Catti 06.04.2016 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 zakwitły magnolie :wave: uwielbiam je po prostu!! zrobiłam więc eksperyment i kilka gałęzi testowo wsadziłam do wody wczoraj stwierdziłam, że jak opadną w nocy wszystkie pąki, to będzie znaczyć, że się nie nadają..... ale na razie mają się świetnie powoli rozwijają swe piękne kwiaty i wyglądają genialnie!! mam nadzieję cieszyć się nimi kilka dni http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=352109&d=1459963612 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=352110&d=1459963705 kupiłam też pepcowy wianek i zamieniłam jaja na magnolie oczywiście (nie mogłam się oprzeć ) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=352111&d=1459963908 w tym wypadku mam pewność, że kwiaty będą wisieć znacznie dłużej niż te na drzewach i krzakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.04.2016 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Przepiękne magnolie!! :wiggle:Catti, jaki masz patent na to, aby żywe w wianku przetrwały odpowiednio długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 06.04.2016 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Catti, jaki masz patent na to, aby żywe w wianku przetrwały odpowiednio długo? przecież one nie są żywe chyba nie ma takiego patentu wygląda jak żywy? to się cieszę nawet udało mi się kupić te sztuczne gałązki wyglądające jak żywe a kwiaty były po 4 zł a to ffffszystko w lokalnej, nowej kwiaciarni (jakie tam cuda panie ) za wianek zapłaciłam 14,99 a za ozdoby 22 zł łącznie z kokardą i jestem naprawdę zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 06.04.2016 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Świetnie !! .... Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.04.2016 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Catti, no serio, myślałam, że kwiaty w wianku żywe Czytam i oglądam wszystko jeszcze raz, i jeszcze raz, no i już sama nie wiem, czy we wodzie to prawdziwe, czy testowałaś sztuczne pączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 06.04.2016 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 w wazonach prawdziwe, pięknie pokręcone, żywe gałęzie z drzewa mojej sąsiadki... za to w wianku wszystko nieżywe jednym słowem wyszło spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 06.04.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 jednym słowem wyszło spoko Bardzo spoko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 06.04.2016 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Świetnie !! .... Podoba mi się Bardzo spoko wyszło dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 06.04.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Właśnie, też zwątpiłam, jak przeczytałam, że sztuczne, to sobie pomyślałam--- wodę widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.04.2016 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 przecież one nie są żywe Też się nabrałam Świetnie wyglądają Uwielbiam magnolie jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.04.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Też się nabrałam Świetnie wyglądają Uwielbiam magnolie jak Ty wianek jest superrrr!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewajanecka 07.04.2016 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Właśnie, też zwątpiłam, jak przeczytałam, że sztuczne, to sobie pomyślałam--- wodę widziałam i ja się nabrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 07.04.2016 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 ja też.... myślałam, że żywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.04.2016 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Catti, uprzejmie donoszę, że w Biedronce ponownie kupić można ramki ze sznurkiem do zawieszenia zdjęć na spinaczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.04.2016 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Jakie to ramki? Już się boję, że może powinnam je mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.04.2016 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 mmikka, to ta największa z obrazka, czarna Kiedyś kupiłam, Catti się nie udało. Mam jednak wrażenie, że te wcześniejsze były trochę większe. Ta dzisiejsza ma wymiary 42,5x28 cm. Poprzedniej nie mam jak zmierzyć, bo oddałam w prezencie razem z trzema małpkami w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 09.04.2016 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Catti, uprzejmie donoszę, że w Biedronce ponownie kupić można ramki ze sznurkiem do zawieszenia zdjęć na spinaczach dzięki za info jeszcze tam nie dotarłam, ale tak się zastanawiam, skoro pomysł z galerią małych ramek (których trochę pokupiłam i leżą :rolleyes:) upadł, to chyba kolejna nie jest mi potrzebna teraz z drugiej strony... kusi mnie, bo fajna jak zobaczyłam u ciebie ścianę po zmianie na duże gabaryty, to utwierdziłam się w przekonaniu, że tak :yes: u mnie też tylko duże... jedyny problem to zawartość (te moje obrazy w komplecie to dramat, bo każdy jest z innej bajki i w innej kolorystyce) kwiaty, akty, widoczki.... bez sensu wkurzają mnie! nawet wczoraj zajrzałam na stronę ikei i strasznie mi się spodobała czarna mapa świata http://www.ikea.com/PIAimages/0463560_PH132749_S3.JPG jest prawie wielkości telewizora można by na niej wkleić kilka magnesów z różnych stron świata trochę tego mamy mam ochotę pojechać obejrzeć ją na żywo, ale na razie leń wygrywa leje jak w październiku.... P.S. Mika,Pusia, Ivy, Ewa, Aisa nieżywy wianek i żywe magnolie dziękują Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.04.2016 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 jak zobaczyłam u ciebie ścianę po zmianie na duże gabaryty, to utwierdziłam się w przekonaniu, że tak :yes: u mnie też tylko duże... jedyny problem to zawartość (te moje obrazy w komplecie to dramat, bo każdy jest z innej bajki i w innej kolorystyce) kwiaty, akty, widoczki.... bez sensu wkurzają mnie! nawet wczoraj zajrzałam na stronę ikei i strasznie mi się spodobała czarna mapa świata A co ja pisałam o Twojej galerii? TUTAJ Wyłącznie duże ramki! Tej czarnej mapy z I jakoś u Ciebie nie widzę. Ale, skoro kochacie podróże, to można wykorzystać pomysł mapy i wrzucić w duże ramy kawałki świata, które darzycie największą miłością Zerknij na TĘ stronę, można wykreować własną mapę Trochę to kosztuje, ale może masz znajomego zdolnego grafika, który coś takiego dla Was by stworzył? Z kroplami kolorów, które w Twoim salonie byłyby najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 09.04.2016 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 A co ja pisałam o Twojej galerii? Wyłącznie duże ramki! Tej czarnej mapy z I jakoś u Ciebie nie widzę. ależ ja oczywiście pamiętam wszystko co pisałaś i ten projekt siedzi w mojej głowie właśnie dlatego małe ramki nie wiszą.... ale chyba chciałabym zrobić to w postaci spójnej galerii.... spójnej pod kątem tematyki... nie chcę naszych zdjęć, malować nie umiem mapa ze względu na czarne plamy wydała mi się fajnym pomysłem (tło można by było jej machnąć ), ale grafik w postaci planów miast, ulic .... tam nie widzę w moim wypadku to chyba najlepiej powiesić puste ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 10.04.2016 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2016 Tej czarnej mapy z I jakoś u Ciebie nie widzę. miałaś rację Anka, mapa się nie nadaje to coś jak tablica magnetyczna, nie jak plakat.... a takiego się spodziewałam fajne na ciemnej ścianie i bez konkurencji.. u mnie odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts