Catti 28.01.2016 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 to raczej się dzieje mam nadzieję, że pokażesz fajnie, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 28.01.2016 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 pokaze, obiecuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 28.01.2016 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 a ty w ogrodzie cos dzialasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 28.01.2016 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 mój ogród jest wielkości dużego dywanu, na środku którego jest krąg na ognisko, a obok suszarka na pranie ale offfszem jesienią w rogu posadziłam białą hortensję mam nadzieję na pierwszy bukiet w tym roku poważnie, mam tylko mały trawnik, bo mieszkamy w szeregowcu mam nadzieję, że wiosną zasypiesz nas zdjęciami twojego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 30.01.2016 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) tak jak obiecałam wzięłam się za lusterka brałam pod uwagę wiatrołap i półpiętro.... przykleiłam taśmę dwustronną, zrobiłam zdjęcia w wiatrołapie http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=345167&d=1454158880 poszło super, nic się nie odkleiło, to przymierzyłam tak samo na półpiętrze http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=345168&d=1454158915 w momencie jak sobie pomyślałam, że super wytrzymały sesję zdjęciową, to wszystkie trzy koncertowo grzmotnęły na schody rozbijając trochę ramki, ale o dziwo podniosłam je w całości o mało sama nie spadłam z wrażenia zdjęcia robiłam telefonem, więc wybaczcie jakość.... posklejałam już co się dało, ale pomysł, żeby zawiesić je na haczykach comand skutecznie upadkiem wybiły mi z głowy, więc poczekam na małża i poproszę go, żeby zawiesił mi je na stalowych gwoździach zostaną chyba w wiatrołapie tam pasują bardziej wg mnie.... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=345169&d=1454158986 zamierzam jeszcze dodać wąską półkę nad kaloryfer może być? Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.01.2016 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 w momencie jak sobie pomyślałam, że super wytrzymały sesję zdjęciową, to wszystkie trzy koncertowo grzmotnęły na schody rozbijając trochę ramki, ale o dziwo podniosłam je w całości o mało sama nie spadłam z wrażenia zdjęcia robiłam telefonem, więc wybaczcie jakość.... posklejałam już co się dało, ale pomysł, żeby zawiesić je na haczykach comand skutecznie upadkiem wybiły mi z głowy, więc poczekam na małża i poproszę go, żeby zawiesił mi je na stalowych gwoździach A na odwrocie opakowania haczyków jest napisane, żeby na nich cennych przedmiotów nie wieszać U mnie z lusterek na haczykach command wiszą jedynie te słoneczne z Pepcko. Ale one są leciuteńkie i nawet jak by spadły to nie narobią szkody. Heksagonalne wisiały nad schodami na taśmach rzepowych. Trzy na jedno lusterko. Mimo, że wisiały długo i bezproblemowo, to cały czas bałam się, że jednak kiedyś spadną, potłuką się i zniszczą schody. Dlatego, jak tylko pojawiła się sposobność zamieniłam rzepy na kołki z haczykami. Teraz śpię spokojnie W wiatrołapie oraz galerii telewizyjnej kilka obrazków wisi na haczykach command. Ale ja, zgodnie z instrukcją, nie powiesiłam na nich nic, póki nie minął czas na odpowiednie ich sklejenie się ze ścianą. To dlatego tworzenie galerii trwało kilka godzin Też odczekałaś tyle, co potrzeba? Całe szczęście, że lusterka się nie potłukły! Uff.. Czekam na fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 30.01.2016 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 dodałam fotki udało się sposobem informatyka: wyjdź, wyloguj się, wejdź, zaloguj, dodaj ja wieszałam je na krótko do zdjęcia na grubej taśmie dwustronnej... ale o ile w wiatrołapie tapeta jest chropowata ale w miarę równa, tak na schodach ma strukturę gąbki i chyba dlatego pieprznęło (bo lusterka lekkie przecież) myślę, że spadło to górne, a reszta efektem domina.... trudno... pokarało mnie za głupotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.01.2016 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 dodałam fotki O, widzę! Jakie one mają wymiary? Na półpiętrze mają chyba za dużo towarzystwa We wiatrołapie dobrze, ale nie chcesz ich bardziej rozstawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 30.01.2016 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Na półpiętrze mają chyba za dużo towarzystwa dokładnie to samo sobie pomyślałam, że za dużo szczęścia na raz wymiary? 25x25, a ściana ma 115 cm ułożyłam je w miarę proporcjonalnie, tylko to pomieszczenie jest tak małe, że nie bardzo jest jak zdjęcie zrobić tu widać trochę więcej http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=345171&d=1454160906 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 30.01.2016 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Moja propozycja jest taka, żeby zwiększyć odstępy między nimi, bo są za bardzo ściśnięte Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 30.01.2016 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 nie widzę problemu ale chyba powieszę je jednak w jednej linii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 30.01.2016 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Moja propozycja jest taka, żeby zwiększyć odstępy między nimi, bo są za bardzo ściśnięte [ATTACH=CONFIG]345181[/ATTACH] Dokładnie to samo miałam zaproponować - rozsunięcie Chociaż ten układ też wygląda bardzo dobrze: [ATTACH=CONFIG]345182[/ATTACH] Co do półeczki nad grzejnikiem, to bardzo dobry pomysł - miejsce na drobiazgi np. kluczyki lub nawet jakieś dekoracje (np. pałeczki zapachowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 30.01.2016 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Dokładnie to samo miałam zaproponować - rozsunięcie powieszę w większych odstępach co do półeczki, to w sumie miejsce na odłożenie nie jest tak bardzo potrzebne, bo jest przy wejściu szeroki parapet, pod którym jest półka na buty.... bardziej chodzi o ciemną linię i trochę "zasłonięcie" tego grzejnika od góry, a przy okazji może jakaś dekoracja się pojawi Tomkowa, dziękuję za wizki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 30.01.2016 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 Fajne te lusterka! Nie wyglądają na zbyt złote. Najbardziej podobają mi się nad grzejnikiem i Tomkowa słusznie prawi: trzeba zwiększyć odstępy między nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 30.01.2016 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2016 trochę złote są (na szczęście nie tak ordynarnie ) ale z każdym kolejnym dniem coraz bardziej mi się podobają obiecuję, że zawisną w większych odstępach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 31.01.2016 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 mnie też bardziej pasują w większych odstepach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.01.2016 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Czy prośba o stabilne "stalowe gwoździe" dla lusterek została wysłuchana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 31.01.2016 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 mnie też bardziej pasują w większych odstepach.... jakoś mnie to nie dziwi, bo teraz to nawet mi pasują w większych odstępach dziękuję za potwierdzenie jak mają wisieć Czy prośba o stabilne "stalowe gwoździe" dla lusterek została wysłuchana? stalowe gwoździe poza domem (znaczy w pracy małża), ale jak w tej kwestii nie zechce ci on współpracować, to nie szkodzi, bo ja już kiedyś obsługiwałam młotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 31.01.2016 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Ale na serio masz takie ściany, że bez problemu wbijesz gwóźdź i będzie się trzymał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 31.01.2016 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 mam takie ściany, że, żeby cokolwiek się trzymało, to wbijam tylko stalowy gwóźdź zwykły nie wchodzi, krzywi się i odpada (w ogóle nie da się go wbić) ......albo kołek, ale z wiertarką nie jestem zaprzyjaźniona lusterka są lekkie, więc na gwozdku spokojnie powiszą małż ma mi przywieźć te krótkie, grube (mamy to już przetestowane...co do czego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts