tomasz80 12.08.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Witajcie, Mam zamiar wybudować dom energooszczędny .... jakie firmy na śląsku są godne polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 12.08.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Każda, która potrafi wybudować wg projektu.Poza tym - chcesz, aby ten dom pstawiła Ci jedna ekipa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GEX 13.08.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witajcie, Mam zamiar wybudować dom energooszczędny .... jakie firmy na śląsku są godne polecenia ? Polecam wziąć się za jakąś znana firmę z wieloletnim stażem - na śląsku jest parę potentatów co dobrze podstawią ci doma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 19.08.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 To strasznie droga ta ściana. Nawet jak na to że dźwig w cenie. To chyba izolacją jest aerożel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 19.08.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 gówniana ściana za gówniane pieniądze - nie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts