brylekpl 13.08.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 witam,jaka powinna byc prawidlowa grubosc wewnetrznego tynku CW? niektorzy wykonawcy twierdza, ze 1cm wystarczy, inni uwazaja ze min 1,5cm a inni ze jeszcze wiecej. ja obawiam sie ze 1cm to za malo i moze popekac.jakies opinie fachowcow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 13.08.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Prawidłowa grubość tynku wewnętrznego zależy od grubości wypełniacza jaki jest w tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 13.08.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Zależy również od dokładności murowania ścian (pionu ścian) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imrahil 14.08.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 jeśli założymy, że ściany wymurowane są dokładnie, to jaka ma być grubość tynku? ja np. nie wiedziałem, że są jakieś minimalne grubości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gandw 15.08.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Popatrz na karty techniczne tynków kilku największych producentów. Niektóre lekkie tynki C-W mają nawet minimum 5mm + obrzutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts