Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrza do poprawki....

Recommended Posts

• Odpowiedzi 947
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hehehe, powodzenia zatem :)

Moje dwa też miały być nad kaloryferem w przedpokoju ale męczyłam Miśka i lataliśmy i do wszystkich potencjalnych miejsc przykładaliśmy, po czym on trzymał ustawione a ja robiłam oddalenie i sprawdzałam czy to odpowiednie miejsce i konfiguracja. Ostatecznie w kuchni wylądowały. Nie powalają mnie tam ale w przedpokoju musi być coś innego. Na pewno nad kaloryferem (a widzę, że u Ciebie identyczna sytuacja) zrobię konsolkę z blatu i 2 nóżek. Wtedy dopasuje coś ponad nią, bo tak na zaś to bez sensu. A konsolka ukryje trochę ten grzejnik. Nie wygląda to u mnie jakoś masakrycznie ale zawsze może wyglądać lepiej :)

hehehe, powodzenia zatem :)

Ja nie wiem, co ja bym zrobiła, jak by mi się facet w lusterka wtrącał.. :lol2:

nie, no u ciebie sytuacja niemożliwa :rotfl:

Wchodzę zobaczyć co z lusterkami a Ty takie historie opisujesz! Dobrze że się nie potłukły! Mnie się podobają w jednej linii z większymi odstępami. Wiszą już?

wiszą :)

w jednej linii z większymi odstępami ;)

małżowi w dalszym ciągu się nie podobają, ale na razie wiszą :lol2:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=345729&d=1454587012

trochę się musiałam nagimnastykować, żeby jedną dziurę zakryć, więc idealnych odstępów nie ma, ale różnic nie widać :rolleyes:

zanim zawisły, powiesiłam na te kilka dni mój bardzo ulubiony czerwony wianek i też wyglądał dobrze :wiggle:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=345731&d=1454587485

zwróćcie uwagę na mój jakże designerski patent na parasol :lol2:

stare kalosze Młodej :D

mojej mamie bardzo się lusterka podobały, niewykluczone więc, że za jakiś czas je dostanie....

na razie wiszą, choć jak patrzę na zdjęcia, to nie wiem czy ten wieniec nie pasuje tam bardziej :rolleyes:

IMG_5309.jpg

IMG_5308.jpg

Edytowane przez Catti

spróbowałam, ale to nie takie proste, bo żeby zrobić taką samą fotkę to muszę mieć aparat za mną, nad głową przy ścianie :rotfl:

więc cykam w ciemno i sprawdzam co wyszło :rotfl:

światło dziś też nie takie samo....

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=345745&d=1454597097

IMG_5315.jpg

Bardzo ładnie :yes: Poproszę o lekkie puknięcie środkowego od dołu w prawo ;)

Tajemnica tego, że wianek może robić lepsze wrażenie tkwi, moim zdaniem, w tym, że czerwień wianka ładnie zgrywa się z czerwienią występującą w parasolu :) A gdyby tak stare kalosze pomalować na szampańsko, a do parasola dodać drugi ze złotą rączką? :) Chociaż może kaloszy szkoda, bo mają bardzo ładny wzór :) Ja bym pomalowała na złoto coś, z czego można im zrobić złotą "wywijkę" (nieinwazyjnie otoczyć tę czarną) ;)

Dziś na WW Twoje lusterka, TU oraz kaloszowy stojak na parasole, TU :D

wiecie co?

zdjęłam te lusterka :rolleyes: ...

chodziłam dziś obok nich, przyglądałam się... zdejmowałam z tych gwoździ, wieszałam wianek....:rolleyes:... za godzinę zmiana dekoracji i tak w kółko :sick:

może i ładne, ale szału nie ma... chyba jednak nie jest to miejsce dla nich ;)

jako, że gwoździe wbite były po babsku, to bez problemu je wyjęłam :lol2:

tylko jedną dziurę trochę widać, ale prawie wcale...

na razie wianek został :)

lubię go, pasuje mi tam bardziej (może faktycznie z tym parasolem się tam zaprzyjaźnił ;) )

fajnie kontrastuje na tej ścianie i jest na pewno bardziej energetyczny :D

lusterka na razie schowałam :)

ja kupiłam je taniej niż cena na WW ;)

a kaloszowy stojak mam znacznie taniej :rotfl:

Catti myślę, że lusterka są tam po prostu za małe

wisząc w jednej linii powodują (wizualnie oczywiście) zwiększenie tej pustej przestrzeni między nimi, a grzejnikiem

dlatego wianek wygląda lepiej, bo w odpowiedniej proporcji zapełnia przestrzeń

lusterka są ładne, ale tam chyba nie ich miejsce (sama do tego doszłaś ;), nie wydobywa ich uroku

wisząc w jednej linii powodują (wizualnie oczywiście) zwiększenie tej pustej przestrzeni między nimi, a grzejnikiem

lusterka są ładne, ale tam chyba nie ich miejsce (sama do tego doszłaś ;), nie wydobywa ich uroku

oj zgadzam sie z tym :)

wiecie co?

zdjęłam te lusterka :rolleyes: ...

chodziłam dziś obok nich, przyglądałam się... zdejmowałam z tych gwoździ, wieszałam wianek....:rolleyes:... za godzinę zmiana dekoracji i tak w kółko :sick:

może i ładne, ale szału nie ma... chyba jednak nie jest to miejsce dla nich ;)

No, to szkoda :( Trochę się uparłaś z tym powieszeniem ich w jednej linii, a ja specjalnie pokazałam różne możliwości :) I nadal twierdzę, że to bardzo fajne miejsce dla nich :yes:

A ja nie do końca :D Lusterka nie są za małe, ale rację ma slonko, że powieszenie ich w jednej linii spowodowało niezbyt szczęśliwe zagospodarowanie ściany. Powtórzę propozycję, którą wcześniej wkleiłam, którą uważam za najlepszą dla tej ściany :) Do tego wysoki wazon w jasnym złocie i dodatkowy parasol nawiązujący kolorystycznie :) Jak dojdzie półka nad kaloryferem, to przestrzeń jeszcze ładniej się zapełni.

catti.jpg

Ale skoro nie jesteś przekonana, to trudno ;)

Lusterka nie są za małe, ale rację ma slonko, że powieszenie ich w jednej linii spowodowało niezbyt szczęśliwe zagospodarowanie ściany.

Ale skoro nie jesteś przekonana, to trudno ;)

wszystkie macie rację :)

myślę, że najbliższe prawdy jest ostatnie stwierdzenie o wewnętrznym przekonaniu :rolleyes: