waniliana 17.01.2016 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Haha, się uśmiałam To czekam do czwartku Lustro super! Tomkowa na pierwszej inspiracji lustro i komoda I jak ładnie obite krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 18.01.2016 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Catti lustro pasuje idealnie i kolorem i stylem w prostej czarnej ramie (uwielbiam), ale u Ciebie nie grało by dobrze w salonie to ma swój urok a za pomalowanie należy Ci się nagroda swoją drogą - fajna gąbka lustro spełnia się podwójnie - dodatkowo, jak sama zauważyłaś masz piękny obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.01.2016 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 ślicznie wyszło, bardzo pasuje u ciebie jest ono na fajnej wysokosci ale na niektorych inspiracjach jest dosc nisko co moim zdaniem może byc nie komfortowe dla osob siedzących na wprost lustra:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 18.01.2016 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Słonko a Ty już malowałaś swoją sypialnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 18.01.2016 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Catti, ależ twój salon przeszedł fantastyczną metamorfozę. Aż miło popatrzeć! Pomysł z lustrem doskonały! :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 18.01.2016 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 bardzo wam wszystkim dziękuję za pochwały i każdej z osobna cieszę się, że wam się podoba, bo mi też ślicznie wyszło, bardzo pasuje u ciebie jest ono na fajnej wysokosci ale na niektorych inspiracjach jest dosc nisko co moim zdaniem może byc nie komfortowe dla osob siedzących na wprost lustra:-) też mi się wydaje, że na dobrej wysokości wisi.... na moje szczęście bo wisi na haku pancernym, który był już w ścianie.... masz rację Ivy, gdyby było za nisko to siedzący mogliby ciągle zerkać trochę szkoda, że ten salon jest taki mały.... ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 19.01.2016 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Słonko a Ty już malowałaś swoją sypialnię? chodzi Ci o meble tak ? bo ścian nie przemalowuję (są szare jeśli o meble, to nie, nie malowałam ....... muszę poczekać do wiosny ......... nie mam gdzie tego szlifować i malować, a w salonie nie zamierzam robić bałaganu po drodze wpadają mi jeszcze inne pomysły co zmienić, kupić, przerobić itp i pewnie do drugiej wiosny się nie wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 19.01.2016 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 mnie się też wydaje, że pasuje coraz bardziej je lubię w pełnej krasie http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=343542&d=1453031029 ale za to mam taki widok jak wychodzę z kuchni http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=343544&d=1453031495 nad stołem piękny, zielony obraz Catti podczytuje twój wątek po cichu bo dziewczyny lepiej radzą ode mnie ale musze napisać, że lustro super wygląda przy stole, świetnie wpasował się kolorem do ściany no i widok z kuchni, bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 19.01.2016 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Catti, i ja przyłączę się do peanów pochwalnych, bo jest co chwalić Wszystko wygląda bardzo elegancko, aż trudno teraz uwieżyć, że to te same wnętrza co przed metamorfozą. A czym się zajmiesz po dopieszczeniu salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 19.01.2016 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Catti, powiem Ci, że ciągle tu zaglądam i fotki oglądam w te i z powrotem i cieszę się jak nie wiem co Jak tu nie kochać luster A widziałaś jak pięknie urządziła swoją sypialnię z lustrami Aga? TUTAJ. Te magiczne szkiełka potrafią czynić cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 20.01.2016 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 musze napisać, że lustro super wygląda przy stole, świetnie wpasował się kolorem do ściany no i widok z kuchni, bajka Catti, i ja przyłączę się do peanów pochwalnych, bo jest co chwalić Wszystko wygląda bardzo elegancko, aż trudno teraz uwieżyć, że to te same wnętrza co przed metamorfozą. Catti, powiem Ci, że ciągle tu zaglądam i fotki oglądam w te i z powrotem i cieszę się jak nie wiem co no, ja jak czytam to co piszecie, to też ciesze się jak nie wiem co :wiggle: dziękuję, dziękuję Moniss, w domu wiecznie coś można ulepszać, przestawiać, kombinować poluję na szafkę do łazienki, nowy dywanik w sypialni by się przydał, mam też pomysł na fajną dekorację, ale musze zdobyć fajne sztuczne herbaciane róże jak odnajdę zdjęcie inspiracji to wkleję w wolnej chwili Tomkowa, sypialnię Agi widziałam miałaś w niej swój udział wyszła kapitalnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 25.01.2016 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 (edytowane) w zeszłym tygodniu dotarły do mnie lusterka z Bonami zamówione jeszcze przed świętami i co? i nie mam pomysłu, gdzie je powiesić kompletnie! leżą więc, a właściwie stoją nie rozpakowane poza tym są trochę za złote http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=344546&d=1453756001 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=344547&d=1453756036 kombinuję.... jeszcze nic nie wymyśliłam Edytowane 25 Stycznia 2016 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 25.01.2016 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 E tam, za złote Mi też wydawały się moje z Tikeja za złote i planowałam je przemalować, a jak powiesiłam nad schodami, to okazały się super A czy Ty nie masz przypadkiem ściany nad schodami prowadzącymi na dół z wiatrołapu? Widać by je było w wejściu i dosyć by to było intrygujące Z pewnością znajdziesz fajne miejsce dla tych oktagonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 26.01.2016 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Catti piękne te lusterka myśl o nich, że są szampańskie, a nie za bardzo złote za bardzo złote (żółte), to było to, które ja Ci pokazywałam Twoje są delikatne i na pewno będą pasowały przy schodach Tomkowa ma rację poza tym masz 3 biegi schodów, czyli aż 3 możliwości na dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 26.01.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 szampańskie jak nic..... i powieś szybko, bo jeszcze ktoś nadepnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 28.01.2016 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Catti - lustro wyszło bajecznie. Baaardzo pasuje! Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej pracy. Ja jakoś nie mam zacięcia do malowania. Te małe lustereczka są świetne. Faktycznie przy schodach będą wyglądały bardzo dobrze. Jestem zachwycona zmianami jakie zaszły w Twoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 28.01.2016 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 (edytowane) szampańskie jak nic..... i powieś szybko, bo jeszcze ktoś nadepnie nie ma obaw, schowane A czy Ty nie masz przypadkiem ściany nad schodami prowadzącymi na dół z wiatrołapu? Widać by je było w wejściu i dosyć by to było intrygujące Z pewnością znajdziesz fajne miejsce dla tych oktagonów mam kilka ścian nad schodami dokładnie trzy... jedna z ciemną tapetą przy wejściu, na której wisi już wielkie lustro druga w drodze na półpiętro, która do niedawna była całkiem pusta, ale przy akcji "szampańskie lustro" małż spełnił tam swoją wizję obrazkową i powiesił trzy akwarele w złotych ramkach w sumie nie wygląda to źle trzecia ściana od półpiętra w górę jest pusta... w połowie mam jeszcze kawałek ściany w wiatrołapie, na której kiedyś wisiał kuty wieszak-drzewko, ale go wywaliłam porobię zdjęcia w weekend, to coś wymyślimy Catti piękne te lusterka Twoje są delikatne i na pewno będą pasowały przy schodach Tomkowa ma rację poza tym masz 3 biegi schodów, czyli aż 3 możliwości na dzień dobry są delikatne, ale w dalszym ciągu złote został do dyspozycji jeden bieg i kawałek ściany za drzwiami przy wejściu (pokażę niebawem ) Jestem zachwycona zmianami jakie zaszły w Twoim domku nareszcie przydreptałaś dziękuję ci bardzo Edytowane 28 Stycznia 2016 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 28.01.2016 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 zaglądam po dlugiej przerwie a tu....lustra lustra lustra... ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 28.01.2016 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 nie wierzę kolejna, zaginiona w akcji....... odnaleziona!!! co za dzień witaj Yaa opowiadaj..... chyba cię na dobry rok wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 28.01.2016 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 no ogród mnie pochłonał bez reszty a w domu niewiele sie dzieje troche malowania jeszcze bylo no i beda rolety i zaslony next week Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts