witu102 13.08.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Witam, jestem właśnie po montażu okien i z racji, że nie przewiduje i nie chce mieć puszek koło okien mam pytanie, czy mogę prowadzić przewody od kontaktronów oraz od sterowania rolet obok siebie (5cm) a następnie wykorzystać np puszkę od przycisków roletowych do przedłużenia przewodów kontaktronów?Czy 230V pojawiające się raz za czas w przewodach roletowych nie będą wzbudzały fałszywych alarmów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maanniutek 03.09.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Nie powinno to powodować problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 20.09.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Nie powinno być problemu. Poza tym jak będziesz opuszczał rolety to chyba system będziesz miał rozbrojony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts