Tomkowa 11.06.2016 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Hej, Catti http://www.emoticonland.net/smileys/Divers/divers2345.gifCo u Ciebie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 12.06.2016 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 hej, kochana u mnie kompletny, wnętrzarski przestój... nie dzieje się nic nie ma galerii, nie ma nowych zasłonek na tarasie, nie ma nowej szafki do małej łazienki.... nuuuuda kupiłam jedynie pelargonie w skrzynkach i dwie dorodne hortensje, które czekają na posadzenie w dużych donicach z utęsknieniem czekam na dwumiesięczną labę i odliczam już dosłownie dni .... bo, co tu dużo mówić, jestem potwornie zmęczona i na nic nie mam ostatnio czasu zaglądam od czasu do czasu na forum, u ciebie jak zwykle coraz piękniej i wciąż się dzieje.... bardzo się cieszę!! mam nadzieję, że z każdym dniem już teraz będę miała więcej wolnych chwil, to ponadrabiam te pędzące wątki, do których kiedyś zerkałam bardzo ci dziękuję za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.06.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2016 Catti laba już niedługo, ja też odliczam dni Jak by co, to moje zasłonki drzewiaste są do wzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 13.06.2016 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Jeszcze 2 tydnie .... i do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.06.2016 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Catti laba już niedługo, ja też odliczam dni Jak by co, to moje zasłonki drzewiaste są do wzięcia Jeszcze 2 tydnie .... i do przodu jeszcze tydzień a to znaczy, że to już na szczęście będzie ostatni weekend siedzenia w papiórach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 19.06.2016 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 zastanawiam się czy ktoś jeszcze w dzisiejszych czasach robi przetwory bojąc się, że w nawale ostatniego gorącego tygodnia, nie zdążę zanim poznikają z wiejskich pól, pozamykałam trochę lata do słoików zimą to obowiązkowe dopełnienie rodzinnych obiadów http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=358773&d=1466330216 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 19.06.2016 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Witaj Catti, ja przetwory robię co roku. Zaczęłam od dżemu z truskawek a skończę pewnie na ogórkach i różnych sałatkach. Jedynie buraczków nie robię bo nie umiem ich dobrze doprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 19.06.2016 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Niureczko kopa lat.... pisz, co tam u Ciebie... jak to rozpoczynasz wakacje? poszłaś do pracy? przecież dopiero co urodziła się księżniczka a jak w domku? zmieniasz coś? jeśli będziesz chciała przepis na pyszne buraczki, to z chęcią podrzucę.... robię często.... a jak nie mam czasu to kupuję w lidlu gotowe, już ugotowane w całości..... i tylko je trę i doprawiam po swojemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.06.2016 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 O matko - uwielbiam wszelkie kompoty, a z truskawek i czereśni najbardziej. Ja co rok robiłam ze swoich czereśni, ale w tym roku jest bardzo mało owoców, które wyjadają teraz szpaki czeresnie kwitły obficie jak zawsze lecz brakło pszczólek do zapylenia dosłownie widziałam dwie pszczółki i jednego bąka w tamtym czasie wiec do tej pory zrobiłam tylko dżem z truskawek. Jednak takiego mi smaka narobiłaś tymi truskawkami, ze jak jeszcze będą to chyba kupie na kompoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 20.06.2016 04:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 Vesila nie wiem jak u Ciebie ale u nas już definitywnie po truskawkach Zdążyłam zaprawić 24 kilogramy i więcej nie będzie....Tyle że ja wszystko zblendowałam na przecier i pomroziłam - dzieci jedzą na śniadanie jaglankę z owocami więc mam parę zimowych śniadań z głowy . Co do zaprawiania na szeroką skalę to ja w tym roku odpuszczam, mam nadzieję że za rok będę miała ziemiankę to poszaleję. W tym sezonie dołączyła do nas jedynie dodatkowa zamrażarka więc będę mrozić co się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 20.06.2016 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2016 mmmmmm..... pyyyyycha ja nie robię..... choć w tym roku planuję parę kompocików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 21.06.2016 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Niureczko kopa lat.... pisz, co tam u Ciebie... jak to rozpoczynasz wakacje? poszłaś do pracy? przecież dopiero co urodziła się księżniczka a jak w domku? zmieniasz coś? jeśli będziesz chciała przepis na pyszne buraczki, to z chęcią podrzucę.... robię często.... a jak nie mam czasu to kupuję w lidlu gotowe, już ugotowane w całości..... i tylko je trę i doprawiam po swojemu... Catti, ano wakacje zaczynam już w niedzielę, nie wróciłam jeszcze do pracy więc to raczej wakacje dla dzieci i dla męża będą, dla mnie trochę odskocznia od codzienności;) w domu nic się nie dzieje, jedynie myślę, jaki obrus pasowałby teraz do salonu? na pustym stole strasznie widać kurz a nie mam ani siły ani ochoty ścierać go codziennie więc oszukuję kładąc obrus:rolleyes: myślałam o brązowym żeby się za bardzo nie wyróżniał głównie działamy z mężem na zewnątrz, mąż zrobił mały plac zabaw dla dzieciaków a ja skoncentrowałam się na tarasie, jak dobrze pójdzie to gdzieś w połowie sierpnia będę mogła na nim usiąść przepis na buraczki poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 22.06.2016 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 O matko - uwielbiam wszelkie kompoty, a z truskawek i czereśni najbardziej. Jednak takiego mi smaka narobiłaś tymi truskawkami, ze jak jeszcze będą to chyba kupie na kompoty Vesi, witaj mam nadzieję, że ci się udało Vesila nie wiem jak u Ciebie ale u nas już definitywnie po truskawkach Wani, u nas jeszcze są, ale coraz drobniejsze też mrożę, ale zdecydowanie wolę maliny.... te to w ogóle nie tracą aromatu są boskie do lodów! do sernika! do pavlovej! przez dwa ostatnie lata było ich jednak zdecydowanie za mało... mmmmmm..... pyyyyycha w domu nic się nie dzieje, jedynie myślę, jaki obrus pasowałby teraz do salonu? na pustym stole strasznie widać kurz a nie mam ani siły ani ochoty ścierać go codziennie więc oszukuję kładąc obrus:rolleyes: myślałam o brązowym żeby się za bardzo nie wyróżniał przepis na buraczki poproszę ja też kładę obrus, bo mnie wkurza jak się kurzy mój ukochany to właśnie brązowy len, kupiony chyba w h&y a drugi ulubiony to szarosrebrna zasłona w czarne esyfloresy buraczki wkleję ci u ciebie nie zawsze robię z takiej dużej ilości, bo to cały dzień z głowy , ale nigdy jeszcze nie zepsuł mi się ani jeden słoik zawsze po pasteryzacji odwracam do góry nogami i jeśli jakiś cieknie, to jest brany pod uwagę w pierwszej kolejności i przechowywany w lodówce, nawet do tygodnia wyściskaj rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 22.06.2016 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 A ja miałam ambitny plan na przetwory I na planie się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 22.06.2016 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 jeszcze nic straconego dziś dopiero pierwszy dzień lata!! skończyłam wszystko wypisane jeszcze dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 24.06.2016 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 W....wczasy i wolne przez dwa miesiące A....a po weekendzie nie trzeba wstawać do pracy K....kalendarz nauczyciela można odstawić do archiwum A....a budzenie wykasować z godz. 6.30 C....codziennie można coś fajnego zaplanować J....jeździć, zwiedzać, podróżować E....ewentualnie można nic nie robić :wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.06.2016 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 2 miesiące wolnego, o czymś takim mogę tylko pomarzyć Zazdraszczam bardzo i cieszę się razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.06.2016 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 Ja za krotko pracuję po przerwie wychowawczej żeby zazdrościć Jutro budzik na 4 rano A TY Catti korzystaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 25.06.2016 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 25.06.2016 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 U mnie dopiero dwa tygodnie w sierpniu W połowie lipca za to opycham młodego dziadkom jednym na tydzień i drugim tez na tydzień czyli małe wakacje od rodzicielstwa. Teraz się cieszę a jak nastanie błogi spokój to będę tęsknić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts