edi1 14.08.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Witammam problem z oknem uchylno-rozwiernym jest to okno fasady ze Słupska. Problem polega na tym ze mam teraz okno ustawione w pozycji uchylnej i chcąc zamknać okno lub nawet je otworzyć to nie mogę klamka blokuje sie w pozycji pomiedzy trybem uchylnym a otwartym. Dodam też ze w miejscu gdzie jest uchwyt w rogu metalowy potrzebny w trybie uchylnym okno się nie domyka i mam szpare, tak jakby gdzies cos tam sie blokowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 14.08.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Zacznij od solidnego smarowania - od góry napsiukaj tam jakiegoś smaru w sprayu. I raczej od razu poszukaj serwsu okien, bo nie sądzę, byś sobie sam mógł poradzić (ja może nie mam w tym dużej wprawy, ale ostatnio w takim przypadlku męczyłem się ponad godzinę (głównie z powodu słabego dostępu do okna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts