Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrza do poprawki....

Recommended Posts

• Odpowiedzi 947
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wpadłam jeszcze podsunąć wam genialny, moim zdaniem, pomysł na walentynkowy, niebanalny upominek :yes:

znalezione w sieci ;)

http://fashionelka.pl/wp-content/uploads/2016/02/walentynkowe-talony1-1050x701.jpg

dla męża mam wydrukowany kupon na śniadanie do łóżka :p

(mogę zrobić, co mi tam.... niech się cieszy ;) )

a dla mnie, bo sobie też robię prezent ( :yes::yes::yes:) wybrałam kupon na dzień bez żadnych obowiązków :lol2:

chyba jeszcze dorzucę każdemu z nas kupon na relaks :D

jak szaleć, to szaleć :rotfl:

szczegóły, pomysł i wydruki tu: http://fashionelka.pl/kupony-walentynkowe-do-druku/

obchodzicie w ogóle walentynki?

Emila prawda ! nie pomyślałam o tym ;)

ale już kombinowałam by nakleić na sztywne kartki, mam papier ozdobny, bo kiedyś drukowałam zaproszenia, pamiątki na komunię itp ;)

w domu nie da się drukować, by mąż nie widział ;) a chciałam go zaskoczyć, bo pomysł Catti świetny i na pewno wykorzystam (dzięki Catti :)

będę kombinować w pracy, ale ciiiiiiiiiiiiii

;)

pomyślałam też, by dzieciom sprawić taki jeden kupon ;) tylko muszę pomyśleć co by to było, by ich zaskoczyć ;)

ja wydrukowałam wczoraj na czerwonych kartkach właśnie, bo też nie mam w domu kolorowej drukarki ;)

pomysł sprzedałam też Młodej (ten z oglądaniem meczu :D, bo jej chłopak to zapalony kibic ;) )

idea jest tak świetna w swej prostocie, że można ją wykorzystywać przy różnych okazjach.... nie tylko na walentynki :)

Słonko, podpowiadam pomysły na kupony dla dzieciaków:

kupon na wspólne pieczenie babeczek

kupon na długi spacer

kupon na babskie wyjście (mama z córką)

kupon na męskie wyjście (same chłopaki czyli małż i syn)

kupon na ulubiony deser

kupon na ulubiony obiad

można by mnożyć, bo każdy z nas ma swój własny, sprawdzony pakiet uprzejmości dla bliskich :yes:

a poza tym zna swoje drobne wady, które tym razem można potraktować z humorem ;)

Wani do Lidla mam za daleko, by jechać tylko po kartki ;) nie zapominaj, że ja z małego miasteczka ......... u mnie 2 markety, a właściwie dyskonty ;)

ale jakieś kartki mam w domu, nie muszą przecież być czerwone, różowe.......... prawda ? ;)

Catti dzięki za pomysły - właśnie taki "kupon na dzień tylko z mamą" chodził mi po głowie ;)

Słonko kup kolorowe kartki :)

ja wydrukowałam wczoraj na czerwonych kartkach właśnie, bo też nie mam w domu kolorowej drukarki ;)

Dziewczyny, przecież tło kuponu jest czerwone, które po wydrukowaniu na czarno-białej drukarce będzie ciemno-szare ;) Nawet jak wydrukujecie na czerwonym papierze, to ta czerwień zostanie zakryta przez szare tło. Kupony będą buro-szare. Będzie tak z każdym kolorem papieru, jaki zastosujecie.

Catti, jaki masz na to sposób?

Pomysł jest świetny i już kiedyś robiłam kuponowe prezenty, ale korzystałam z TYCH kuponów :) I jeżeli chcecie wykorzystać czerwony (lub w innym kolorze) papier, to ten wzór jest, moim zdaniem, zdecydowanie lepszy, bo z drukarki wyjdą kupony w szarościach na kolorowym tle :)

no ok, właśnie zrobiłam wydruki :)

i tak - wzór od Catti faktycznie wychodzi szary na kolorowych kartkach, ale to co na wzorze jest białe, na wydruku ma kolor kartki, czyli gdzieś ta czerwień, róż, niebieski (zależy jaką kartkę się weźmie) jest widoczna :)

ale na białej kartce wygląda dobrze :) w końcu biały i czarny to kolory jakie lubimy, prawda ? ;)

czerwień może być dodatkiem w postaci wstążki, czerwonej szminki lub butelki wina ;)

wydrukowałam też wzór, który pokazała Tomkowa ........... więcej przebija kolorowej kartki, też jest ładnie :)

podsumowując - oba wzory są dobre :) mnie się podobają :)

radzę wydrukować oba, bo każdemu może się co innego podobać ;)

w ogóle sam pomysł świetny i jeszcze raz dzięki za podpowiedź :)

w domu zrobię zdjęcia i Wam pokażę, bo nie mam telefonu skonfigurowanego z kompem (a do tego administrator potrzebny - niestety nie wolno :(

Dziewczyny, przecież tło kuponu jest czerwone, które po wydrukowaniu na czarno-białej drukarce będzie ciemno-szare ;)

masz rację, ale kompletnie mi to nie przeszkadza :D

te kupony, na których mi najbardziej zależało, wyszły po prostu czerwone (bo oryginalne tło jest jasnoróżowe ;) ), a ten który w oryginale jest czerwony wyszedł prawie czarny, ale za to z czerwonymi dodatkami :)

na pewno drukując na kolorowej drukarce byłoby bardziej elegancko, ale ja w domu mam tylko drukarkę na czarno, więc, żeby nie kolorować, wydrukowałam na czerwonej kartce :cool:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=346495&d=1455278838

Słonko, cieszę się, że pomysł ci się spodobał, bo mnie też :)

20160212_125219.jpg

wiecie co?

zdjęłam te lusterka :

na razie wianek został :)

Hej, Catti, nic ci się nie zmieniło? Bo ja chciałam napisać, że wianek wygląda tam fantastycznie, plastycznie, jest głębia, miękkość, rewelacja! Lusterka muszą znaleźć inne miejsce, są ładne, ale nad kaloryferem rządzi wianek! :lol2:

A parasol rządzi w kaloszach :rotfl: Rewelacja! Strasznie mi się podoba ta twoja ściana i tapeta beton w śmietanie :)

nic się nie zmieniło ;)

wianek rządzi, parasol stoi rozczochrany w kaloszach :D

cieszę się, że ci się podoba :hug:

a beton w śmietanie dziękuje ;)

o mały włos po położeniu, mój małż chciał to zrywać.... na szczęście mu przeszło i się przyzwyczaił, ale miał poważne wątpliwości, bo tapeta, krótko mówiąc jest oryginalna ;) ... czyli taka jak lubię :D

P.S.

moja osobista walentynka zachwycona kuponami!!

bardzo mu się pomysł podobał ;)

śniadanie do łóżka już wykorzystał i przekazał mi kupon do wykorzystania :lol2:

• 1 month później...

Nie mogę uwierzyć, że za kilka dni święta :eek:

ja w tym roku jeszcze w lesie z dekoracjami :D

coś dziś powyciągałam i ze staroci powstał jajeczny wianek wejściowy z serii "lastminute'

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=350936&d=1458763205

nie zachwyca, ale na drzwiach prezentuje się nieźle, więc zostaje ;)

na komodzie pojawiły się hiacynty w skorupach (małż przywiózł :cool:)

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=350937&d=1458763381

a ten widok lubię najbardziej.... jednak wielkie lustro jest super!

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=350938&d=1458763628

IMG_3411.jpg

IMG_3438.jpg

IMG_3442.jpg

Edytowane przez Catti

dziękuję wam bardzo :hug:

na szczęście są jeszcze 3 dni na ozdoby "lastminute", więc kto ma chęć, to jeszcze wymyśli... ;)

a często w domu mamy fajne, wielkie naczynia czy stare wianki albo ramki, a na ogródku gałęzie....

moim zdaniem efekt tkwi w prostocie i zbliżonych barwach...

ta kompozycja jest genialna...

http://oleszkowicz.pl/wp-content/uploads/2011/04/IMG_3251.jpg

a takie jaja widziałam za grosze w Pepco ;)