Annee 13.08.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Uwielbiam jadać w restauracjach, niestety nie mogę sobie na to zbyt często pozwolić, bo mnie na to nie stać. Gdyby się okazało, że odwiedzając restaurację mogę otrzymać 50% zniżki na jedzenie, otrzymać rabat w postaci drugiego dania gratis bądź 25% zniżki na wszystkie pozycje z menu, to byłoby wspaniałe. Okazuje się, że to możliwe. Niedawno trafiłam na ofertę Taste Clubu: http://tasteclub.pl/ - jest to ogólnopolski klub miłośników dobrego jedzenia na mieście, który umożliwia otrzymanie tych wszystkich zniżek. Wystarczy zamówić taste card i zacząć oszczędzać. Można otrzymać również premię, za rekomendowanie programu Taste Club Bardzo polecam ofertę taste clubu wszystkim miłośnikom jedzenia poza domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts