Catti 10.01.2016 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 tak mam zamiar zadziałać przy drugiej warstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.01.2016 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 gąbka do makijażu nie za bardzo będzie się nadawać. Lepiej uczyć dobrej jakosci zmywaka do naczyń, lub podobnej gąbki - takiej dość miekkiej z wiekszymi porami. możesz sobie w empiku lub sklepie dla plastyków kupić specjalne pędzle gąbkowe. Gąbki do makijażu są za twarde i za zwarte, farba będzie się mazać dobry byłby też pędzel syntetyczny - taki mięciutki jak ten do akwareli niemalże, ale sztywny i dobrze rozprowadzający farbę - kupić go tam gdzie te gąbkowe, i np. w Ikei w dziale dla dzieci córce się przydadzą do plakatówek Bedzie też w sklepach budowlanych - do lakierów się nazywa, zazwyczaj jest niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 15.01.2016 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 (edytowane) gąbka do makijażu nie za bardzo będzie się nadawać. Gąbki do makijażu są za twarde i za zwarte, farba będzie się mazać jednak spróbowałam po swojemu użyłam gąbki do makijażu od Młodej (bo tylko ona ma takie wynalazki ).... łaskawie mi oddała taką, której już nie używa, ale wyraźnie dała mi do zrozumienia, ile to-to kosztowało :rolleyes: gąbka jest miękka, zaokrąglona, w kształcie gruszki... coś takiego maczałam ją w farbie biorąc niewiele, rozmazywałam, a potem zdecydowanym ruchem ciaprałam, aż zostawały takie ślady jak delikatny baranek.... mam tylko nadzieję, że to tak zaschnie http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=343442&d=1452870679 ogólnie jestem zadowolona, choć na dużej powierzchni kolor okazał się bardziej ciepłym srebrem niż szampanem, ale może to kwestia oświetlenia jakie mam w piwnicy teraz tylko się doprosić małża, żeby jak tylko wyschnie...... powiesił cały czas twierdzi, że ta rama nie pasuje, że za bogata, że mam kupić sobie lustro w Ikei w czarnej prostej ramie.... nie mówię nie dopóki nie zobaczę na ścianie na własne, osobiste oczy bo być może jest tak jak mówi Edytowane 15 Stycznia 2016 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 15.01.2016 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Z całym szacunkiem dla zdań odrębnych, ale mam przeczucie, że się szybko zmienią po powieszeniu lustra na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 15.01.2016 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 no to czekam na zawiśnięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.01.2016 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Catti Przyszłam się ładnie przywitać http://emoty.blox.pl/resource/th_0girl_curtsey.gif Sprzęt miałaś wyjątkowo uroczy, a efekt moim zdaniem wyszedł super. Aż nie mogę się doczekać foto w pełnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 16.01.2016 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Julianno, dygasz uroczo witam cię serdecznie.... Foto w pełnej krasie będzie jak tylko wróci do domu normalny aparat, a tymczasem mała zajawka http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=343505&d=1452963638 wisi..... co do tego czy pasuje, zdania nadal podzielone..... może jutro w świetle dnia uda mi się cyknąć jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.01.2016 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 SUPER!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 16.01.2016 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 jak na razie to pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.01.2016 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Wyglądam fotek :popcorn: Catti, wiem, że jesteście przywiązani do obecnego ustawienia mebli, ale czy da się odsunąć stół od ściany tak, aby był mniej-więcej pod żyrandolem? A jedną z sof ustawić tyłem do stołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.01.2016 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 (edytowane) mnie się też wydaje, że pasuje coraz bardziej je lubię w pełnej krasie http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=343542&d=1453031029 Catti, wiem, że jesteście przywiązani do obecnego ustawienia mebli, ale czy da się odsunąć stół od ściany tak, aby był mniej-więcej pod żyrandolem? A jedną z sof ustawić tyłem do stołu? nie ma szans brakuje tak ze dwa metry piękna inspiracja ale, żeby nie być gołosłowną cyknęłam ci zdjęcie z przestawionym stołem pod żyrandol http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=343543&d=1453031414 wtedy do pokoju "wchodzi się na stół" niestety.... no i nie ma swobodnego przejścia do kanap.... niestety nie mówiąc o przestawieniu kanapy... (nawet nie próbowałam ) ale za to mam taki widok jak wychodzę z kuchni http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=343544&d=1453031495 nad stołem piękny, zielony obraz jak na razie to pasuje mam nadzieję, że powisi trochę wczorajszym gościom się podobało, chociaż małż twierdził, że nie pasuje dzisiaj dzieciary przychodzą na obiad, ciekawe co powiedzą Edytowane 17 Stycznia 2016 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.01.2016 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Bardzo pasuje Ja o lekkim odsunięciu stołu od ściany, bez obracania, a Ty od razu, bach go prawie na środek i to jeszcze dłuższym bokiem wzdłuż pokoju Wiadomo wtedy, że pokój za krótki Odsuń tyle, żeby móc z krzeseł pod ścianą swobodnie korzystać. I nie obracaj go, niech będzie równoległy do lustra Ale wiadomo, wszystko kwestia przyzwyczajenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.01.2016 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 (edytowane) matko! ja się tak zasugerowałam zdjęciem, które pokazałaś, że zaraz bach tak samo oczywiście, że trochę można odsunąć od ściany.... i zazwyczaj tak jest jak spodziewamy się gości, ale na co dzień stoi ten stół dosunięty, bo tak jest po prostu najwięcej miejsca.... szczególnie teraz kiedy jeszcze jest choinka jutro ją wywalam, więc zrobi się luźniej podkradłam z przytulnego wątku lustro nad stołem.... tadam http://www.elmueble.com/medio/2015/12/15/salon_comedor_con_sillas_tipo_industrial_972x1280.jpg?random=1452938270081 tu też fajne lustro i jakie łatwe do zrobienia ale pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy, jak zobaczyłam to zdjęcie, to jak oni siadają przy tym stole?? http://www.elmueble.com/medio/2015/11/04/comedor_abuhardillado_con_sillas_con_funda_942x1280.jpg?random=1452779343883 tu dopiero jest ciasno u mnie przynajmniej stół jest mobilny, a tu trzeba kaloryfer zdemontować, żeby stół przesunąć Edytowane 17 Stycznia 2016 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.01.2016 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Do tego stołu z drugiej inspiracji dojście jest z dwóch stron, ale rzeczywiście jest trochę ciasno Dziś miałaś gości, więc nie dosuwaj stołu, niech zostanie tak, jak jest, gdy korzystacie z niego z dostępem ze wszystkich stron Jak została oceniona przez dzieci Twoja praca? Jestem pewna, że byli pod wrażeniem To i ja wrzucam kilka luster w jadalniach, bo to także moje marzenie. Zacznę od takiej, w której podoba mi się wszystko, a na początek chcę takie krzesła! A jeżeli uznasz, że to jedno to jednak za mało, to możesz dodać kilka wokół, też będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.01.2016 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 fajne te jadalnie u mnie jedno lustro wystarczy dzieciom się podobało, byli zdziwieni jedynie wielkością, bo kiedy wisiało w przedpokoju, to wydawało się dużo większe, ale stwierdzili, że nad stołem jest w sam raz Dziś miałaś gości, więc nie dosuwaj stołu, niech zostanie tak, jak jest, gdy korzystacie z niego z dostępem ze wszystkich stron http://www.koszulkomat.eu/images4/cut_png/71/7141_1.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.01.2016 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 :rotfl: Dobra, już się poprawiam A co myślisz Catti o tym, żeby nie dosuwać stołu do ściany po wyjściu gości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.01.2016 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 myślę szefie, że to dobry pomysł trochę już odsunęłam będę codziennie odsuwać od ściany o kilka centymetrów..... koło czwartku małż go dosunie z powrotem no dobra... trochę odsunęłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 17.01.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Jak dla mnie lusterko idealnie Fajne pasuje a mężczyźni.... no cóż.... oni mają inne poglądy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.01.2016 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Aisa, dziękuję a mężczyźni.... no cóż.... oni mają inne poglądy a niech mają znam gorsze rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.01.2016 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 będę codziennie odsuwać od ściany o kilka centymetrów..... koło czwartku małż go dosunie z powrotem Oczywiście, bo zauważy, że stół niebezpiecznie zmierza ku telewizorowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts