andariel 01.02.2016 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 fajnie też tak wygląda z jednym na górze http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=345473&d=1454350528 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 01.02.2016 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 faktycznie fajnie toczą się negocjacje, coś czuję, że skończy się nerwem :mad: małż nie dowiózł gwoździ i coś czuję, że zrobił to celowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.02.2016 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Jak jutro wyślę priorytetem, to pojutrze będą u Ciebie Ja nie wiem, co ja bym zrobiła, jak by mi się facet w lusterka wtrącał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andariel 01.02.2016 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 hehehe, powodzenia zatem Moje dwa też miały być nad kaloryferem w przedpokoju ale męczyłam Miśka i lataliśmy i do wszystkich potencjalnych miejsc przykładaliśmy, po czym on trzymał ustawione a ja robiłam oddalenie i sprawdzałam czy to odpowiednie miejsce i konfiguracja. Ostatecznie w kuchni wylądowały. Nie powalają mnie tam ale w przedpokoju musi być coś innego. Na pewno nad kaloryferem (a widzę, że u Ciebie identyczna sytuacja) zrobię konsolkę z blatu i 2 nóżek. Wtedy dopasuje coś ponad nią, bo tak na zaś to bez sensu. A konsolka ukryje trochę ten grzejnik. Nie wygląda to u mnie jakoś masakrycznie ale zawsze może wyglądać lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 02.02.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Wchodzę zobaczyć co z lusterkami a Ty takie historie opisujesz! Dobrze że się nie potłukły! Mnie się podobają w jednej linii z większymi odstępami. Wiszą już? małż dostarczył gwoździe? Jakby co mam 5 min do castoramy i wyślę :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.02.2016 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 (edytowane) hehehe, powodzenia zatem Ja nie wiem, co ja bym zrobiła, jak by mi się facet w lusterka wtrącał.. nie, no u ciebie sytuacja niemożliwa Wchodzę zobaczyć co z lusterkami a Ty takie historie opisujesz! Dobrze że się nie potłukły! Mnie się podobają w jednej linii z większymi odstępami. Wiszą już? wiszą w jednej linii z większymi odstępami małżowi w dalszym ciągu się nie podobają, ale na razie wiszą http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=345729&d=1454587012 trochę się musiałam nagimnastykować, żeby jedną dziurę zakryć, więc idealnych odstępów nie ma, ale różnic nie widać zanim zawisły, powiesiłam na te kilka dni mój bardzo ulubiony czerwony wianek i też wyglądał dobrze http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=345731&d=1454587485 zwróćcie uwagę na mój jakże designerski patent na parasol stare kalosze Młodej mojej mamie bardzo się lusterka podobały, niewykluczone więc, że za jakiś czas je dostanie.... na razie wiszą, choć jak patrzę na zdjęcia, to nie wiem czy ten wieniec nie pasuje tam bardziej Edytowane 4 Lutego 2016 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 04.02.2016 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Mi sie lusterka podobają tylko brakuje mi czegoś pod nimi, są takie samotne teraz. Może jak przyjdzie zabudowa grzejnika to zrobi sie bardziej przytulnie;) Teraz przez ten kolor tapety jakiś smutny ten kącik:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.02.2016 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 kolor tapety jest taki jak na drugim zdjęciu to "beton w śmietanie" bardzo jasna, z przecierkami i lekkim połyskiem samotne, mówisz? smutno im, co? trudno niech takie samotne na razie wiszą długo ściana była całkiem pusta, to dla nas i tak zmiana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 04.02.2016 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 zdjęcia czasami przekłamują kolormnie się takie samotne wydają ale jak przedtem nie było nic na ścianie a teraz już coś wisi to i tak zmiana na plus:) z czasem pewnie coś jeszcze tam wymyślisz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 04.02.2016 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Catti, a mogłabyś zrobić fotkę luster z tego samego kąta i w takim oświetleniu jak wieniec?Bo światło przy lusterkach jest dość słabe, więc i fotka nie prezentuje się tak dobrze jak ta z wieńcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.02.2016 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 spróbowałam, ale to nie takie proste, bo żeby zrobić taką samą fotkę to muszę mieć aparat za mną, nad głową przy ścianie więc cykam w ciemno i sprawdzam co wyszło światło dziś też nie takie samo.... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=345745&d=1454597097 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.02.2016 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Bardzo ładnie Poproszę o lekkie puknięcie środkowego od dołu w prawo Tajemnica tego, że wianek może robić lepsze wrażenie tkwi, moim zdaniem, w tym, że czerwień wianka ładnie zgrywa się z czerwienią występującą w parasolu A gdyby tak stare kalosze pomalować na szampańsko, a do parasola dodać drugi ze złotą rączką? Chociaż może kaloszy szkoda, bo mają bardzo ładny wzór Ja bym pomalowała na złoto coś, z czego można im zrobić złotą "wywijkę" (nieinwazyjnie otoczyć tę czarną) Dziś na WW Twoje lusterka, TU oraz kaloszowy stojak na parasole, TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.02.2016 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 wiecie co? zdjęłam te lusterka ... chodziłam dziś obok nich, przyglądałam się... zdejmowałam z tych gwoździ, wieszałam wianek....... za godzinę zmiana dekoracji i tak w kółko może i ładne, ale szału nie ma... chyba jednak nie jest to miejsce dla nich jako, że gwoździe wbite były po babsku, to bez problemu je wyjęłam tylko jedną dziurę trochę widać, ale prawie wcale... na razie wianek został lubię go, pasuje mi tam bardziej (może faktycznie z tym parasolem się tam zaprzyjaźnił ) fajnie kontrastuje na tej ścianie i jest na pewno bardziej energetyczny lusterka na razie schowałam ja kupiłam je taniej niż cena na WW a kaloszowy stojak mam znacznie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 05.02.2016 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Catti myślę, że lusterka są tam po prostu za małe wisząc w jednej linii powodują (wizualnie oczywiście) zwiększenie tej pustej przestrzeni między nimi, a grzejnikiem dlatego wianek wygląda lepiej, bo w odpowiedniej proporcji zapełnia przestrzeń lusterka są ładne, ale tam chyba nie ich miejsce (sama do tego doszłaś , nie wydobywa ich uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 05.02.2016 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Catti myślę, że lusterka są tam po prostu za małe wisząc w jednej linii powodują (wizualnie oczywiście) zwiększenie tej pustej przestrzeni między nimi, a grzejnikiem dlatego wianek wygląda lepiej, bo w odpowiedniej proporcji zapełnia przestrzeń lusterka są ładne, ale tam chyba nie ich miejsce (sama do tego doszłaś , nie wydobywa ich uroku oj zgadzam sie z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 05.02.2016 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 wiecie co? zdjęłam te lusterka ... chodziłam dziś obok nich, przyglądałam się... zdejmowałam z tych gwoździ, wieszałam wianek....... za godzinę zmiana dekoracji i tak w kółko może i ładne, ale szału nie ma... chyba jednak nie jest to miejsce dla nich No, to szkoda Trochę się uparłaś z tym powieszeniem ich w jednej linii, a ja specjalnie pokazałam różne możliwości I nadal twierdzę, że to bardzo fajne miejsce dla nich Catti myślę, że lusterka są tam po prostu za małe wisząc w jednej linii powodują (wizualnie oczywiście) zwiększenie tej pustej przestrzeni między nimi, a grzejnikiem dlatego wianek wygląda lepiej, bo w odpowiedniej proporcji zapełnia przestrzeń oj zgadzam sie z tym A ja nie do końca Lusterka nie są za małe, ale rację ma slonko, że powieszenie ich w jednej linii spowodowało niezbyt szczęśliwe zagospodarowanie ściany. Powtórzę propozycję, którą wcześniej wkleiłam, którą uważam za najlepszą dla tej ściany Do tego wysoki wazon w jasnym złocie i dodatkowy parasol nawiązujący kolorystycznie Jak dojdzie półka nad kaloryferem, to przestrzeń jeszcze ładniej się zapełni. Ale skoro nie jesteś przekonana, to trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 07.02.2016 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Catti myślę, że lusterka są tam po prostu za małe wisząc w jednej linii powodują (wizualnie oczywiście) zwiększenie tej pustej przestrzeni między nimi, a grzejnikiem dlatego wianek wygląda lepiej, bo w odpowiedniej proporcji zapełnia przestrzeń oj zgadzam sie z tym Lusterka nie są za małe, ale rację ma slonko, że powieszenie ich w jednej linii spowodowało niezbyt szczęśliwe zagospodarowanie ściany. Ale skoro nie jesteś przekonana, to trudno wszystkie macie rację myślę, że najbliższe prawdy jest ostatnie stwierdzenie o wewnętrznym przekonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 08.02.2016 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Catti czy w takim razie lustra znajdą inne miejsce, czy odłożyłaś do pudełka ?? w sobotę kupiłam 3 okrągłe szare tez będę kombinowała, jak je powiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 08.02.2016 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Catti czy w takim razie lustra znajdą inne miejsce, czy odłożyłaś do pudełka ?? na razie odłożyłam, ale być może znajdę dla nich kawałek ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 09.02.2016 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Catti co prawda lusterka już zdjęte ale i tak napiszę że mi też się wianek podoba bardziej Te lusterka trochę jakby na siłę w tym miejscu, moim zdaniem nie pasowały zbytnio da tapety. Z czerwonym wiankiem jest super, dojdzie zabudowa grzejnika to będziesz myśleć co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts