Sniper 14.08.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Witam, Wpadł mi w oko zestaw podtynkowy Grohe Eurocube i wanna Duravit Vero 170 x 75. Na środku długiego boku wanny chciałbym zamontować wylewkę wannową z osobnym mieszaczem podtynkowym: Z kolei na krótszym boku chciałbym zamontować deszczownicę i prysznic: I tu moje pytanie: czy takie rozwiązanie jest praktyczne? Wylewka ma dość ostre krawędzie. Czy taki wystający element na środku wanny jest praktyczny? Macie z tym jakieś doświadczenia? Czy to dobry pomysł, czy szukać innego rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 19.08.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 myślę o tym samym, ale pytanie leżąc za każdym razem będę musiała wstać żeby opłukać włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 19.08.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Ja miałam z wylewką pośrodku i jak leżałam w wannie to bardzo często uderzałam się nogą o wylewkę. Nie wyobrażam sobie osobno prysznica. przecież kąpiąc się w wannie też myję włosy, więc jak je opłuczę. Ja jestem za zainstalowaniem wszystkiego na krótszym boku wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sniper 30.08.2013 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 No właśnie też myślałem, że najbardziej kłopotliwe będzie obijanie nóg o wylewkę podczas leżenia. Ale wykonałem makietę wylewki ze starego segregatora, szczelnie zakleiłem boki, podłączyłem wąż prysznicowy i puściłem przez to wodę. Przykleiłem do ściany 30 cm nad górną krawędzią wanny i nie dość, że świetnie wyglądała kaskada, to jeszcze nie zawadzałem o nią ani nogą, ani ramieniem podczas siedzenia na środku wanny. Tylko nie wiem jak daleko pryska taka prawdziwa kaskada. Czy przy maksymalnym ciśnieniu woda z takiej wysokości nie wyskoczy za wannę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sniper 23.11.2013 01:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Pojawił się nowy pomysł - wanna Villeroy & Boch Squaro Edge 12 170x75 - dostępna od listopada 2013: http://strony.aster.pl/sniper/Mieszkanie/Villeroy%20&%20Boch%20Squaro%20Edge%2012%20170x75%20(1).jpg http://strony.aster.pl/sniper/Mieszkanie/Villeroy%20&%20Boch%20Squaro%20Edge%2012%20170x75%20(2).jpg Ktoś już widział taką i potrafi coś na jej temat powiedzieć? Czy oparcia nie są za mało nachylone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts