Catti 12.01.2014 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 większość za dużym z prostymi a ja się waham jak ten góral z dowcipu :rolleyes: A przy okazji..... Gdzie kupowalas ? w Jysku jest teraz promocja i obniżka o prawie połowę... chyba do 20 stycznia zapłaciłam 175 zł... czyli niedużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 12.01.2014 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 (edytowane) sorry dziewczyny, że wam tak doopę zawracam... ale zrobiłam jeszcze zdjęcia ram w powiększeniu żeby wam unaocznić ten problem z kolorami.. jak patrzę na zdjęcie z daleka to widzę tak naprawdę kształt... i zgadzam się że lepsiejszy jest wielki prostokąt ale na prostokątnym pojawia się na ramie dość wyraźnie czarna patyna.. i tym samym wprowadzam kolejny, ku*wa kolor do tej juz mieszanki nie wiem czy tylko mnie się to gryzie, ale niestety na żywo zwraca to uwagę... a to większe lustro ma ramę ok, bo zgrywa się z tymi srebrnymi drobinkami i nie ma dodatkowych zdobników... no ale ma te zaokrąglenia na plus większego działa jeszcze rozmiar... jest na tej ścianie najbardziej proporcjonalne.... zerknijcie po raz ostatni, bo chyba osiwnę... a jeśli będzie prostokątne, to czy nad komodą będzie pasował wielki okrągły zegar, jaki zamierzam tam dać?? wprawdzie to jeszcze nie zdecydowane na stówę.. bo małż uważa, że tam ładny obraz... czyli zaś prostokąt... ale jest szansa, że z nim to prześpię Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.01.2014 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 (edytowane) no mi te zaokraglenia nie pasują ale proponuje tak: powies jedno i pouzywaj 2-3 dni, potem powies drugie i tak samo, moze wtedy bedziesz wiedziala ktore ci bardziej pasuje ile czasu jest na zwrot ? a tej patyny nie mozna jakos podmalowac jezeli ci przeszkadza ? i widze tam chyba obrazek w czarnej ramce ? a tez sie zaczelam zastanawiac nad tym lustrem, cos takiego mi pasuje, chociaz ten motyw roslinno listkowy troche mi nie lezy Edytowane 12 Stycznia 2014 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 12.01.2014 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 rozpakowałam dziś to Ikeowskie z folii i kartonu i ..... :no: zdecydowałam jednak, że je oddam w najbliższym czasie, a zostanę przy tym Jyskowym tym bardziej, że cena jest naprawdę ok i ponad dwie stówy zostaną mi w kieszeni od południa stoi to prostokątne i coraz bardziej mi się podoba.... kupiłam też do postawienia na komodzie taką ciemnosrebrną misę na okulary, telefony, klucze i inne walające się drobiazgi... więc pasuje może dokupię jakiś świecznik w tym stylu... albo dodam zdjęcia w czarnych i srebrnych ramkach jakoś to postaram się "udomowić" i skompletować.... ale przyznam szczerze, że w południe miałam poważny kryzys:sick: dzięki Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 12.01.2014 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 mi cena tez niejednokrotnie pomogla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 13.01.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Catti - do duże prostokątne jest najlepsze! Bardzo dobry wybór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 27.01.2014 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 (edytowane) fajny zegar dziś namierzyłam, bo nie wiem sama czy słusznie upieram się tam z tym zegarem?? podoba mi się... ale czy pasuje?? zdania mamy z małżem jak zwykle podzielone on twierdzi, że nad komodą duży obraz, pejzaż, element dekoracyjny.... zrobiłam nieudolną wklejkę (to i tak mistrzostwo na moje marne umiejętności ) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=264878&d=1402428501 i co myślicie?? zegar czy obraz? okrągłe czy prostokątne? nie mam pojęcia dlaczego ucięło to pierwsze zdjęcie.... sorry za jakość też przepraszam... na szybko komórką Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 27.01.2014 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Witam ponownie Zagar fajny, ale ze mnie kiepski doradca sama mam zawsze mnóstwo wątpliwości Czy zegar w tym miejscu jest potrzebny i będzie wykorzystywany jako zegar czy raczej ozdobą ? W jakiej on jest kolorystce ? Tak jak ściana ? A jakieś oświetlenie w tym miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.01.2014 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 zegar jest okej, ale nie pasuje do mebli. one są zbyt mało kolonialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 28.01.2014 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Czy zegar w tym miejscu jest potrzebny i będzie wykorzystywany jako zegar czy raczej ozdobą ? W jakiej on jest kolorystce ? Tak jak ściana ? A jakieś oświetlenie w tym miejscu ? nie wiem czy potrzebny... coś tam musi wisieć kolorystycznie pasuje, tło zbliżone do tapety , rama w ciemnym kolorze drewna nad tym czymś przygotowany kabel pod kinkiet... zegar jest okej, ale nie pasuje do mebli. one są zbyt mało kolonialne. krótko i na temat posprzątane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 28.01.2014 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 krótko i na temat posprzątane.... zalujesz ze zapytalas ? eh...jak ja zazdroszcze komus kto tak szybko umie podjac decyzje a do tego trafnie ja uzasadnic ja to juz chyba podpadlam w 2 sklepach z lampami z powodu niezdecydowania Catti, bedziesz szukac innego zegara czy bedziesz rozmyslac nad obrazkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 28.01.2014 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 (edytowane) nie, nie żałuję... gdybym była zdecydowana na stówę, to bym nie pytała liczę na to, że ktoś coś podpowie ostatnio chyba u Julianny widziałam też duży zegar, który mi się podoba... ale po wklejeniu... już nie bardzo http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=264880&d=1402428704 więc chyba skończy się na szukaniu obrazu... Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 28.01.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Jeśli masz tam gdzieś kontakt to alternatywa mogłaby być jakaś ładna lampa stołowaLub coś innego co można postawić zamiast wieszać Edytowane 28 Stycznia 2014 przez Yaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 28.01.2014 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 no właśnie ... kontaktu niet ostatnio kupiłam lampki na stoliki nocne i po przywiezieniu postawiłam tam jedną, a właściwie odłozyłam i powiem ci, że nieźle pasowała... i stylem i kolorem, który zgrał się z tapetą... nawet próbowałam małża namówić na jakieś alternatywne rozwiązanie typu kabel przy podłodze, ale jak zwykle po ptokach, bo futryna dzień wcześniej została zamontowana na piance poza tym... lampa, kinkiet i lampa stołowa... chyba za dużo szczęścia naraz chyba, że jako element dekoracyjny bez możliwości zaświecania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 28.01.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Hej Catti. Dawno mnie u Ciebie nie było... Mam podobne myśli jak Yaa, czy ten zegar będzie spełniał w tym miejscu swoją funkcję czy tylko do dekoracji. Jeśli ma być tylko dekoracją, to lepszy byłby obraz/grafika.zdjęcie/plakat z oświetlającym go kinkietem u góry. I z pewnością nie okrągłe i kolorystycznie stonowane, lecz prostokątne i rzucające się w oczy. Może wielkie czarno-białe zdjecie gospodarzy? Od razu Wasze podobizny będą witały wchodzących do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 28.01.2014 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 hej Monnis cieszę się, że zajrzałaś... zegar odpada... ale duże zdjęcie gospodarzy chyba też lepszy będzie obraz/grafika.zdjęcie/plakat z oświetlającym go kinkietem u góry....:yes: zaczynam się coraz bardziej oswajać z tą myślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 28.01.2014 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 catti, wybrałaś dość proste i nowoczesne meble, więc cokolwiek tam postawisz - powinno nawiązywać. chyba rzeczywiście zegar w tamtym miejscu nie będzie zbyt szczęśliwy, bo będzie go widział tylko gość. z obrazami i obrazkami byłabym ostrożna - to w końcu nie salon, a część domu, na którą przegląd mają wszyscy "obcy" (nawet jeśli u ciebie wejście jest nieco dalej . if i were you...wazon z kwiatami albo ładny kwiatek w doniczce pozamiatane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 30.01.2014 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 if i were you... wazon z kwiatami albo ładny kwiatek w doniczce pozamiatane. Duśka poleciałaś takim skrótem myślowym, że teraz już nie wiem, czy kffiotek na tak czy na nie .... aparatka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.01.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 na tak! ze mnie ogrodnik-domownik jak z koziej d trąba, więc nie od razu mówię, że pojęcia nie mam czy to by się w ciągu komunikacyjnym sprawdziło, ale widzę na tej szafce coś w kształcie bonsai. coś ozdobnego i niesztampowego. albo bukiet ciętych ładnych polnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 03.02.2014 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 .....albo bukiet ciętych ładnych polnych taaa.... sprowadzonych specjalnie z cieplejszych łąk na razie sprawdzam opcję bukietem wiosennych narcyzów obkupiłam się dziś, bo były w śmiesznej cenie... wyglądają pięknie i wnoszą trochę wiosny w dom dziękuję ci Duśko, że zaglądasz gdybyś jeszcze podpowiedziała jakąś lampę... byłoby bosko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts