amenhotep1 14.08.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Na początku tego roku stanąłem przed takim problemem i jako laik w tej dziedzinie nie wiedziałem co zrobić. Planowałem remont domu i małe "przemeblowanie" w ogrodzie. Na szczęście mam zaprzyjaźnionego elektryka, , który doradzał mi przy remoncie. Kazał mi postawić na dwie sprawdzone przez niego marki - oprawy polskiej firmy CHORS i żarówki oraz taśmy LED marki NEXTEC (chińszczyzna, ale dobra i sprawdzana przez niego w najróżniejszych instalacjach od 2009 roku). Zrobiłem remont - LED-y pięknie świecą i efekt podoba się żonie (nawet wymyślone przeze mnie oświetlenie oczka wodnego) - a to już jest COŚ! P.S.: zostało mi trochę oświetlenia i opraw po remoncie i kilka zbędnych rzeczy, które odnalazły się podczas porządków - są wystawione tutaj: http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/mxDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts