andariel 23.07.2016 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Świetnie CI poszło, wygląda pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 24.07.2016 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Catti jestem w szoku że sami to uczyniliście Gratulacje, super rozwiązanie ( niestety środkowa partia zdjęć mi się nie wgrywa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 24.07.2016 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Świetnie CI poszło, wygląda pięknie Catti jestem w szoku że sami to uczyniliście Gratulacje, super rozwiązanie ( niestety środkowa partia zdjęć mi się nie wgrywa) dziękuję hm... nie wiem co z tymi zdjęciami faktycznie, jak przeglądałam z tel. to ich nie ma, a jak oglądam na kompie to są jaja jakieś nie wiem, o co cho.... sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 25.07.2016 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 (edytowane) Catti dziekuję Tobie i Twojemu mężowi za opis i dokumentację fotograficzną- mi niestety również środkowa partia zdjęć sie nie wyświetla:( Na pewno patent wykorzystam :yes:choć nie wszystko do końca zrozumiałam . Taras będę mieć jakoś we wrześniu więc wtedy będę sie doktoryzować w tym temacie. Gdybyś mieszkała blisko to osobiście przyjechałabym i wam podziękowała no i przy okazji zobaczyłabym ten patent na własne oczy Tak na szybko spytam, pamiętasz może ile masz więcej materiału od długości dachu żeby wyszły ładne fale? Edytowane 25 Lipca 2016 przez Niureczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 25.07.2016 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Catti dziekuję Tobie i Twojemu mężowi za opis i dokumentację fotograficzną- mi niestety również środkowa partia zdjęć sie nie wyświetla:( Niureczko, wykasowałam te zdjęcia i dodałam je jeszcze raz mam nadzieję, że teraz je widać (daj znać koniecznie, czy tak jest, bo mnie chyba trafi!) Nie pamiętam w tej chwili ile tego materiału dawałam więcej.... chyba coś ok.20 cm... jak się dowiem (znaczy znajdę zagubioną kartkę z projektu to dam ci znać ... nie mieszkasz, aż tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 25.07.2016 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 (edytowane) Zdjęcia są dzieki:) Edytowane 26 Lipca 2016 przez Niureczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 04.08.2016 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Piękny taras Slonko, też się śliniłam do tych solarnych lampek w ikei, ale mąż stwierdził, że bez sensu, bo tarasu jeszcze nie mamy, a teraz mamy taras, ale lampki się skończyły, wiedziałam, że tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.08.2016 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Piękny taras Slonko, ja wprawdzie nie Słonko , ale skoro w moim wątku te pochwały, to biorę to na klatę dziękuję! też się śliniłam do tych solarnych lampek w ikei, ale mąż stwierdził, że bez sensu, bo tarasu jeszcze nie mamy, a teraz mamy taras, ale lampki się skończyły, wiedziałam, że tak będzie. mamy znajomą, która pracuje w Ikei.... prosiliśmy o jeszcze kilka sztuk dla siostry podobno nie ma już w całej Polsce edit!!! Byłam dziś w Ikei i faktycznie białych nie ma, ale są koralowe i kilka niebieskich widziałam... (w Katowicach przy kasach )może te będą ci pasować? http://www.ikea.com/ms/img/ads/vitality/201631/201633_odvd01a/201633_odvd01a_05_PH131744.jpg ach! ci faceci pragmatyzm jednak nie popłaca z reguły kobiety wiedzą lepiej, nie? :yes: nie martw się, będą w przyszłym roku.... a przy okazji... mój nowy nabytek z serii: kocham wianki zamiast magnolii http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=363226&d=1470316840 Edytowane 5 Sierpnia 2016 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 04.08.2016 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 wianek zjawiskowy :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.08.2016 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Wianek cudny, prześliczny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 05.08.2016 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Catti wianek przecudny..... ale już połowa wakacji za nami.... co tam porabiasz ciekawego ??;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 05.08.2016 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 wianek zjawiskowy :jawdrop::jawdrop: Wianek cudny, prześliczny!! Catti wianek przecudny..... dziękuję wam :hug: mnie też się podoba ...ale już połowa wakacji za nami.... co tam porabiasz ciekawego ??;> krótko mówiąc... byczę się.... chwilami dwa razy w tygodniu mam dzieci na cały dzień w weekendy imprezujemy, bo co chwila ktoś coś ma ważnego.... czytam, buszuję po sklepach, jeżdżę wieczorami na rowerze.... wybieram się jeszcze nad morze, a wcześniej na babski weekend po przyjeździe z wczasów miałam ochotę natentychmiast wymienić łóżko w sypialni na większe i tak wygodne jak hotelowe :D ... właściwie cały czas mam! nawet dziś w Ikei oglądałam materace na nogach, ale takich dużych nie mają, a ja chcę 180x200 pomyślałam, że w związku z tym, że tam jest ciasno, to dosunę materac do ściany, a nad nim dokręcę pikowany zagłówek.... ale to nic pewnego, jeszcze nie byłam u mojego lokalnego tapicera, ale widzę, że robią fajne pikowania ale jak to u mnie.... nic pewnego jak macie fajne inspiracje, to będę wdzięczna.... coś w takim stylu (chyba pasowałoby do tapety ) ale zagłówek nie prosty... coś podobnego, ale nie taki wysoki http://www.meblediamante.pl/userdata/gfx/1883d0252ffc0d3fafd7a59ef18ec6a2.jpg może taki, ale w taupe lub czerni http://photolink.allegroimg.pl/6625359/6328016789/0/400x300 raczej na pewno nie różowy choć buty ostatnio kupiłam w podobnym kolorze.... po prostu czad!!! aaaa... kupiłam też wreszcie plafon do przedpokoju i czeka.....:rolleyes: pewnie do jesieni no nie ma czasu, nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.08.2016 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Catti cudny wianek taki pełny, bogaty w kwiaty - śliczny z czego robiłaś ? zadaszenie na taras pełna profeska oboje zasługujecie na brawa !!! nie chcę być monotematyczna, ale kiedy ja się doczekam chociaż kawałka tarasu ?? podrzucam inspiracje łóżkowe http://st.hzcdn.com/simgs/a211e66c0b5088a4_4-3872/transitional-bedroom.jpg http://www.lafurniturestore.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/v/i/violin0.jpg http://www.newportcottages.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/e/beverly-tufted-bed-room-2.jpg http://st.hzcdn.com/simgs/af119a7900f2036e_4-3681/traditional-bedroom.jpg http://www.change-home.com/wp-content/uploads/2015/04/bed-headboard-6.jpg http://ab.pbimgs.com/pbimgs/ab/images/dp/wcm/201615/0142/chesterfield-upholstered-bed-headboard-c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 18.08.2016 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Słonko gdzieś ty się podziewała? bardzo dziękuję za łózkowe inspiracje.... strasznie się napaliłam na nowe, wygodne łóżko koniecznie chciałabym kontynentalne z ładnym zagłówkiem, ale jak zaczęłam szukać, czytać i się interesować to trafiłam w lokalnej firmie na pana, który próbował mi je wybić z głowy, twierdząc, że te materace nie teges.... no i na razie temat w zawieszeniu, tym bardziej, że łapiemy jeszcze końcówkę lata i wakacji w drodze nad morze zatrzymaliśmy się na 3 dni w SPA i się relaksujemy, spacerujemy, masujemy, peelingujemy i nawilżamy dziś nie ma pogody, więc korzystamy z zabiegów, jutro chcemy zwiedzić Toruń, a potem zmykamy na plażę i już zaczynam modły o słoneczko!! nad łóżkiem pomyślę jesienią, tym bardziej, że mam fajną firmę tapicerską, która robi świetne pikowania.... widziałam ich zagłówki, pufy, chesterfieldy..... ale jak policzyłam z materacem, to to bardzo kosztowna inwestycja jest, więc ..... wiecie, rozumiecie Catti cudny wianek taki pełny, bogaty w kwiaty - śliczny z czego robiłaś ? tym razem poprosiłam panią w lokalnej kwiaciarni.... zrobiła mi go za 80 zł. więc jestem zadowolona bardzo mi się podoba a co u ciebie? miały być zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 18.08.2016 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Słonko gdzieś ty się podziewała? ........... a co u ciebie? miały być zdjęcia Moja Droga wysłałam do Ciebie maila - dłuuuuuuuugiego maila wszystko wyjaśniłam ...... mam nadzieję, że szybko odpiszesz w tzw. "międzyczasie" a zdjęcia ...... cóż ....... krucho ........ nie za bardzo mam co fotografować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 18.08.2016 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Dzień dobry Fantastyczna, koronkowa robota z tym zadaszeniem tarasu Zastanawiałam się nad czymś podobnym u nas. Póki co nie ma jeszcze nawet drewnianej konstrukcji, ale na pewno wrócę po instrukcje Dziękuję Ci bardzo, że tak ładnie wszystko opisałaś i pokazałaś. Ściskam serdecznie i życzę udanego urlopu. My właśnie marzniemy nad Bałtykiem, ale podobno pogoda ma się poprawić jak wyjedziemy, więc modły mogą okazać się skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 15.09.2016 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Julianko dziękuję za komplementa urlop się nam udał wyśmienicie i nic a nic nie zmarzliśmy przyszłam powiedzieć, że decyzja w sprawie łóżka zapadła i proszę was o poratowanie mnie teraz w decyzji czy zagłówek tapicerowany zrobić w taupe, beżu jakimś czy w czerni? http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=367547&d=1473970084 łóżko ma być wyższe, 20 cm szersze, stoliki chcę wywalić i kupić wyższe, węższe czarne (chyba ikeowe) lampki kocham i nie oddam tylko jaki kolor wybrać? zakładam, że tapeta będzie tam jeszcze długo, bo wciąż mi się podoba i bardzo ją lubię i chciałabym, żeby było elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 16.09.2016 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Catti na pewno nie w czerni moje glosy masz na taupe i beż - dlaczego nie jednoznacznie ? ano dlatego, że nie widzę tego pokoju na żywo, nie widzę światła jakie do niego wpada każdego dnia sama oceń, który kolor jest Ci bliższy może przyda Ci się do wklejek lub taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 17.09.2016 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Catti na pewno nie w czerni moje glosy masz na taupe i beż dziękuję Ci większość pytanych tak odpowiada jak już będzie tak daleko z kolorami to na pewno się pochwalę.... na razie czekam na kod rabatowy do zakupu materaca zdecydowałam się na emmę i jest szansa, że kupię ją jakieś trzy stówki taniej potem podjadę do tapicera i jeśli nie zastrzeli mnie ceną łóżka, to zamawiam dziękuję ci za inspiracje myślę, że zagłówek nie może być chyba tak mocno pikowany, bo tapeta jest już bogata... wybiorę coś łagodniejszego, ale na razie szukam i jakoś nic mi nie wpada jako wow...to jest to! gdybyście miały jakieś inspiracje zagłówkowe, które nie pogryzą się z tapetą, ale z nią się skompletują.... to poproszę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 17.09.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Catti, jeżeli zagłówek ma być taupe, to ja mocno namawiam na czarne abażurki lampek nocnych Do tej tapety,moim zdaniem, jak najmniej pikowania na zagłówku Bardzo delikatne, albo wcale Coś takiego by Ci się podobało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts