, że ma spory ubytek wywiozłam lustro do szwagra, który obiecał, że jakimś podkładem gipsowym spróbuje nadlepić to co odleciało i się zgubiło (nie mam pojęcia jak mu wyjdą te rzeźbienia, ale szczerze w niego wierzę, bo to zdolny gość ) rama jest bardzo stara, rzeźbiona w drewnie i złota, ale i tak mi się nadal podoba, tylko kolor na dzień dzisiejszy już jest nie do przyjęcia, stąd pomysł przemalowania na szampańsko.... tym bardziej, że rozmiar nad stół wydaje się odpowiedni, bo jest mniejszy od lustra, które mam w przedpokoju... 20 lat temu uprosiłam moją teściową, żeby zwinęła 12 apostołów i podarowała mi samą ramę bez obrazu (powiem szczerze, że nawet nie wiem co się z tym obrazem stało??) zamierzam zabrać się za to jak tylko dostanę cynk, że gotowe do malowania też sobie takie lustro zrobię!!! Jest wspaniałe Pokaż jak już będziesz miała. Moje musi być czarne Aga, ja na razie ratuję stare lustro, ale to dzielone, o którym pewnie myślisz....też chodzi mi po głowie .... i zawiśnie nad stołem wtedy szampańskie wyląduje na górnym korytarzu obok szafy to, że twoje musi być czarne to jest OCZYWISTE wkleję ci zaraz u ciebie linka z pomysłem (Tomkowa znalazła i pomysł i lusterka.... i niebawem na pewno poczyni coś w ten deseń ) trzymajcie kciuki za powodzenie akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.01.2016 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Trzymam kciuki bardzo mocno i już się nie mogę doczekać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 03.01.2016 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Ach, to akcję ratunkową też pokaz! Pozytywnie wibruję aby się udało Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.01.2016 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) trzymajcie, wibrujcie.... z góry dziękuję a tymczasem dziś znalazłam stoliki już, "już był w ogródku, już witał się z gąską" są takie jakich szukam: dwa poziomy, dwa wymiary, ładne, w moich kolorach i w dobrej cenie.... http://ws2-media4.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_HD-IMPORTED/bee781ddd5eabb33/.jpg ale... dla mnie za niskie o jakieś 10 cm i za duży ten kwadrat 80x80 poza tym super!! nawet cena super wklejam, bo może się komuś spodoba, albo ktoś szuka czegoś podobnego no, ale musi mieć trochę więcej miejsca niż ja http://www.tchibo.pl/komplet-2-stolikow-kawowych-p400078637.html zerknijcie, bo parę innych, fajnych rzeczy jeszcze mają Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.01.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Mierzyłaś, że 80x80 to za dużo? Bardzo ładne!! Czemu potrzebujesz aż o 10 cm wyższego? Stolik 52 cm, to dosyć wysoki Słyszałam, że stolik kawowy nie powinien być wyższy od wysokości siedziska fotela lub sofy. Mogę się założyć, że nie siedzisz wyżej niż 43 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.01.2016 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 mierzyłam Aniu mój wyższy teraźniejszy ma 50 cm i to jest prawie optymalna wysokość (wygodna dla nas oczywiście)... szczególnie kiedy przychodzą rodzice i pijemy kawkę przyzwyczailiśmy się, że kanapy stoją równolegle i wymiar 80x80 jest za wielki i nic na to nie poradzę chcę takie jak mam teraz tylko nowe i ładniejsiejsze też uważam, że te są świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.01.2016 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Chyba trudno Ci będzie znaleźć stolik o takiej wysokości, bo większość nie przekracza 43 cm Kiedyś korespondowałam z pewnym sprzedającym, który robi bardzo ładne konsole. Chciałam żeby wykonał dla mnie jedną w innych wymiarach. W końcu jej nie zamówiłam, ale cały czas mam w planie Może mogłabyś nawiązać z nim kontakt i zapytać o cenę stolika w dokładnie przez Ciebie określonych wymiarach (albo dwóch, tak jak teraz), w wybranym przez Ciebie wybarwieniu drewna? TUTAJ aukcja konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 04.01.2016 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Zgadzam się z Tomkową że lepiej wyglądają stoliki o wysokości nie przekraczającej wysokości siedziska kanapy. Ja mam teraz stary stolik, jest wyższy niż kanapa i nie pasuje mi za nic Ależ jestem ciekawa lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.01.2016 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Chyba trudno Ci będzie znaleźć stolik o takiej wysokości, bo większość nie przekracza 43 cm tą wysokość bym może jakoś jeszcze przeżyła, bo ten mój mniejszy jest taki na 40cm i mi w sumie nie tak bardzo przeszkadza.... ale małż marudzi, że mu niewygodnie ... i najczęściej dzielimy się tak, że ja mam mniejszy przy mojej kanapie, a on ma wyższy przy swojej ale rozmiar 80x80 odpada... nic na siłę.... jeszcze tragedii nie ma... w ostateczności dam zrobić Aniu, dzięki za linka Ależ jestem ciekawa lustra ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 10.01.2016 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Coś długo te malowanie trwa A tymczasem zapraszam na koncert kolędowy do kościoła w Kobielicach dziś o 15-tej...... może Cię zainspiruje hihi ..... nie no żartuję.... ale na koncert zapraszam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 10.01.2016 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Aisa dziękuję szkoda, że nie mogłam Was posłuchać, dopiero dotarłam do domu fajnie, że pamiętasz o mnie.... Coś długo te malowanie trwa lustro przywiozłam w piątek wczoraj udało mi się zacząć farba jest gęsta, widać ślady po pędzelku,(maluję takim szkolnym ) pomalowałam część ramy raz, ale myślę, że drugie malowanie zrobię gąbką do makijażu wprawdzie mój szwagier z moim osobistym małżem są zdania, że mi nie wyjdzie i że nie będzie pasowało, bo ma zbyt ozdobną ramę, ale uparłam się a jak się baba uprze to nie ma zmiłuj..... skoro stało ponad rok w piwnicy w złocie, to jak mi nie wyjdzie.....może stać kolejny rok w szampanie.... jednym słowem wywołana do tablicy melduję, że projekt rozpoczęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 10.01.2016 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Jeśli widać ślady po pędzelku może nakładaj gąbką, unikniesz smug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts