karlo92 13.08.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam,mam do przebudowy budynek w którym znajduje się piwnica wychodząca ponad metr nad poziom zerowy posadzki. W pomieszczeniu tym przechowywany jest towar w paletach dlatego zależy mi na wyrównaniu poziomu i zawaleniu piwnicy. Niestety na stropie piwnicy znajduje się konstrukcja podtrzymująca belki nośne dachu. Czy wystarczy podmurować, postawić ścianę w piwnicy, na których oprze się konstrukcja ze stropu i mogę wyburzyć strop czy też będzie to bardziej skomplikowane i nie obędzie się bez wydania kilku tysięcy na rysunki, wyliczenia itp. jeśli są potrzebne zdjęcia lub więcej informacji to proszę pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maarcin15 04.09.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 W takiej sytuacji zawsze lepiej skontaktować sie z konstruktorem który doradzi jak rozwiazac ten problem. A poza tym koszt projektu to ok 2-3 tys. więc to chyba nie sa jakieś wielkie koszty w porównaniu z bezpieczeństwem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts