madejo 14.08.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Cześć wszystkim!Poszukuje godnej polecenia firmy zajmującej się praniem i czyszczeniem dywanów oraz wykładzin. Najlepiej z Łodzi. Orientujecie się ile coś takiego kosztuje? pewnie liczone jest to od metra?PozdrRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i.buczyńska 08.09.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Ja podbijam temat. Potrzebna jest mi firma z Warszawy, która wypierze duży dywan w rozmiarze ok 4x4 metry. Ważne, by było to zrobione dobrze Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gołaczyński 22.09.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Wujek google na pewno pomoże ja niestety żadnej firmy polecić nie mogę, bo nie było w domu takiej potrzeby. Ale ostatnio zajrzałem do Komfortu i zobaczyłem ich reklamę, że wypożyczają klientom odkurzacze piorące, więc można sobie samemu wykonać taki zabieg. Szczegółów niestety nie znam, ale możesz pogadać ze sprzedawcą i się dowiedzieć więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts