Catti 09.02.2016 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 Catti co prawda lusterka już zdjęte ale i tak napiszę że mi też się wianek podoba bardziej Te lusterka trochę jakby na siłę w tym miejscu właśnie takie miałam nieodparte wrażenie a przecież nic na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.02.2016 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Mnie też wianek bardzo się podoba, a parasol w kaloszach NAJbardziej Wyjęłam swoje kalosze i ....chyba posiałam gdzieś swój parasol i nici z przymiarki Za oknem deszcz, może kalosze spełnią się w mniej designrskim wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 10.02.2016 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 witam mmiko buty stoją tam od dawna, fajne są przypadkiem ktoś włożył parasol i już tak zostało a najlepiej wygląda w nich taki "rozczochrany" jak znajdziesz swój to namawiam cię na takie rozwiązanie mała rzecz, a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 10.02.2016 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 wpadłam jeszcze podsunąć wam genialny, moim zdaniem, pomysł na walentynkowy, niebanalny upominek znalezione w sieci http://fashionelka.pl/wp-content/uploads/2016/02/walentynkowe-talony1-1050x701.jpg dla męża mam wydrukowany kupon na śniadanie do łóżka (mogę zrobić, co mi tam.... niech się cieszy ) a dla mnie, bo sobie też robię prezent ( :yes:) wybrałam kupon na dzień bez żadnych obowiązków chyba jeszcze dorzucę każdemu z nas kupon na relaks jak szaleć, to szaleć szczegóły, pomysł i wydruki tu: http://fashionelka.pl/kupony-walentynkowe-do-druku/ obchodzicie w ogóle walentynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.02.2016 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Catti fajny pomysł kurcze nie mam kolorowej drukarki a cały efekt w tych kolorach ale w sumie może być czarno-białe plus jakaś fajna wstążka albo inny dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.02.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Słonko kup kolorowe kartki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.02.2016 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Emila prawda ! nie pomyślałam o tym ale już kombinowałam by nakleić na sztywne kartki, mam papier ozdobny, bo kiedyś drukowałam zaproszenia, pamiątki na komunię itp w domu nie da się drukować, by mąż nie widział a chciałam go zaskoczyć, bo pomysł Catti świetny i na pewno wykorzystam (dzięki Catti będę kombinować w pracy, ale ciiiiiiiiiiiiii pomyślałam też, by dzieciom sprawić taki jeden kupon tylko muszę pomyśleć co by to było, by ich zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.02.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Catti fajny pomysł kurcze nie mam kolorowej drukarki a cały efekt w tych kolorach ale w sumie może być czarno-białe plus jakaś fajna wstążka albo inny dodatek Słonko w Lidlu kolorowe kartki do drukarki za 15 zł chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 11.02.2016 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 ja wydrukowałam wczoraj na czerwonych kartkach właśnie, bo też nie mam w domu kolorowej drukarki pomysł sprzedałam też Młodej (ten z oglądaniem meczu , bo jej chłopak to zapalony kibic ) idea jest tak świetna w swej prostocie, że można ją wykorzystywać przy różnych okazjach.... nie tylko na walentynki Słonko, podpowiadam pomysły na kupony dla dzieciaków: kupon na wspólne pieczenie babeczek kupon na długi spacer kupon na babskie wyjście (mama z córką) kupon na męskie wyjście (same chłopaki czyli małż i syn) kupon na ulubiony deser kupon na ulubiony obiad można by mnożyć, bo każdy z nas ma swój własny, sprawdzony pakiet uprzejmości dla bliskich a poza tym zna swoje drobne wady, które tym razem można potraktować z humorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 11.02.2016 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Wani do Lidla mam za daleko, by jechać tylko po kartki nie zapominaj, że ja z małego miasteczka ......... u mnie 2 markety, a właściwie dyskonty ale jakieś kartki mam w domu, nie muszą przecież być czerwone, różowe.......... prawda ? Catti dzięki za pomysły - właśnie taki "kupon na dzień tylko z mamą" chodził mi po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 11.02.2016 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 Słonko kup kolorowe kartki ja wydrukowałam wczoraj na czerwonych kartkach właśnie, bo też nie mam w domu kolorowej drukarki Dziewczyny, przecież tło kuponu jest czerwone, które po wydrukowaniu na czarno-białej drukarce będzie ciemno-szare Nawet jak wydrukujecie na czerwonym papierze, to ta czerwień zostanie zakryta przez szare tło. Kupony będą buro-szare. Będzie tak z każdym kolorem papieru, jaki zastosujecie. Catti, jaki masz na to sposób? Pomysł jest świetny i już kiedyś robiłam kuponowe prezenty, ale korzystałam z TYCH kuponów I jeżeli chcecie wykorzystać czerwony (lub w innym kolorze) papier, to ten wzór jest, moim zdaniem, zdecydowanie lepszy, bo z drukarki wyjdą kupony w szarościach na kolorowym tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 12.02.2016 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 no ok, właśnie zrobiłam wydruki i tak - wzór od Catti faktycznie wychodzi szary na kolorowych kartkach, ale to co na wzorze jest białe, na wydruku ma kolor kartki, czyli gdzieś ta czerwień, róż, niebieski (zależy jaką kartkę się weźmie) jest widoczna ale na białej kartce wygląda dobrze w końcu biały i czarny to kolory jakie lubimy, prawda ? czerwień może być dodatkiem w postaci wstążki, czerwonej szminki lub butelki wina wydrukowałam też wzór, który pokazała Tomkowa ........... więcej przebija kolorowej kartki, też jest ładnie podsumowując - oba wzory są dobre mnie się podobają radzę wydrukować oba, bo każdemu może się co innego podobać w ogóle sam pomysł świetny i jeszcze raz dzięki za podpowiedź w domu zrobię zdjęcia i Wam pokażę, bo nie mam telefonu skonfigurowanego z kompem (a do tego administrator potrzebny - niestety nie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 12.02.2016 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Dziewczyny, przecież tło kuponu jest czerwone, które po wydrukowaniu na czarno-białej drukarce będzie ciemno-szare masz rację, ale kompletnie mi to nie przeszkadza te kupony, na których mi najbardziej zależało, wyszły po prostu czerwone (bo oryginalne tło jest jasnoróżowe ), a ten który w oryginale jest czerwony wyszedł prawie czarny, ale za to z czerwonymi dodatkami na pewno drukując na kolorowej drukarce byłoby bardziej elegancko, ale ja w domu mam tylko drukarkę na czarno, więc, żeby nie kolorować, wydrukowałam na czerwonej kartce http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=346495&d=1455278838 Słonko, cieszę się, że pomysł ci się spodobał, bo mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 12.02.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 wiecie co? zdjęłam te lusterka : na razie wianek został Hej, Catti, nic ci się nie zmieniło? Bo ja chciałam napisać, że wianek wygląda tam fantastycznie, plastycznie, jest głębia, miękkość, rewelacja! Lusterka muszą znaleźć inne miejsce, są ładne, ale nad kaloryferem rządzi wianek! A parasol rządzi w kaloszach Rewelacja! Strasznie mi się podoba ta twoja ściana i tapeta beton w śmietanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 14.02.2016 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 nic się nie zmieniło wianek rządzi, parasol stoi rozczochrany w kaloszach cieszę się, że ci się podoba a beton w śmietanie dziękuje o mały włos po położeniu, mój małż chciał to zrywać.... na szczęście mu przeszło i się przyzwyczaił, ale miał poważne wątpliwości, bo tapeta, krótko mówiąc jest oryginalna ... czyli taka jak lubię P.S. moja osobista walentynka zachwycona kuponami!! bardzo mu się pomysł podobał śniadanie do łóżka już wykorzystał i przekazał mi kupon do wykorzystania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 23.03.2016 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 (edytowane) Nie mogę uwierzyć, że za kilka dni święta ja w tym roku jeszcze w lesie z dekoracjami coś dziś powyciągałam i ze staroci powstał jajeczny wianek wejściowy z serii "lastminute' http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=350936&d=1458763205 nie zachwyca, ale na drzwiach prezentuje się nieźle, więc zostaje na komodzie pojawiły się hiacynty w skorupach (małż przywiózł ) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=350937&d=1458763381 a ten widok lubię najbardziej.... jednak wielkie lustro jest super! http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=350938&d=1458763628 Edytowane 23 Marca 2016 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 23.03.2016 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Ślicznie!! Do mnie też nie dociera, że za chwilę Święta.. Zamiast pucować domek zgotowałam sobie mały sajgonik Moje jajka w wazonach ledwie widać pośród sterty "do uporządkowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 24.03.2016 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 No..... czekałam na Ciebie, aż pokażesz jaki wianek zrobiłaś..... u mnie aktualnie trwa wymiana drzwi ... a święta ?? no cóż święta, święta i po świętach hihi .... nie no.... trochę dekoruję ale bez wodotrysków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.03.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 o jak ślicznie Efekt super Moj wianek to dopiero last minute a właściwie brak talentu do dekoracji heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 24.03.2016 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 dziękuję wam bardzo na szczęście są jeszcze 3 dni na ozdoby "lastminute", więc kto ma chęć, to jeszcze wymyśli... a często w domu mamy fajne, wielkie naczynia czy stare wianki albo ramki, a na ogródku gałęzie.... moim zdaniem efekt tkwi w prostocie i zbliżonych barwach... ta kompozycja jest genialna... http://oleszkowicz.pl/wp-content/uploads/2011/04/IMG_3251.jpg a takie jaja widziałam za grosze w Pepco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts