AndrewRS4 14.08.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam serdecznie. Mam problem, i jeżeli znalazłby się tutaj człowiek który może mi powiedziec o co chodzi, to byłbym bardzo wdzięczny. Mianowicie chodzi o zacięty mechanizm w tej szynie? z drzwi balkonowych. Stało sie to przy otwartych drzwiach, dlatego mogłem wyciagnac ten caly mechanizm, ale czy cos wiecej moge zrobic, to nie mam pojecia. Chodzi o to iż zablokował sie cały mechanizm i nie mogę przekrecic klamki bo cos sie zacina. Czy da rady cos wiecej z tym zrobic, ewentualnie dokupic ? Jeżeli będzie taka potrzeba, mogę oczywiscie zrobic inne zdjęcia jeśli ktos by potrzebował. Pozdrawiam ! Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez AndrewRS4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 14.08.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Idź z tym elementem do najbliższego producenta okien - spytaj się czy ma takowy i czy Ci sprzeda. Będziesz miał nowy za parę zeta i problem na parę lat z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts